Carti de vizita pliate in doua | Duble | Cdvi

Carti de vizita duble pliate in doua

carti-de-vizita-pliate-in-doua-tip-pliant-dubleEchipa noastra de la cartidevizitaieftine.com pune la dispozitie carti de vizita pliate in doua, duble ca dimensiune, indoite la jumatate, pentru clientii care au mai multa informatie decat o carte de vizita standard, pentru descrieri de produse, pentru oferte si servicii cu informatii multe.

Acest tip de carti de vizita sunt realizate ca si pliantele sau flyerele doar ca in loc de hartie lucioasa de 130gr., folosim carton 300gr. sau 350gr. sau la cerere alte cartoane speciale. Cartile de vizita pliate in doua mai pot fi folosite si ca liste de preturi sau etichete de pret din carton pentru diverse domenii, in special cel referitor la haine online sau magazine de haine offline. F

ormatul acestor carti este 90x50mm inchis si 180x50mm format deschis, indoite la jumate prin procedeul de biguire cu ajutorul unui aparat special, care pastreaza cartonul fara sa il crape, indoirea fiind frumoasa ca si la mape de prezentare. Optional formatul poate fi si 90x100mm deschis si 90x50mm format inchis.

Calitatea imprimarii este impecabila deoarece folosim aparatura de ultima generatie calibrata la timp, iar atentia pentru finisari o avem pentru fiecare client in parte, desi preturile noastre sunt extrem de avantajoase, nu inlaturam atentia aspectelor importante, calitate-pret. Pe cartile de vizita sub forma de pliante se pot introduce chiar imagini dar si harta locatiei dumneavoastra. Se mai pot folosi si sub forma de vouchere personalizate de reducere.

Fiind ca niste pliate micute, aceste carti de vizita incap lejer intr-un portofel sau suport pentru carti de vizita. Optional se pot plastifia lucios sau mat, normal sau soft touch sau se pot rotunji la colturi, capatand un aspect foarte frumos.

Daca ideile dumneavoastra sunt si mai inedite, puteti pune pe acest tip de carti de vizita, chiar si un calendar personalizat pe una dintre parti, dar pot fi folosite si ca taloane de concurs, cupoane de reducere, vouchere cadou, carduri personalizate sau bilete de intrare la diverse evenimente. Apeleaza cu increderea la tipografia noastra din Bucuresti si te vom servi cu mare placere!

Preturile cartilor de vizita duble pliate tip pliant

Pentru a nu mai fi nevoie sa insiram listele de preturi la carti de vizita duble pliante in doua, mentionam in acest paragraf ca preturile sunt duble fata de cartile de vizita standard afisate pe site.

Astfel daca doriti spre exemplu 100 carti de vizita pliate in doua, va puteti uita la celelalte liste de preturi de la cartile de vizita standard, iar pretul de la 100 buc normale il inmultiti cu doi. In acest pret intra si manopera de indoire a cartilor.

Comenzile si cererile de pret se trimit pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com