Carti de vizita plastifiate

Liste de pret final pentru carti de vizita plastifiate – laminate

Daca vrei sa fii unul dintre posesorii de carti de vizita mai speciale, te poti bucura de preturile noastre la carti de vizita plastifiate – laminate pe carton mat sau lucios.. Diferenta intre cartonul mat si cel lucios este totusi simtita la mana dar si vizibila, cartonul lucios de 300gr fiind mai moale decat cel mat.

Astfel, recomandam cartile de vizita plastifiate – laminate pe carton MAT atunci cand se doresc niste carti mai intarite. Diferenta dintre plastifierea mata si cea lucioasa este aceea ca plastifierea mata inchide putin culorile, pe cand cea lucioasa le deschide si le face mai vii. In urma unei plastifieri, cartile de vizita se apropie de grosimea unor carduri pvc de fidelitate personalizate, in special daca folosesti si carton de 350 gr.

Mai jos iti prezentam oferta de pret la carti de vizita plastifiate – laminate printate digital sau offset pe carton de 300gr alb.

  •     Preturile nu contin TVA.
  •     TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
  •     PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
  •     TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
  •     Design unic: 35 lei  |  Refacere model deja existent: 25 lei
  •     DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
  •     Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.

PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-PLASTIFIATE-Color-fata-300gr-CDViPRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-PLASTIFIATE-Color-fata-verso-300gr-CDViPRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-350gr PLASTIFIATE-CDVi3PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-350gr PLASTIFIATE-CDVi2Carti-de-vizita-400gr-COLOR-FATA-carton-400gr-premium-PLASTIFIATE-CDViCarti-de-vizita-400gr-COLOR-FATA-VERSO-carton-400gr-PLASTIFIATE-CDVi

Carti de vizita laminate cu folie speciala rezistentaCarti de vizita plastifiate - laminate

Realizam laminarea cartilor de vizita cu ajutorul unui aparat modern de noua generatie care ne ajuta sa plastifiem in timp scurt si calitativ serii intregi de coli sra3 (320 x 450mm).

Cartile de vizita laminate se potrivesc perfect mai ales in medii unde pot fi expuse la umezeala, cum ar fi barurile, cluburile sau terasele, unde clientii risca sa verse bautura pe mese si cartile de vizita risca sa se deterioreze, dar plastifierea le ofera protectie.

Daca doresti sa te inspiri pentru a realiza o comanda, poti intra in arhiva noastra cu peste 1500 de modele carti de vizita disponibile pe site-ul nostru. [Citeste mai departe despre aparatura care te ajuta sa realizezi carti de vizita laminate sau plastifiate]…

Ce carti de vizita sa aleg: plastifiate mat sau lucios ?

Daca te afli in situatia de a alege intre plastifierea mata si cea lucioasa, te putem ajuta cu cateva informatii care sa iti elucideze misterul. De regula, laminare lucioasa - mata - plastifiere carti de vizitaam observat ca clientii aleg laminare mata atunci cand au carti de vizita sobre, serioase si cand au firme in domeniul afacerilor: finante, banci, contabilitate, import-export, carti de vizita al carui design este destul de simplu si fara foarte multe culori pe ele.

In schimb, clientii care vor carti de vizita mai viu colorate, care tin ca nuantele sa iasa in evidenta, aleg carti de vizita plastifiate (laminare lucioasa).

In concluzie, laminarea mata este bine sa fie folosita daca nu avem culori sau fundal inchis, deoarece folia mata inchide si mai mult culorile, iar laminarea lucioasa este indicata atunci cand se doresc culori viu colorate si cat mai clare.

Vezi alte liste de preturi in afara de carti de vizita laminate. Gasesti afisat mai jos cateva link-uri cu liste de preturi pentru alte materiale publicitare care se pot realiza la noi, exceptand cartile de vizita laminate – plastifiate.

In principiu, tiparim toata gama de produse publictare dar daca nu gaseti preturi la un anumit produs, ne poti solicita o oferta pe adresa de e-mail si iti vom raspunde cat mai urgent.

Carti de vizita pe carton 350gr Carti de vizita cu colturi rotunjite tip card de fidelitate Afise publicitare a4, a3, a2, a1, a0, 50×70, 70×100 Brosuri si cataloage publicitare Mape de prezentare si personalizate cu buzunar aplicat Carduri pvc personalizate pentru fidelitate Flyere ieftine si pliante de dimensiuni a5, a6, a4, 1/3 a4, 21×10 cm Citeste si despre: Carti de vizita laminate sau plastifiate cu ajutorul aparaturii moderne sau carti de vizita laminate sau plastifiate cu folie dura de protectie.