Termeni si conditii

Generale

Site-ul www.cartidevizitaieftine.com este proprietatea Carti De Vizita Ieftine si ofera informatii cu privire la tiparirea cartilor de vizita, modele si preturile aferente. Toate informatiile de pe acest site sunt proprietatea www.cartidevizitaieftine.com. Vizitarea si cumpararea produselor existente pe site, implica aceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Vizitatorii

Au dreptul de a vizualiza produsele, de a accesa paginile site-ului www.cartidevizitaieftine.com si de a solicita cereri de oferta. Vizitatorii sunt de acord cu termenii si conditiile de pe www.cartidevizitaieftine.com cat timp se afla pe site.

Accesul

Site-ul www.cartidevizitaieftine.com poate fi accesat de orice persoana. Accesul nu implica crearea unui cont sau parola pentru a putea beneficia de toate informatiile existente pe acest site.

Comanda online carti de vizita | cartidevizitaieftine.com

Vizitatorii care doresc produsele existente pe siteul www.cartidevizitaieftine.com o pot face accesand informatiile de contact existente pe site. Comanda online se face fie telefonic, fie online. Comanda telefonica este acceptata numai dupa ce vizitatorul trimite prin mail comanda ferma impreuna cu design-ul aferent, daca acesta detine si design. In cazul in care vizitatorul nu are design propriu, www.cartidevizitaieftine.com pune la dispozitie servicii de design pe care vizitatorul poate beneficia gratuit la cartile de vizita sau contracost la alte produse publicitare cum sunt: afise, calendare, pliante, flyere, mape de prezentare, coli cu antet, cataloage, brosuri, reviste, bilete, invitatii, cd uri imprimate, rollup, autocolant, banner, canvas, mesh, poliplan, colantari auto, colantari vitrineComanda online se poate face si prin e-mail, vizitatorul putand trimite mail la cartidevizitaieftine@yahoo.com cu comanda ferma.

Comanda ferma

Comanda ferma se considera valabila numai dupa ce vizitatorul a trimis email catre cartidevizitaieftine@yahoo.com si a precizat in contextul mailului ca solicitarea comenzii este ferma. Prin comanda ferma vizitatorul accepta pretul oferit de www.cartidevizitaieftine.com dar si termenul de realizare si livrare a comenzii.

Litigii

Prin folosirea siteului www.cartidevizitaieftine.com vizitatorii isi asuma respectarea Termenilor si Conditiilor afisate pe site. Orice disputa care poate aparea intre www.cartidevizitaieftine.com si vizitatori se va rezolva fie pe cale amiabila, fie in instanta, conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

www.cartidevizitaieftine.com interzice copierea sau reproducerea informatiilor aflate pe site. www.cartidevizitaieftine.com isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor si orice informatie aflata pe site, fara anuntul in prealabil a vizitatorilor. Siteul www.cartidevizitaieftine.com nu poate fi tras la raspundere pentru viteza cu care se incarca siteul, pentru eventualele erori aparute pe site din cauza unor setari sau a altor probleme aparute, probleme care nu tin de administratorul siteului. www.cartidevizitaieftine.com are dreptul de a introduce pe site reclame, siteuri partenere si linkurile acestora, toate acestea cu respectarea legilor in vigoare

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu toate informatiile mentionate mai sus.