Constructii | Arhitect | Inginer | Firma de constructii

Carti de vizita constructii – arhitect – inginer

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste) . Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

  • Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei + tva
  • Transport alte localitati: 18 lei + tva
  • PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
  • Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
  • Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei + tva
  • Refacere model deja existent: 25 lei + tva
  • DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
  • Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

Carti de vizita constructii excavator transport CDVi 32Carti de vizita constructii transport moloz pietris constructor CDVi 30Carti de vizita constructii transport moloz pietris constructor CDVi 31Carti de vizita excavator buldozer constructii CDVi 33Carti de vizita excavator buldozer transport moloz constructii CDVi 34Carti de vizita transport moloz nisip pietris constructii CDVi 36Carti de vizita transport moloz nisip pietris constructii CDVi 37Carti de vizita transport moloz pietris constructii CDVi 35Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-1 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-02 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-3 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-4 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-5 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-6 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-7 Carti de vizita constructii case imobile constructor CDVi const 29Carti de vizita constructii case imobile constructor CDVi const 28Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-27 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-26 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-25 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-24 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-23 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-22 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-21 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-20 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-19 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-18 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-17 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-16 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-15 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-14 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-13 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-12 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-11 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-10 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-09 Carti-de-vizita-constructii-reparatii-arhitect-DOI-8PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de modele carti de vizita constructii dar si pentru inginer, arhitect sau transport moloz, pietris, nisip, curatenie dupa constructor.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai o firma de constructii, firma de proiectare cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru constructii, proiectare, unul din modelele existente.

In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si constructor, inginer constrcutor, arhitect, proiectant.

Dupa ce vizualizezi imagini referitoare la carti de vizita pentru constructii, poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior. De asemenea, daca esti constructor, arhitect, proiectant si ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau.

Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr. Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru domeniul constructiilor, firme de constructii, firme proiectanti dar si pentru constructori, ingineri constructori, arhitecti, sefi de santier, proiectanti, muncitori in constructii.

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.