Cum sa faci carti de vizita in Word | video

Cum sa faci carti de vizita in Word

Site-ul nostru https://cartidevizitaieftine.com/ iti prezinta cel mai recent video tutorial in care vei invata cum sa faci carti de vizita in word la modul cel mai profesional. Pe langa acest lucru vei invata cum sa faci bleed-ul de 2 sau 3mm atat de solicitat si de neinteles de multi dintre clientii tipografiilor.

Dupa ce vei invata sa faci carti de vizita in word probabil ca vei putea da lectii si tu mai departe celor care au nevoie sa invete acest lucru. Fie ca doresti sa tiparesti acasa niste carti de vizita fie ca vrei sa le trimiti la o tipografie din bucuresti si nu numai, din acest clip vei invata cum sa faci o carte de vizita frumoasa in word fara prea mare bataie de cap.

Daca vei urmari clipul cu atentie vei invata repde si vei putea chiar tu sa iti etalezi talentul si creativitatea in ceea ce priveste realizarea unor carti de vizita in microsoft word. Noi am facut cartile de vizita in Word 2010, dar la fel de bine vei putea sa le faci si in Word 2007 sau 2013, etc.

Pe site-ul nostru vei gasi si peste 1000 de modele gratuite cu carti de vizita, aici: https://cartidevizitaieftine.com/modele-carti-de-vizita/

Daca doresti sa le tiparesti la noi, afla ca avem cele mai bune preturi din Romania, transport gratuit si peste 11 ani de experienta in domeniul printului offset sau digital.

Daca nu vrei sa iti mai bati capul cu realizarea unor carti de vizita in word atunci poate vrei sa intri direct pe site-ul nostru, iti alegi un model gratis, ne spui ce date doresti pe cartile de vizita, iar noi iti face gratuit modelul, ti-l trimitem pe email si tu il verifici. Daca e bun de print (bun de tipar), il dam in lucru, iar a doua zi comanda ajunge la tine prin curier rapid.

Te asteptam si mult succes!