Carton alb sau crem texturat cu striatii

Carti de vizita pe carton texturat cu striatii, alb sau crem

Tiparim carti de vizita pe carton texturat cu striatii, carton de culoare alb sau crem cunoscut si sub numele de acquerello avorio de 320gr. Putem aduce la comanda si carton texturat cu striatii de culoare verde, rosu sau albastru. Recomandam text simplu si logo in loc de fundaluri sau umplere de culoarea foarte mare. Cu cat mai simple cu atat mai elegante. Acest carton este mult mai intarit decat cel de 300gr. standard si are un efect placut la atingere.

Cu siguranta, daca doriti sa faceti o impresie buna la o prima intalnire de afaceri, puteti sa va asigurati ca efectul este scontat. Este printre cele mai bine vandute din categoria carton special, intrecand si comenzile pe carton reciclat, perlat, sidefat, ivoire sau argintiu.
carti-de-vizita-carton-texturat-cu-striatii-alb-cremMai jos puteti vizualiza listele noastre de preturi la carti de vizita pe carton texturat cu striatii de culoare alb sau crem din stoc, sau la comanda disponibil in colori precum: verde, rosu, maro sau albastru.

  • Preturile nu contin TVA.

  • TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei

  • PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.

  • TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)

    Design unic: 35 lei  |  Refacere model deja existent: 25 lei

Carti de vizita carton texturat, cu striatii, alb, crem - print fataCarti de vizita carton texturat, cu striatii, alb, crem - print fata-verso

Cele mai mici preturi la carti de vizita pe carton cu striatii texturat in culori alb sau crem.

Puteti opta si pentru colturi rotunjite. Toate comenzile se trimit pe email impreuna cu cantitatea dorita, adresa de livrare si numarul de telefon la care sa sune curierul nostru inainte de livrare. Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati.