Calendare de perete 2021

Calendare de perete 2021 personalizate integral

Calendare de perete personalizate ieftine CDVi_Printam digital sau offset in regim normal sau la urgenta calendare de perete 2021 de toate tipurile si dimensiunile. Frumoase, elegante, pe hartie lucioasa si cu spate din carton, se pot personaliza cu imagini clare si mari, imagini de familie sau evenimente speciale din viata ta, iar ele te vor privi tot anul din locatia in care le vei agata pe perete.

Poti folosi imagini cu tine si familia daca nu ai o firma care sa o reprezinti, insa daca ai o firma atunci poti folosi imagini sugestive, impreuna cu un logo (sigla firmei) si cu datele de contact.

Daca doresti ca clientii tai sa te tina minte in cele doisprezece luni ale anului, atunci cu siguranta, cea mai buna metoda este sa le faci cadou calendare de perete personalizat, iar firma ta va fi expusa pe perete ca si un afis publicitar pe care il vad multe persoane.

Lista preturi calendare de perete A4 si A3 + personalizate color ieftine

Preturi calendare de perete a3, sra3, a4, sra4 - CDVI_COMANDA SIMPLU SI RAPID CALENDARE DE PERETE PERSONALIZATE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Se numesc calendare personalizate 2021 deoarece nu sunt gata facute cu niste imagini care de multe ori nu iti plac si le gasesti prin magazine puse la vanzare adesea la preturi exorbitante, ci sunt calendare de perete cu imaginile tale alese de tine sau de graficienii care se ocupa de tema calendarului tau.

Nu am modele cu calendare de perete, cum procedez

Ca si tipografie din bucuresti ne-am pregatit pentru fiecare sfarsit de an cu modele calendare de perete avand o galerie draguta consideram noi, pentru ca suntem trecuti prin experiente inca in 2006 si stim ca finalurile de an ne invadeaza cu solicitari de calendare de toate tipurile. Astfel, ca majoriatea clientilor neavand un model sau o grafica facuta, apeleaza la serviciile noastre pentru a realiza macheta buna de print.

Deoarece este greu sa ghicim cam ce ar vrea fiecare client, am creat o arhiva cu modele calendare de perete iar tu o poti accesa apasand pe una dintre imaginile de mai jos.

Dupa ce ti-ai ales o varianta de calendar, atunci ne poti solicita o comanda pe adresa noastra de email cartivizitaieftine@yahoo.com iar noi iti vom raspunde in cel mult 60 minute.

Daca nu iti place niciun model de calendar personalizat atunci nu e nicio problema, ne spui ce ti-ar placea sa realizam si vom face un model special si unic numai pentru tine.

calendare-perete-model-1 calendare-perete-model-2 calendare-perete-model-3 calendare-perete-model-4 calendare-perete-model-5 calendare-perete-model-6 calendare-perete-model-7 calendare-perete-model-8 calendare-perete-model-9 calendare-perete-model-10 calendare-perete-model-11 calendare-perete-model-12 calendare-perete-model-13 calendare-perete-model-14 calendare-perete-model-15 calendare-perete-model-16 calendare-perete-model-17 calendare-perete-model-18 calendare-perete-model-19 calendare-perete-model-20 calendare-perete-model-21 calendare-perete-model-22 calendare-perete-model-23 calendare-perete-model-24 calendare-perete-model-26 calendare-perete-model-27 calendare-perete-model-28 calendare-perete-model-29 calendare-perete-model-30 calendare-perete-model-31 calendare-perete-model-32 calendare-perete-model-33 calendare-perete-model-34 calendare-perete-model-35 calendare-perete-model-36 calendare-perete-model-37 calendare-perete-model-38 calendare-perete-model-39 calendare-perete-model-40 calendare-perete-model-41 calendare-perete-model-42 calendare-perete-model-43 calendare-perete-model-44 calendare-perete-model-45 calendare-perete-model-46

Daca esti grafician descarca de mai jos machetele pentru calendarele de perete din anii urmatori, cifrele sunt asezate si gata de modificat, iar fontul folosit este Arial, astfel ca tu poti modifica grafica in functie de preferintele tale.

calendar 2016 | calendar 2017 | calendar 2018 | calendar 2019 | calendar 2020 | calendar 2021 | calendar 2022 | calendar 2023 | calendar 2024 | calendar 2025

Tipuri de calendare de perete 2021 policrom sau monocrom

Chiar daca mai sunt putine persoane care nu stiu inca toate tipurile de calendare de perete, le mentionam noi in ceea ce urmeaza pentru a elucida misterul in ceea ce ii priveste pe clientii noi in domeniu. Noi cei de la carti de vizita printam digital si offset urmatoarele tipuri de calendare:

 • calendare de perete
 • calendare de birou
 • calendare de buzunar
 • calendare triptice
 • calendare atipice

Fiecare format de calendar are dimensiuni in functie de necesitati. Cele de perete si cele triptice sunt cele mai mari in ceea ce priveste dimensiunea, iar cele de buzunar sunt cele mai mici avand o dimensiune aproape identica cu cea a unei carti de vizita.

