Calendare de perete 2024

Calendare personalizate 2024 – DE PERETE, marimi A3 si A4

Calendare de perete personalizate ieftine CDVi_Printam digital sau offset calendare personalizate de perete pentru anul 2024 de dimensiuni A3+ si A4+ dar si alte marimi preferentiale. Frumoase, elegante, pe hartie lucioasa 150gr. dublu cretata si cu spate din carton, se pot personaliza cu imagini clare si mari, imagini de familie sau evenimente speciale din viata ta, iar ele te vor privi tot anul din locatia in care le vei agata pe perete.

Poti folosi imagini cu tine si familia daca nu ai o firma care sa o reprezinti, insa daca ai o firma atunci poti folosi imagini sugestive, impreuna cu un logo (sigla firmei) si cu datele de contact.

Daca doresti ca clientii tai sa te tina minte in cele doisprezece luni ale anului, atunci cu siguranta, cea mai buna metoda este sa le faci cadou calendare personalizat de perete, iar firma ta va fi expusa pe perete ca si un afis publicitar pe care il vad multe persoane.

Lista preturi calendare personalizate 2024 ieftine

format DE PERETE A4+ si A3 +, personalizate color cu imagini preferate de client

Calendare de perete, calendare de perete personalizate ieftine A3, A4, calendare ieftine, calendare de perete A3, calendare de perete A4, calendare personalizate - CDViPreturile NU contin TVA.
Transport Bucuresti / Ilfov:
10 lei + tva (transport GRATUIT la comenzi de minim 150 lei cu tva inclus)
Transport alte localitati:
21 lei + tva (transport GRATUIT la comenzi de minim 300 lei cu tva inclus)
PLATA:
la primirea coletului sau in avans cu OP (avans 50% pentru comenzile de minim 1000 lei cu tva inclus)
TERMEN LIVRARE:
2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In perioada de iarna suntem mai aglomerati, astfel recomandam ca o comanda de calendare sa se faca intre 15 octombrie – 15 noiembrie ale anului in curs.
MODELE GRATUITE mai jos pe pagina. Design nou unic (diferit de ce avem gratuit pe site): 50 lei + tva
Comanda simplu si rapid CALENDARE PERSONALIZATE 2024 DE PERETE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Se numesc calendare personalizate 2024 deoarece nu sunt gata facute cu niste imagini care de multe ori nu iti plac si le gasesti prin magazine puse la vanzare adesea la preturi exorbitante, ci sunt calendare de perete personalizate cu imaginile tale alese de tine sau de graficienii care se ocupa de tema calendarului tau.

Modele GRATUITE de calendare personalizate de perete

calendare-perete-model-1 calendare-perete-model-2 calendare-perete-model-3 calendare-perete-model-4 calendare-perete-model-5 calendare-perete-model-6 calendare-perete-model-7 calendare-perete-model-8 calendare-perete-model-9 calendare-perete-model-10 calendare-perete-model-11 calendare-perete-model-12 calendare-perete-model-14 calendare-perete-model-15 calendare-perete-model-17 calendare-perete-model-18 calendare-perete-model-19 calendare-perete-model-20 calendare-perete-model-21 calendare-perete-model-22 calendare-perete-model-23 calendare-perete-model-24 calendare-perete-model-26 calendare-perete-model-27 calendare-perete-model-28 calendare-perete-model-29 calendare-perete-model-30 calendare-perete-model-31 calendare-perete-model-32 calendare-perete-model-33 calendare-perete-model-34 calendare-perete-model-35 calendare-perete-model-36 calendare-perete-model-37 calendare-perete-model-38 calendare-perete-model-39 calendare-perete-model-40 calendare-perete-model-41 calendare-perete-model-42 calendare-perete-model-45 calendare-perete-model-46

Tipuri de calendare personalizate de perete 2024

Chiar daca mai sunt putine persoane care nu stiu inca toate tipurile de calendare personalizate de perete, le mentionam noi in ceea ce urmeaza pentru a elucida misterul in ceea ce ii priveste pe clientii noi in domeniu. Noi cei de la carti de vizita printam digital si offset urmatoarele tipuri de calendare:

 • calendare personalizate de perete
 • calendare personalizate de birou
 • calendare personalizate de buzunar
 • calendare personalizate triptice
 • calendare atipice personalizate

Fiecare format de calendar are dimensiuni in functie de necesitati. Cele de perete si cele triptice sunt cele mai mari in ceea ce priveste dimensiunea, iar cele de buzunar sunt cele mai mici avand o dimensiune aproape identica cu cea a unei carti de vizita.

Specificatii tehnice pentru calendare de perete

Fiecare calendar de perete personalizat are anumite specificatii tehnice de care trebuie sa tii cont inainte de a face o comanda ferma, iar mai jos iti prezentam detaliat fiecare informatie:

Calendarele de perete

 • Pot avea diverse dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • 45x32cm | 45x16cm | 22x32cm |
 • Calendarele pot avea una sau mai multe luni pe pagina.
 • Se tiparesc pe hartie de 150gr lucioasa si au coperta din carton 300gr mat
 • Prinderea se face cu spira metalica
 • Optional se poate lamina coperta si se pot rotunji colturile

Calendarele de birou

 • Pot avea diferite dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • a5 (148x210mm) | a6 (148x105mm) | 200x100mm
 • se pot personaliza cu una sau mai multe luni pe pagina
 • se tiparesc pe hartie de 150gr lucioasa si au suport din carton 300gr mat
 • au spira metalica alba sau neagra
 • optional coperta se poate lamina (plastifia) si colturile se pot rotunji

Calendarele de buzunar

 • In general au aceeasi dimensiune standard, adica 100x70mm
 • se tiparesc color pe carton de 300gr. mat sau lucios
 • optional se pot lamina sau rotunji la colturi
 • au formatul aproape identic cu o carte de vizita

Toate calendarele personalizate se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului. Logo si adresa de contact a firmei poate sa apara pe toate paginile.

Sfaturi utile inainte de a comanda calendare de perete personalizate

Trebuie sa stii ca atunci cand doresti sa comanzi calendare personalizate de perete, calendare personalizate si nu numai, conteaza calitatea imaginilor pe care le trimiti la tipografia noastra, si spunem acest lucru deoarece nu dorim ca tu sa fii nemultumit de produsele comandate, de aceea e mai bine sa stii cateva sfaturi utile.

Imaginile pe care le trimiti sunt de preferat sa aiba rezoltuia 300dpi. Daca ai deja grafica facuta pentru calendare de perete, nu uita sa ai textul convertit la curbe (ctrl +q = convert to curbes) si nu uita sa ai bleed de taiere de cel putin 2,5mm. Culorile folosite, este recomandat sa fie in modulul CMYK, astfel vei beneficia de calitate.

Ai grija, ca dupa ce ai convertit textul la curbe si dupa ce ai pregatit bleed-ul imaginilor sau elementelor grafice, sa nu uit sa salvezi proiectul separat. Din greseala, multi salveaza proiectul de calendare personalizate de perete peste acelasi cu grafica initiala care poate fi modificata.

Odata ce ai convertit textul si ai pregatit marginile de taiere, nu mai poti recupera fisierul daca l-ai salvat peste cel modificabil.

Ce mai tiparim in afara de calendare personalizate de perete 2024

La carti de vizita ieftine vei gasi intotdeauna o gama variata de produse publicitare deoarece suntem o tipografie din bucuresti infiintata in 2006. Nu tiparim doar calendare de perete personalizate in functie de preferintele clientului, ci tiparim si cele mai importante materiale publicitare dar si pe cele mai complexe.

Poti comanda la noi afise publicitare, carti de vizita, mape personalizate, coli cu antet, plicuri personalizate, cd uri personalizate, etichete autocolante autoadezive, felicitari, invitatii nunta, botez, evenimente, flyere ieftine si fluturasi, pliante ieftine, brosuri si cataloage si altele. Pentru alte proiecte deosebite care nu se regasesc pe site-ul nostru, poti solicita o oferta detaliata de pret si vom incerca sa gasim solutia optima.

Daca vrei ca clientii tai sa te tina minte tot anul, ofera-le calendare de perete si nu te vor uita in nicio zi din an.