Plicuri DL personalizate

Lista Preturi Plicuri Personalizate DL – lipire siliconica

Plicuri DL ieftine personalizate, plicuri personalizate ieftin DL, plicuri cu clapeta, plicuri DL - CDViPreturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design plicuri personalizate DL: 35 lei

In plicurile DL personalizate de dimensiuni 110×220 mm se pot introduce foi a4 sau chiar pliante publicitare impaturite in 3 parti egale.Plic DL in foaie A4 - schita CDViAcest tip de plicuri este cel mai folosit cand vine vorba de corespondenta, iar un exemplu bun este primirea facturilor de utilitati in astfel de plicuri DL personalizate.

Tipografia noastra poate tipari atat digital cat si offset plicuri personalizate standard sau in diverse forme atipice, plicuri stantate in diverse forme, in functie de creativitatea si necesitatile fiecarui client.

Lista noastra de preturi contine numai preturi pentru formatul DL, insa ne puteti solicita oferta si pentru alte tipuri de plicuri personalizate.

In acest tip de plicuri se pot oferi si invitatiile de nunta, botez sau alte evenimente importante din viata dumneavoastra, avantajul acestor plicuri fiind pretul mult mai mic decat al unor plicuri personalizate din hartie speciala, sau carton, cu imprimeuri aurii, argintii sau lac selectiv.

plicuri bani personalizate botez_CDVi plicuri personalizate nunta_CDViPentru a reduce si mai mult costurile, puteti comanda aceste plicuri DL pentru a introduce in ele foi cu antet A4 impaturite, insa sfatul nostru ar fi ca foaia a4 sa nu fie impaturita, deoarece arata mult mai bine, fiind vorba de foaie cu antet, poate fi citita mai usor, se pastreaza dreapta, acest lucru il recomandam chiar si in cazul scrisorilor de prezentare firma.

Tipuri de Plicuri Dl personalizate

Desi cele mai cunoscute sunt plicurile dl personalizate albe sau cu fereastra, dar acestea pot avea si alta destinatie astfel ca producatorii sau gandit sa realizeze atat plicuri dl colorate dar si plicuri din hartii sau cartoane speciale, fiecare client putand decide ce tip de plic ar fi bun pentru nevoia sa in functie si de bugetul alocat care sa includa si personalizarea acestora.

In tipografie se pot produce plicuri pentru fiecare tip de necesitate, totul tine doar de imaginatia dumneavoastra si de bugetul pe care doriti sa il alocati promovarii companiei cu ajutorul plicurilor dl personalizate.