Calendare triptice de perete 2024 personalizate – CDVi

Calendare triptice personalizate color 2024 – De Perete

Calendare TRIPTICE de perete personalizate integral CDViCalendarele triptice sunt tiparite pe aceeasi coala dar contin trei panouri ce formeaza un singur calendar. Acestea sunt cunoscute și sub denumirea de “calendare pliante” sau “calendare triplu pliabile“. Forma triptică oferă mai mult spațiu pentru conținut și poate fi mai atractivă estetic decât calendarele tradiționale cu o singură pagină. Calendarele triptice de perete reprezintă o soluție inovatoare și versatilă pentru organizarea programelor personale și profesionale.

Calendare triptice de perete personalizate color - CDViPreturile nu contin TVA.
Cursor colorat (albastru, rosu sau verde): 0,70 lei / buc.
Design Capac personalizat: 25 lei
Calendarele sunt disponibile in 3 culori: Albastru, Rosu si Verde.
Capacul are gaura de 5mm pentru agatare pe perete
Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
Transport alte localitati: 21 lei
TRANSPORT GRATUIT la comenzi de minim 150 calendare
PLATA: ramburs sau cu avans 50% cu OP.
Termen livrare: 3-7 zile lucratoare (exceptie week-end) in functie de cantitatea comandata, se va comunica pe email perioada de livrare
Comenzile se vor trimite numai pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com
Pentru alte informatii nu ezitati sa ne scrieti.

Alte informatii utile pentru calendarele triptice de perete

Calendarele triptice de perete reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, oferind un mod elegant de a vă organiza timpul și spațiul în casă sau la birou. Aceste produse ingenioase au câștigat rapid popularitate datorită simplității dar și eficienței în același timp. Așadar, în cele ce urmează, vom explora avantajele și modul în care calendarele triptice de perete pot aduce o notă de eleganță și ordine în viața dvs.

Un prim avantaj este prețul. Costă destul de puțin să comanzi un calendar triptic, mai ales în condițiile în care il poți comanda personalizat cu datele firmei tale sau cu activitatea pe care o desfășori.

Un alt avantaj este profitabilitatea, iar aici ne referim la faptul că este foarte avantajos pentru tine ca si administrator de firmă să fii prezent in birourile clienților tăi timp de 12 luni pe an. Aici vorbim de faptul că printr-o investiție destul de mică, poți oferi calendare triptice tuturor colaboratorilor tăi sau potențialilor clienți, și poți fi prezent în fiecare zi din an pe peretele acestora, reclama ta stând la loc de cinste vizibilă pentru toți vizitatorii.

Nu în ultimul rând printre avantaje, se numară eficineța de promovare. Astfel, la costuri mici, te poți promova pe termen lung, de 12 luni, iar clienții nu vor întârzia să apară.

Organizare și eficiență

Calendarele triptice de perete sunt ideale pentru cei care doresc să își organizeze programul într-un mod vizual și eficient. Acestea vin în variante săptămânale, lunare sau anuale, permițându-vă să vedeți într-o privire toate evenimentele importante. Fie că este vorba de întâlniri de afaceri, deadline-uri, evenimente sociale sau sărbători, aceste calendare vă ajută să vă gestionați timpul în mod inteligent. Prin organizarea activităților zilnice, vă veți asigura că niciun eveniment important nu va fi uitat și veți fi mereu pregătit să faceți față provocărilor zilnice.

Calendare triptice – Calitate și Durabilitate

Atunci când cumpărați un calendar triptic de perete, este important să fie din hârtie de bună calitate, iar tipografia noastră rezolvă acest aspect prin utilizarea unei hartii de 115gr. lucioasă offset, ceea ce face ca produsul finit să se ridice la standardele așteptărilor dumneavoastră. De regula, nu se recomandă hârtii sub 115gr. , cum sunt cele de 90gr., 70gr., deoarece sunt prea subțiri iar culorile se vor vedea prin ele, astfel puteți spune ca ați aruncat banii pe fereastră, și calendarele vor arăta ieftin.

Cum comand calendare triptice de perete?

Pe site-ul nostru comenzile de calendare triptice de perete se fac foarte simplu, fiind de ajuns să ne trimiteți un email cu:

  • cantiatea dorită
  • mențiunea dacă aveți design pentru capac, sau aveți nevoie de ajutorul nostru pentru realizarea design-ului
  • adresa de livrare + numarul de telefon la care sa sune curierul cand ajunge la adresa.
  • datele de facturare

Daca aveți nevoie de alte informații în afară de cele care sunt afișate deja, nu ezitați să ne scrieți pe email:  cartivizitaieftine@yahoo.com