Carti de vizita cu colturi rotunjite

Liste de preturi online la carti de vizita cu colturi rotunjite

Daca vrei sa fii unul dintre posesorii de carti de vizita mai speciale, te poti bucura de preturile noastre la carti de vizita cu colturi rotunjite pe carton mat sau lucios.. Diferenta intre cartonul mat si cel lucios este totusi simtita la mana dar si vizibila, cartonul lucios de 300gr fiind mai moale decat cel mat.

Astfel, recomandam cartile de vizita cu colturi rotunjite pe carton mat atunci cand se doresc niste carti mai intarite. Daca se mai adauga si o plastifiere lucioasa sau mata, deja te apropii de grosimea unor carduri pvc de fidelitate personalizate. Mai jos iti prezentam oferta de pret la carti de vizita cu colturi rotunjite printate digital sau offset pe carton de 300gr alb.

preturi-carti-de-vizita-300gr-color-1-fata-rotunjitepreturi-carti-de-vizita-300gr-color-fata-verso-rotunjitepreturi-carti-de-vizita-300gr-color-1-fata-verso-alb-negru-rotunjitepreturi-carti-de-vizita-350gr-color-1-fata-rotunjitepreturi-carti-de-vizita-350gr-color-fata-verso-rotunjitepreturi-carti-de-vizita-350gr-color-1-fata-verso-alb-negru-rotunjite

Carti de vizita cu colturi rotunjite din stanta sau cu aparatul de rotunjit

Carti de vizita cu colturi rotunjite - rotunjire stantata
Putini sunt clientii care stiu cum se rotunjesc cartile de vizita, iar daca pe multi poate ca nu prea ii intereseaza acest aspect, tinem sa oferim cateva informatii pentru cei care ar dori sa afle mai multe despre carti de vizita cu colturi rotunjite.

In prima faza, atunci cand se doreste o cantitate pana la 3.000 de bucati, cartile de vizita se rotunjesc la colturi cu ajutorul unui aparat special care ajuta la rotunjire, dar dezavantajul este ca nu se pot rotunji decat cateva carti intr-o singura manevra intr-un timp destul de mare in comparatie cu rotunjirea din stanta.

Dar pentru ca este mult mai ieftina realizarea de  carti de vizita cu colturi rotunjite majoritatea clientilor apeleaza la serviciul standard prin care se foloseste aparatul de rotunjire colturi. Exista mai multe tipuri de aparate pentru rotunjit colturi, unele acceptand doar o carte de vizita, si atunci chinul este mai mare daca avem cateva sute de carti, altele acceptand mai multe carti odata, termenul de executie fiind mult mai scurt.

Noi il folosim pe cel care rotunjeste mai multe carti odata, pentru a elimina durata mare de executie. Atunci cand se doreste o cantitate mare de carti, este bine sa apelam la rotunjirea colturilor din stanta, acest lucru insemand ca putem rotunji cu ajutorul unei stante metalice, mai multe carti de vizita urgent odata, iar simetria acestora se pastreaza uniform la toate cartile de vizita, spre deosebire de rotunjirea manuala, acolo unde exista un mic decalaj si o asimetrie fina.

Asemanarea cartilor de vizita cu cardurile de fidelitate personalizate tip pvc

Carti vizita rotunjite card fidelizareClientii sunt pretentiosi odata cu noutatile aparute in publictate si nu numai, astfel ca isi doresc preturi mici, cartoane speciale, print de calitate, termen mic de executie si bineinteles carti de vizita cu colturi rotunjite :})

Unii le folosesc din dorinta de a arata cat mai bine propria carte de vizita si pentru a crea un impact placut posesorilor care primesc aceasta carte, altii le folosesc in loc de carduri de fidelitate personalizate asemanatoare cardurilor din pvc care seamana perfect cu cele bancare.

Ambele produse le puteti comanda si la noi, atat caduri personalizate din carton standard sau 350gr rotunjit la colturi, sau carduri pvc personalizate pentru fidelizarea clientilor dvs.

Alte tipuri de produse printate exceptand cartile de vizita cu colturi rotunjite

Carti de vizita cu colturi rotunjite sau stantatePuteti solicita oferte pentru toata gama de produse publicitare existenta la ora actuala, exceptand cartile de vizita cu colturile rotunjite unde deja exista preturi afisate, si puteti verifica listele noastre de preturi afisate pentru: flyere si pliante ieftine 1/3 a4, a5, a6 dar si preturile pt brosuri si cataloage, afise publicitare, mape de prezentare personalizate sau carduri pvc personalizate tip card bancar sau de fidelizare.

Daca aveti nevoie de alte produse ce nu au listele de pret afisate la noi pe site, puteti solicita o oferta pe adresa noastra de e-mail: cartivizitaieftine@yahoo.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp.