Calendare personalizate 2024 | de perete | birou | buzunar – CDVi

Calendare personalizate 2024 ieftine color

Calendare personalizate ieftine de birou, buzunar, perete, prisma CDViCalendare de birou personalizate ieftine CDViCalendare de perete personalizate ieftine CDVi_Preturile NU contin TVA.
Transport Bucuresti / Ilfov:
10 lei + tva (transport GRATUIT la comenzi de minim 150 lei cu tva inclus)
Transport alte localitati:
21 lei + tva (transport GRATUIT la comenzi de minim 300 lei cu tva inclus)
PLATA:
la primirea coletului sau in avans cu OP (avans 50% pentru comenzile de minim 1000 lei cu tva inclus)
TERMEN LIVRARE:
2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In perioada de iarna suntem mai aglomerati, astfel recomandam ca o comanda de calendare sa se faca intre 15 octombrie – 15 noiembrie ale anului in curs.
MODELE GRATUITE mai jos pe pagina.
Comanda simplu si rapid CALENDARE PERSONALIZATE 2024 DE PERETE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Calendare-de-perete-calendare-de-perete-personalizate-ieftine-A3-A4-calendare-ieftine-calendare-de-perete-A3-calendare-de-perete-A4-calendare-personalizate-CDViCalendare de buzunar personalizate ieftine CDViCalendare de buzunar personalizate ieftine, print-fata-verso-300grCalendare prisma de birou personalizate ieftine CDVi 2Calendare-prisma-de-birou-personalizate-ieftine-CDViCalendar de birou format DL 10x20cm - CDViCalendare-personalizate-de-birou-calendare-de-birou-DL-calendare-DL-calendare-personalizate-ieftine-CDVicalendar de birou format a5 - CDViCalendare-personalizate-de-birou-calendare-de-birou-calendare-a5-calendare-personalizate-ieftine-CDVi

Calendare personalizate 2024 de perete, birou, triptice, prisma sau de buzunar, de toate tipurile si dimensiunile. Frumoase, elegante, pe hartie lucioasa si cu spate din carton, se pot personaliza cu imagini frumoase alese de tine sau propuse de noi, iar ele te vor privi tot anul din locatia in care le vei expune.

Se numesc personalizate deoarece nu sunt gata facute cu niste imagini care de multe ori nu iti plac si le gasesti prin magazine puse la vanzare si la preturi exorbitante, ci sunt calendare personalizate cu imaginile tale alese de tine sau de graficienii care se ocupa de tema calendarului tau.

Poti folosi imagini cu tine si familia daca nu ai o firma care sa o reprezinti, insa daca ai o firma atunci poti folosi imagini sugestive, impreuna cu un logo (sigla firmei) si cu datele de contact.

Daca doresti ca clientii tai sa te tina minte in cele doisprezece luni ale anului, atunci cu siguranta, cea mai buna metoda este sa le faci cadou calendare personalizate, iar firma ta va fi expusa pe perete ca si un afis publicitar pe care il vad multe persoane.

MODELE GRATUITE de calendare personalizate de Perete

Ca si tipografie din bucuresti ne-am pregatit pentru fiecare sfarsit de an cu modele calendare personalizate avand o galerie draguta consideram noi, pentru ca suntem trecuti prin experiente inca in 2006 si stim ca finalurile de an ne invadeaza cu solicitari de calendare de toate tipurile.
calendare-perete-model-1 calendare-perete-model-2 calendare-perete-model-3 calendare-perete-model-4 calendare-perete-model-5 calendare-perete-model-6 calendare-perete-model-7 calendare-perete-model-8 calendare-perete-model-9 calendare-perete-model-10 calendare-perete-model-11 calendare-perete-model-12 calendare-perete-model-14 calendare-perete-model-15 calendare-perete-model-17 calendare-perete-model-18 calendare-perete-model-19 calendare-perete-model-20 calendare-perete-model-21 calendare-perete-model-22 calendare-perete-model-23 calendare-perete-model-24 calendare-perete-model-26 calendare-perete-model-27 calendare-perete-model-28 calendare-perete-model-29 calendare-perete-model-30 calendare-perete-model-31 calendare-perete-model-32 calendare-perete-model-33 calendare-perete-model-34 calendare-perete-model-35 calendare-perete-model-36 calendare-perete-model-37 calendare-perete-model-38 calendare-perete-model-39 calendare-perete-model-40 calendare-perete-model-41 calendare-perete-model-42 calendare-perete-model-45 calendare-perete-model-46
Astfel ca, majoriatea clientilor neavand un model sau o grafica facuta, apeleaza la serviciile noastre pentru a realiza macheta buna de print. Deoarece este greu sa ghicim cam ce ar vrea fiecare client, am creat o arhiva cu modele calendare personalizate iar tu o poti accesa apasand pe una dintre imaginile de mai jos.

Dupa ce ti-ai ales o varianta de calendar, atunci ne poti solicita o comanda pe adresa noastra de email cartivizitaieftine@yahoo.com iar noi iti vom raspunde in cel mult 60 – 90 minute. Daca nu iti place niciun model de calendar personalizat atunci nu e nicio problema, ne spui ce ti-ar placea sa realizam si vom face un model special si unic numai pentru tine.

Daca esti grafician descarca de mai jos machetele pentru calendarele din anii urmatori, cifrele sunt asezate si gata de modificat, iar fontul folosit este Arial, astfel ca tu poti modifica grafica in functie de preferintele tale.

Downloadeaza Calendar 2016 corel | Downloadeaza calendar 2017 Downloadeaza calendar 2018Downloadeaza calendar 2019Downloadeaza calendar 2020Downloadeaza calendar 2021Downloadeaza calendar 2022Downloadeaza calendar 2023Downloadeaza calendar 2024Downloadeaza calendar 2025

Tipuri de calendare personalizate policrom sau monocrom

calendare de perete, buzunar, birou, tripticeChiar daca mai sunt putine persoane care nu stiu inca toate tipurile de calendare personalizate, le mentionam noi in ceea ce urmeaza pentru a elucida misterul in ceea ce ii priveste clientii noi in domeniu.

Noi cei de la carti de vizita printam digital si offset urmatoarele tipuri de calendare:

 • calendare personalizate de perete
 • calendare personalizate de birou
 • calendare personalizate de buzunar
 • calendare personalizate triptice
 • calendare atipice

Fiecare format de calendar are dimensiuni in functie de necesitati. Cele de perete si cele triptice sunt cele mai mari in ceea ce priveste dimensiunea, iar cele de buzunar sunt cele mai mici avand o dimensiune aproape identica cu cea a unei carti de vizita.

Specificatii tehnice pentru calendare personalizate 2024

Fiecare calendar personalizat are anumite specificatii tehnice de care trebuie sa tii cont inainte de a face o comanda ferma, iar mai jos iti prezentam detaliat fiecare informatie cu referire la calendarele personalizate:

Calendarele de perete

 • Pot avea diverse dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • 45x32cm | 45x16cm | 22x32cm |
 • Calendarele de perete pot avea una sau mai multe luni pe pagina.
 • Se tiparesc pe hartie de 150gr lucioasa si au coperta din carton 300gr mat
 • Prinderea se face cu spira metalica
 • Optional se poate lamina coperta si se pot rotunji colturile

Calendarele de birou

 • Pot avea diferite dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • a5 (148x210mm) | a6 (148x105mm) | 200x100mm
 • se pot personaliza cu una sau mai multe luni pe pagina
 • se tiparesc pe hartie de 150gr lucioasa si au suport din carton 300gr mat
 • Calendarele de birou au spira metalica alba sau neagra
 • optional coperta se poate lamina (plastifia) si colturile se pot rotunji

Calendarele de buzunar

 • In general au aceeasi dimensiune standard, adica 100x70mm
 • se tiparesc color pe carton de 300gr. mat sau lucios
 • optional se pot lamina sau rotunji la colturi
 • Calendarele de buzunar au formatul aproape identic cu o carte de vizita

Toate calendarele personalizate se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului. Logo si adresa de contact a firmei poate sa apara pe toate paginile.

Sfaturi utile inainte de a comanda calendare personalizate

Trebuie sa stii ca atunci cand doresti sa comanzi calendare personalizate, mape de prezentare personalizate si nu numai, conteaza calitatea imaginilor pe care le trimiti la tipografia noastra, si spunem acest lucru deoarece nu dorim ca tu sa fii nemultumit de produsele comandate, de aceea e mai bine sa stii cateva sfaturi utile. Imaginile pe care le trimiti sunt de preferat sa aiba rezoltuia 300dpi.

Daca ai deja grafica facuta pentru calendare personalizate, nu uita sa ai textul convertit la curbe (ctrl +q = convert to curbes) si nu uita sa ai bleed de taiere de cel putin 2,5mm. Culorile folosite, este recomandat sa fie in modulul CMYK, astfel vei beneficia de calitate.

Ai grija, ca dupa ce ai convertit textul la curbe si dupa ce ai pregatit bleed-ul imaginilor sau elementelor grafice, sa nu uit sa salvezi proiectul separat. Din greseala, multi salveaza proiectul de calendare personalizate peste acelasi cu grafica initiala care poate fi modificata.

Odata ce ai convertit textul si ai pregatit marginile de taiere, nu mai poti recupera fisierul daca l-ai salvat peste cel modificabil.

Despre transport si livrare

Transport Bucuresti / Ilfov: 10 lei + tva (transport gratuit la comenzi de minim 30 calendare)
Transport alte localitati: 25 lei + tva (transport gratuit la comenzi de minim 100 calendare)
PLATA: la primirea coletului sau in avans cu OP (pentru sume de minim 1000 lei + tva)

Ce produse mai tiparim exceptand calendarele personalizate

La cartidevizitaieftine.com vei gasi intotdeauna o gama variata de produse publicitare deoarece suntem o tipografie din bucuresti infiintata in 2006. Nu tiparim doar calendare personalizate in functie de preferintele clientului, ci tiparim si cele mai importante materiale publicitare dar si pe cele mai complexe.

Poti comanda la noi afise sau postere publicitare, carti de vizita, mape personalizate, coli cu antet, plicuri personalizate, cd uri personalizate, etichete autocolante autoadezive, felicitari, invitatii nunta, botez, evenimente, flyere ieftine si fluturasi, pliante ieftine, brosuri si cataloage si altele.

Pentru alte proiecte deosebite care nu se regasesc pe site-ul nostru, poti solicita o oferta detaliata de pret si vom incerca sa gasim solutia optima. Daca vrei ca clientii tai sa te tina minte tot anul, ofera-le calendare personalizate sau alt tip, si nu te vor uita in nicio zi din an.