Specificatii tehnice pentru calendare de perete

Fiecare calendar de perete are anumite specificatii tehnice de care trebuie sa tii cont inainte de a face o comanda ferma, iar mai jos iti prezentam detaliat fiecare informatie:

Calendarele de perete

 • Pot avea diverse dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • 45x32cm | 45x16cm | 22x32cm |
 • Calendarele pot avea una sau mai multe luni pe pagina.
 • Se tiparesc pe hartie de 170gr lucioasa si au coperta din carton 300gr mat
 • Prinderea se face cu spira metalica
 • Optional se poate lamina coperta si se pot rotunji colturile

Calendarele de birou

 • Pot avea diferite dimensiuni dar cele mai cunoscute sunt:
 • a5 (148x210mm) | a6 (148x105mm) | 200x100mm
 • se pot personaliza cu una sau mai multe luni pe pagina
 • se tiparesc pe hartie de 170gr lucioasa si au suport din carton 300gr mat
 • au spira metalica alba sau neagra
 • optional coperta se poate lamina (plastifia) si colturile se pot rotunji

Calendarele de buzunar

 • In general au aceeasi dimensiune standard, adica 100x70mm
 • se tiparesc color pe carton de 300gr. mat sau lucios
 • optional se pot lamina sau rotunji la colturi
 • au formatul aproape identic cu o carte de vizita

Toate calendarele personalizate se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele clientului. Logo si adresa de contact a firmei poate sa apara pe toate paginile.

Sfaturi utile inainte de a comanda calendare de perete

Trebuie sa stii ca atunci cand doresti sa comanzi calendare de perete, calendare personalizate si nu numai, conteaza calitatea imaginilor pe care le trimiti la tipografia noastra, si spunem acest lucru deoarece nu dorim ca tu sa fii nemultumit de produsele comandate, de aceea e mai bine sa stii cateva sfaturi utile.

Imaginile pe care le trimiti sunt de preferat sa aiba rezoltuia 300dpi. Daca ai deja grafica facuta pentru calendare de perete, nu uita sa ai textul convertit la curbe (ctrl +q = convert to curbes) si nu uita sa ai bleed de taiere de cel putin 2,5mm. Culorile folosite, este recomandat sa fie in modulul CMYK, astfel vei beneficia de calitate.

Ai grija, ca dupa ce ai convertit textul la curbe si dupa ce ai pregatit bleed-ul imaginilor sau elementelor grafice, sa nu uit sa salvezi proiectul separat. Din greseala, multi salveaza proiectul de calendare de perete peste acelasi cu grafica initiala care poate fi modificata.

Odata ce ai convertit textul si ai pregatit marginile de taiere, nu mai poti recupera fisierul daca l-ai salvat peste cel modificabil.

Despre transport si livrare

Orice comanda de calendare de perete beneficiaza de transport GRATUIT daca clientul are sediul in Bucuresti sau orice localitate din judetul Ilfov. Comenzile care se livreaza in alte orase, costa 18 lei pentru primul kilogram, apoi 0,9 lei / kg. Livrarea se face cu firma de curierat GLS. Dupa ce predam coletul la curier, va vom anunta cu privire la numarul de awb al coletului si datele de contact la care puteti suna pentru a urmari coletul si a urgenta livrarea.

Modalitatile de plata sunt urmatoarele: in numerar la primirea coletulu sau cu ordin de plata in contul nostru deschis la BRD – Bucuresti.

Ce produse mai tiparim exceptand calendarele de perete 2021

La carti de vizita ieftine vei gasi intotdeauna o gama variata de produse publicitare deoarece suntem o tipografie din bucuresti infiintata in 2006. Nu tiparim doar calendare de perete in functie de preferintele clientului, ci tiparim si cele mai importante materiale publicitare dar si pe cele mai complexe.

Poti comanda la noi afise publicitare, carti de vizita, mape personalizate, coli cu antet, plicuri personalizate, cd uri personalizate, etichete autocolante autoadezive, felicitari, invitatii nunta, botez, evenimente, flyere ieftine si fluturasi, pliante ieftine, brosuri si cataloage si altele. Pentru alte proiecte deosebite care nu se regasesc pe site-ul nostru, poti solicita o oferta detaliata de pret si vom incerca sa gasim solutia optima.

Daca vrei ca clientii tai sa te tina minte tot anul, ofera-le calendare de perete si nu te vor uita in nicio zi din an.