Carti de vizita online

Carti de vizita online – cel mai mic pret din Romania

Oferim cel mai mic pret din Romania la carti de vizita online regasite intr-o sumedenie de cateva sute de modele unice iar tiparul este dedicat clientilor atat simpli cat si pretentiosi. Printam carti de vizita online la cel mai bun pret de pe piata si oferim o arhiva generoasa cu modele sortate in functie de domeniul de activitate al fiecarui posesor.

Atata timp cat exista cerere prin intermediul motorului de cautare Google, cu siguranta ca sunteti un client ce foloseste acest motor, astfel beneficiind de puterea internetului , ne veti gasi usor accesand pagina noastra cu carti de vizita online, serviciu disponibil oricarui client.
Carti de vizita pret 1 fata color Carti de vizita pret fata verso color Carti de vizita pret fata color - verso alb negru

Carti de vizita online gratis – program de facut carti vizita

Carti de vizita online gratisTiparim carti de vizita in regim online cu modele gratis existente pe site-ul nostru, astfel ca nu mai ai nevoie de un program pentru facut carti de vizita, deoarece gasesti la noi pe site o arhiva cu peste 800 de modele, iar modificarile pentru fiecare model, le facem noi gratis.

Astfel, nu trebuie sa iti mai bati capul cu crearea sau cautarea unui model pentru carti de vizita online gratis deoarece suntem siguri ca vei gasi la noi tot ce ai nevoie. In plus, chiar daca nu gasesti modelul pe care ti-l doresti, dar ai idee despre cum ai vrea sa arate cartile tale de vizita online, iti realizam noi modelul gratis si astfel scutesti timp dar si bani.

Scuteste bani facand carti de vizita online gratis

Da, scutesti bani, noi realizand carti de vizita online gratis, pentru ca modelele noastre existente pe site sunt gratuite si il putem modifica gratuit pe oricare ti-l doresti. Ca si preturi pentru print carti de vizita online gratis, te asiguram ca le vei obtine pe cele mai mici. Le tiparim pe carton de 300 gr mat sau lucios, dar la cerere folosim si carton de 350 gr , pretul ramanand tot mic.

Analizeaza modelele de pe site-ul nostru, daca iti place vreo unul, salveaza imaginea sau trimite-ne link-ul pe adresa noastra de mail : cartidevizitaieftine@yahoo.com iar noi iti vom raspunde in cel mult 60 de minute. Vezi aici carti de vizita online gratis – preturi ireal de mici.

Program generator de facut carti de vizita online gratis

Este important sa stii sa lucrezi cu un program de facut carti de vizita online gratis daca iti doresti anumite modele profesionale pe care le-ai vazut la altii sau pe care ti le-ai creat in minte. Cel mai simplu program de facut carti de vizita online gratis ar fi Word dar si Power Point sau Publisher.

Totusi acestea sunt programe folosite de userii generali, utilizatori care nu au lucrat in domeniul publicitar, ci pur si simplu folosesc calculatorul la serviciu si au idee cu ce se mananca aceste programe. Totusi, cel mai simplu program pentru carti de vizita online gratis ramane Corel Draw pentru unii, iar pentru altii Adobe Photoshop indiferent de versiune.

Aceste doua programe se imbina perfect daca doresti sa iti creezi niste modele unice pentru carti de vizita online gratis, ba chiar vei ramane uimit de potentialul acestor soft-uri. Daca nu te pricepi deloc, poti urmari pe Youtube cateva tutoriale sau te poti uita la tutorialul aflat pe site-ul nostru despre Cum sa faci carti de vizita online gratis in Corel Draw.

Cum comand carti de vizita online gratuit

Iti punem la dispozitie doua modalitati de a comanda carti de vizita online gratuit, modalitati simple si pe care le poti utiliza in 5 secunde. Astfel poti comanda:

  • Carti de vizita online gratis la numarul nostru de telefon
  • Carti de vizita online gratuit prin solicitarea pe email, eventual cu alegerea unui model din arhiva noastra de modele unice

Comenzile se onoreaza chiar si in ziua in care au fost facute, daca acestea sunt trimise pana in ora 15:00, totusi daca suntem aglomerati cu alte tiparituri: afise, pliante, flyere, fluturasi, mape de prezentare – este posibil sa primesti comanda de carti de vizita online gratis a doua zi. Transport gratuit in Bucuresti indiferent de comanda.


Mai multe informatii necesare despre carti de vizita online puteti afla acesand link-ul aferent acestui text.