17 May

Carti de vizita pentru arhitecti

written by No Comments posted in Carti de vizita

Constructile, arhitectura si cartile de vizita aferente

Carti de vizita constructii, inginer, arhitectFie ca activezi in domeniul constructiilor sau esti un arhitect renumit, trebuie neaparat sa ai carti de vizita fie ele ieftine, fie scumpe, in functie de bugetul tau. In cazul in care nu ai un model deja realizat poti gasi modele carti de vizita constructii, arhitect, accesand pagina noastra cu modele.

Realizarea cartilor de vizita este ca si cea a constructiei unei case, vile sau a unui bloc cu un oarecare numar de etaje. Se incepe cu baza, iar la baza sta design-ul cartilor de vizita.

Un design simplu, lasa impresia de profesionalism si ofera o incredere aparte clientilor tai, insa daca ai un design ,,destept,, realizat cu atentie si in detaliu, atunci cu siguranta ca vei avea in general clienti care doresc sa dea un ban dar sa stea in fata. Pentru acest lucru, graficienii nostri iti stau la dispozitie aproape 24 de ore pentru a iti indeplini dorinta in ceea ce priveste realizarea grafica a unei carti de vizita.

Pentru inceput trebuie sa ne trimiti un email in care sa mentionezi:

  • numarul de bucati dorit
  • datele care vrei sa apara pe cartile de vizita
  • un numar de contact
  • tipul de carton pe care vrei sa tiparim cartile
  • alte optiuni daca doresti: plastifiere, laminare, colturi rotunjite, relief, lac selectiv
  • design-ul dorit
  • Dupa ce ne-ai trimis un email cu aceste detalii, imediat cum se elibereaza unul dintre graficieni, te va prelua in vederea realizarii grafice pentru carti de vizita.

Daca ai o idee si nu stii sa o expui, incearca sa realizezi o carte de vizita in word, corel, photoshop sau publisher, sau orice alt program in care poti desena o carte de vizita, apoi trimite modelul pe email si noi vom incerca sa refacem modelul tau dar mult mai imbunatatit. Daca esti in pana de idei poti sa vezi accesand pagina carti de vizita pentru constructii, pagina din strainatate sau poti vedea si pe site-ul nostru o serie de modele pentru constructii, arhitecti, arhitectura, ingineri.

Nu construim case, vile sau blocuri ci carti de vizita

Pe parcursul activitatii noastre, am realizat mii de modele de carti de vizita, pentru aproximativ toate domeniile de activitate, astfel ca nu dam inapoi daca avem de realizat un design pentru carti de vizita din domeniul constructiilor, arhitecturii sau pentru ingineri arhitecti. Daca pentru tine conteaza toate detaliile in realizarea unei case, vile s.a.m.d, atunci si pentru noi conteaza fiecare detaliu atunci cand planuim realizarea unei noi carti de vizita.

Incepem cu inceputul si facem o schita grafica pentru a vedea cum asezam in pagina elementele ce urmeaza a fi tiparite. Dupa ce am trasat bazele cartii, urmeaza sa alegem imagini sugestive, in cazul in care clientul doreste imagini, sau le putem lasa simple, doar cu logo asezat intr-unul din colturile cartii sau fix in centru, iar sub acest logo vom afisa numele si cateva date de contact, in general cu un font subtirel pentru a da o nota fina cartii.

Daca nu ai un logo, te scoatem noi in evidenta cu un design logo carti de vizita sau poti apela la un cunoscut daca ti se pare mult suma de 99 lei pentru un logo in doua variante, din care iti poti alege una si o mai putem modifica.

Ce preturi practicam la carti de vizita

Preturi carti de vizita constructii, ingineri, arhitectiEste evident ca inante de a incepe orice colaborare, trebuie sa vorbim de preturile cartilor de vizita, iar acest lucru nu poate fi decat lansatorul urmatorilor pasi ce urmeaza a fi parcursi pana la finalizarea comenzii. Preturile noastre si nu numai, difera in functie de tipul de carton ales pentru carti de vizita.

Noi spunem ca avem cele mai bune preturi din Romania la cartile de vizita, insa pot veni si carcotasi care ar putea indica preturi si mai mici ca la noi, dar constata ,,cu stupoare,, ca in alta parte nu se ofera nici transportul gratuit si se mai adauga si tva-ul pe langa pretul mic, care in concluzie face comanda sa costa aproape dublu fata de pretul oferit de noi care inlude si transport si este scutit si de taxa pe valoare adaugata. Daca vrei sa tiparesti carti de vizita color 1 fata ai cel mai bun pret din piata.

Daca vrei sa tiparesti carti de viztia color fata-verso, din nou ai cel mai bun pret din piata, iar daca te afli undeva la mijloc cu bugetul tau, le poti tipari cartile de vizita color 1 fata si verso alb-negru. Preturile sunt neasteptat de mici.

Inginerii arhitecti au acum carti de vizita pe masura

Este timpul sa ai carti de vizita pe masura asteptarilor clientilor. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca daca ei se asteapta ca tu sa le oferi un pret bun la constructia unei case, vile sau bloc, se asteapta si la primirea unei carti de vizita care evidentiaza si mai mult profesionalismul tau. Astfel, iti stam la dispozitie si iti putem realiza cateva variante de carti pe masura domeniului tau de activitate.

Acum, fie ca esti inginer constructii, fie ca esti arhitect, iti poti concepe singur carti de vizita unice, sau poti apela la graficienii nostri. Te vei putea simti norocos daca locuiesti in capitala sau pe langa, deoarece in Bucuresti si Ilfov transportul cartilor de vizita este gratuit. Acum sa nu fim rautaciosi cu cei care vor livrare in alte zone ale tarii, deoarece nici pentru ei nu percem un tarif mare daca doresc carti de vizita. Pretul pentru orice colet, indiferent de cate kilograme are, este de doar 18 lei. Plata coletului se face la cureier, iar coletele se trimit prin firma de curierat Bookurier.

Acum ca ai toate datele necesare, poti merge pe pagina noastra de Contact si poti lansa o comanda de carti de vizita iar in cel mult 60 de minute un grafician te va prelua si va duce pana la capat comanda ta, inclusiv se va ocupa de pregatirea awb-ului pentru livrare.

Coletele se primesc in maximum 3 zile lucratoare, insa ca si medie, ele sosesc a doua zi de la comanda, asta daca ai apucat sa faci comanda pana in ora 14:00.

Daca ai deja design-ul poti trimite comanda si dupa ora 16:00, caci uneori exista timp necesar sa tiparim cartile de vizita iar acestea sa fie preluate de firma de curierat si a doua zi livrate la sediul tau. Te asteptam.

Comments are closed.