Carti de vizita magnetice publicitare – CDVi

Preturi mici la carti de vizita magnetice

Carti-de-vizita-magnetice-preturi-ieftinePe site-ul nostru vei gasi liste de preturi la carti de vizita magnetice sau magneti publicitari la preturi extrem de mici, cu livrare in 24h. Se realizeaza din folie magnetica tiparita in policromie full color sau partial, aceste carti fiind cadoul ideal sau modalitatea ideala de promovare a serviciilor si produselor dumneavoastra. Formatul standard este 90x50mm, 85x55mm sau 80x50mm dar se pot face si alte formate respectiv 90x40mm sau 80x30mm. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati pe emailul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com oferta de pret sau comanda ferma pentru canttatea dorita.

 • Conceptul vine din strainatate si mai este cunoscut si sub denumirea de magnetic business cards. Cartile sunt si plastifiate mat sau lucios pe suprafata color.Carti de vizita magnetice, magneti publicitari, personalizare magenticarti-de-vizita-magnetice-magneti-publicitari-CDVi
 • Preturile nu contin TVA.
 • Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
 • Transport alte localitati: 18 lei
 • PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
 • Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei
  Refacere model deja existent: 25 lei
  DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
  Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

Cartile de vizita magnetice sau magnetii publicitari de diverse dimensiuni reprezinta o noua modalitate de promovare mai ales pentru clientii care activeaza in domeniul cu servicii sanitare, farmaceutice, alimentar, medicale, salaoane de infrumusetare, catering, horecca, reparatii laptop – pc, service auto sau pentru persoanele fizice cu functii precum instalatori, zugravi, electricieni, doctori, frizeri, hairstylist, make-up artist si altele.

Aplicate pe frigider sau birouri cu sertare metalice, aceste carti de vizita vor fi vazute nu doar de tine ci si de cei care iti viziteaza locatia, altfel reclama este vizibila tot timpul iar clientii pot apare de unde nici nu te astepti.

La cerere cartile pot fi laminate lucios sau mat, la fel si magnetii publicitari de frigider care pot fi realizati si sub forma de notesuri magnetice.

Cum comand carti de vizita magnetice?

Cu un simplu email ne poti solicita atat informatii dar si comanda ferma pentru carti de vizita magnetice, iar comanda va trebui sa contina:

 • cantitatea dorita
 • datele care sa apara pe cartile de vizita, daca nu ai model, poti alege unul de aici: modele carti de vizita
 • adresa de livrare
 • numarul de telefon la care sa sune curierul

Un exemplu de comanda poate fi: Buna ziua, as dori 100 carti de vizita magnetice, cu modelul atasat in email. Datele care vor apare pe carti sunt: Nume, Prenume, Functie, Telefon, Adresa, Website, Email. Adresa de livrare este: Str….Nr… Oras/Localitate, judet. Va multumesc si astept confirmarea comenzii. In urma primirii solicitarii, vom raspunde cat de repede posibil, in general in 60 – 120 minute.

Fisiere acceptate pentru carti de vizita magnetice

Daca ai deja modelul grafic pentru carti de vizita magnetice, il poti trimite pe email in unul dintre formatele:

 1. jpeg
 2. pdf
 3. tiff
 4. png
 5. psd
 6. cdr
 7. ai
 8. word
 9. power point

Nu uita ca textul sau informatiile importante, nu trebuie sa fie asezate chiar la marginea cartilor de vizita deoarece nu se vor putea taia, ghilotinele electrice avand o marja de eroare de aproximativ 1mm. Forma finala buna de tipar a machetei grafice trebuie sa aiba bleed de 2-3mm inainte de a o trimite la print.

Pentru alte informatii iti stam la dispozitie. Poti comanda la noi si carti de vizita transparente.

Concluzie

In orice domeniu ai activa, catering, pizzerie, restaurant, salon de infrumusetare, curierat rapid, alpinism utilitar, reparatii masini de spalat, mentenanta, servicii curatenie rapida si altele, poti oferi carti de vizita magnetice clientilor tai iar ei vor beneficia in permanenta de informatiile tale lipite pe frigidere sau obicete metalice de interior. Comanda cu incredere de la noi. Poti sa arunci o privire si la preturile altor produse, precum Reviste, Plicuri personalizate sau Mape de prezentare.