21 May

O campanie cu carti de vizita de top

written by No Comments posted in Carti de vizita

Te-ai gandit vreodata la o campanie cu carti de vizita?

Campanie publicitara cu carti de vizitaCampania publicitara cu carti de vizita poate inlocui cu brio o campanie de flyere ieftine datorita ratei de pastrare a cartii. Ce inseamna acest lucru? De obicei, cand tu te intorci seara acasa, ai cumva geanta plina cu flyere primite pe strada cu diverse oferte?

E greu de crezut, iar acum s-ar putea sa spui: ,,pai da, dar nici cu carti de vizita nu ma prea intorc des..,, Si asta e adevarat, insa cartile sunt mult mai practice ca si spatiu pe care ti-l ocupa in portofel sau portcard. Ele sunt practice si daca stii ce sa scrii pe ele si daca neaparat daca le pui cateva oferte pe verso, sau macar un text care sa faca clientul sa pastreze cartea ta.

Dar le mai poti folosi si ca vouchere sau carduri de fidelizare. Stim ca lumea este obisnuita sa apeleze la flyere deoarece ele sunt mai spatioase si pe ele poti sa scrii mai mult, ofertele arata mai bine si imaginile pot fi mai mari, insa depinde si ce flyer alegi, pentru ca de exemplu daca faci comanda de flyere ieftine mai mici decat a6, atunci s-ar putea sa nu fii prea multumit de vizibilitatea acestora, chiar daca sa zicem te poti bucura de un pret mai bun.

De aceea, recomandam ca atunci cand ai un buget redus pentru publicitate, sa faci o campanie cu carti de vizita si crede-ne ca se merita, mai ales daca design-ul este atragator. In cazul in care nu iti permiti un design platit desi nu e foarte scump, poti intra pe galeria noastra cu modele online gratis si cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Daca nici la noi nu ti se pare ca ai gasit ceva bun, atunci iti recomandam sa vezi galeria online a celor de la Zazzle. Daca nici acolo nu gasesti ceva pe placul tau, atunci revino la noi si solicita o oferta pentru un design frumos si placut, dar mai ales practic si profesional. Vom realiza 2-3 variante ca sa ai de unde alege, apoi vom face modificarile dorite de tine, si de regula nu sunt multe, pentru ca aproape ca nimerim din prima grafica dorita.

Unde poti sa imparti carti de vizita?

Asta cu siguranta nu ar fi o mare problema dar daca inca nu stii unde ai putea sa imparti carti de vizita, atunci te sfatuim sa tii cont de urmatoarele locatii:

Unde poti sa imparti carti de vizita

  • in parcarile mall-urilor, mai ales la parbrizele masinilor sau la geamul de la portiera soferului
  • in parcarile hipermarket-urilor
  • pe strada in fata magazinului pe care il ai, sau in orice zona aglomerata
  • in scari de bloc – in cutiile postale

Acestea ar fi principalele puncte de distributie a cartilor de vizita.

Ofera cartile de vizita si in functie de produsul tau

Cu siguranta ca nu orice produs poate fi promovat cu carti de vizita, pentru ca daca am spune asta, ar insemna sa mintim. In general, nu prea poti vinde prajituri, ulei, porumb fiert, cereale cu lapte sau cine mai stie ce produse care nu vor fi niciodata tentante intre-o carte de vizita, deoarece aceasta nu are spatiul necesar pentru a descrie o oferta buna si a introduce si cateva imagini. Vei pierde.

Inainte sa te gandesti la orice tip de campanie publicitara, trebuie sa iti cunosti produsul foarte bine mai ales ca asta urmaresti: sa il vinzi! Daca ai unul sau cateva produse de interes general, sau oferi anumite servicii bune ca pret sau calitative, sau amandoua, atunci da, se merita sa imparti carti de vizita in tot orasul, insa daca ai produse sau servicii cu detalii multe, ai nevoie neaparat de imagini frumoase si mari, iar acestea se pot pune foarte bine pe flyere, care pot sta foarte bine in mape de prezentare, alaturi de o carte de vizita.

Comments are closed.