Diplome personalizate

Diplome personalizate color A4 – Pret online

Diplome personalizate 2 certificate ieftine online CDViDiplome personalizate 3 print color fata online CDVi_Diplome personalizate certificate ieftine online CDViDiplome personalizate online ieftine ca pret CDViDiplome personalizate ieftine A4, diplome ieftine, diplome a4 - CDViPreturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design diploma: 40 lei

COMANDA SIMPLU SI RAPID Diplome PERSONALIZATE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste)

MODELE GRATUITE DIPLOME PERSONALIZATE

Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 01 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 02 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 03 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 04 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 05 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 06 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 07 Diplome personalizate ieftine - Cod DIPL 08

Printam diplome personalizate pe carton standard 300 si 350gr. color pe o singura parte sau fata-verso. La cerere putem printa si pe carton special sidefat sau cu striatii. Daca aveti deja un model, il puteti trimite pe emailul nostru, impreuna cu cantitatea dorita, adresa de livrare si nr. de telefon pentru curier. In scurt timp va vom contacta pentru stabilirea detaliilor finale. Dupa ce primim acordul dvs. pentru tipar, comanda intra in procesare, urmand sa fie livrata in 2-3 zile lucratoare.

Aveti o idee si doriti sa o expuneti pe diplome personalizate online ieftine ca pret, nu ezitati sa ne contactati. Putem printa color diplome sau certificate personalizate pentru sefi, profesori, elevi, copii, evenimente, pe post de cadou, sau diplome haioase. Orice idee ati avea, o putem expune pe carton sub forma finala de diploma.

Diplome personalizate ieftin cu date variabile

Atunci cand exista un eveniment cu multi participanti, ar trebui sa scrieti numele fiecaruia pe diplome, astfel ati pierde mult timp. Pentru acest lucru este nevoie de serviciul de personalizare diplome sau certificate personalizate cu date variabile. Practic ne trimiteti lista in Excel cu toate numele, iar noi le vom imprima pe fiecare diploma. In acest mod ati scutit timp si nu mai este nevoie sa scrieti dvs. pe fiecare diploma in parte.

Este valabil serviciul de printare date variabile si atunci cand aveti serii diferite pe diplome, sau coduri, in functie de necesitati. Acest serviciu este foarte accesibil ca pret si va scuteste mult timp.

Nu am model diploma personalizata – cum procedez?

Graficienii nostri va stau la dispozitie pentru realizarea unor modele diplome personalizate online astfel ca nu va trebui sa aveti inca o grija in ceea ce priveste evenimentul dvs. Tot ce avem nevoie este sa ne trimiteti un email cu textul care doriti sa apara pe diplome, iar de restu ne ocupam noi. Fie ca doriti modele diplome personalizate pentru sefi, profesori, elevi, copii concurenti, evenimente sportive si nu numai, va stam la dispozitie.

Va asteptam.