Flyere A4 (210 x 297 mm)

Flyere a4 de dimensiuni 210 x 297 mm cu pret listat

Flyere a4 printate digital sau offsetPe site-ul nostru cu carti de vizita la cele mai bune preturi din Romania, gasesti lista de preturi detaliata pentru flyere a4 de dimensiuni 210x297mm. Navigand pe site-ul nostru vei gasi liste de preturi si pentru alte produse publicitare de exceptie, tiparite rapid, impecabil si la preturi foarte accesibile. Practic, cu un buget redus poti avea flyere a4 dar poti avea si mape de prezentare sau afise, iar atunci cand tragi linie cu cheltuielile totale, poti ramane uimit de costurile reduse pe care le obtii apeland la serviciile noastre tipografice. Ca si tipografie din bucuresti, oferim consultanta gratuita in vederea obtinerii unor flyere a4 de calitate, atat ca si identitate vizuala cat si ca produs finit tiparit. Mai jos poti vizualiza lista de preturi pentru fluturasi a4 tipariti pe hartie lucioasa color fata-verso.

Dimensiune
A4
(210x297mm)
FLYERE publicitare / FLUTURASI publicitari A4 (volante)
color fata-verso, hartie 135gr. lucioasa (print digital pana la 400 buc. // tipar offset de la 500buc.+)
Preturi finale
cu toate taxele
incluse!
100 buc. 200 buc. 300 buc. 500 buc. 1250 buc. 2.500 buc. 5.000 buc. 10.000 buc. 20.000 buc. 50.000 buc.
160 lei 250 lei 390 lei 420 lei 450 lei 520 lei 770 lei 1130 lei 990 lei 1650 lei
Preturile sunt finale si au toate taxele incluse. Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov.
Termen de executie si livrare 2 – 4 zile lucratoare de la bunul de tipar.
Comenzile se trimit pe adresa de e-mail, urmand sa va contactam noi in scurt timp, pentru confirmare.
Design: 60 lei. (valabil pentru clientii care nu au design si doresc sa realizam noi macheta pentru flyere)

Grafica si machetare pentru flyere a4 online

fluturasi a4 pretNu toti clientii sunt experti in grafica publicitara pentru flyere a4, cum nimeni nu poate fi expert in orice domeniu, nici in firmele de publicitate nu exista experti, decat foarte putini. Pana la urma expert este acela care a facut toate greselile si a invatat din ele. Fiind vorba de un domeniu complex, ne-am pus imaginatia la incercare si in realizarea de grafica publicitara atat pentru flyere a4 cat si pentru alte tipuri de produse tiparite sau prezentate online. Pentru a realiza o grafica noua avem nevoie de datele pe care le vrei pe flyere, imagini optionale, pentru ca putem alege si noi niste seturi care sa se preteze domeniului tau de activitate, si neaparat daca ai, un logo ar fi binevenit. De restu, ne ocupam noi. Dupa ce concepem o varianta, ti-o trimitem, apoi urmeaza sa ne dai verdictul. Acest verdict poate fi pozitiv sau negativ, iar noi trebuie doar sa iti stam la dispozitie si sa facem modificarile de care ai nevoie. Totul se rezolva destul de repede, tinand cont ca nu ne place sa tinem cate un client prea multe zile pentru a da drumul unei comenzi de flyere a4 care s-ar potrivi de minune langa o comanda de mape de prezentare.

Design-ul clientului si fisierele acceptate pentru flyere a4

Atunci cand clientul are deja macheta grafica pentru flyere a4, tot ce trebuie sa faca, este:

 • sa ne solicite pe e-mail comanda ferma
 • sa ataseze fisierul cu grafica buna de tipar
 • sa mentioneze numarul de flyere dorit conform listei noastre de preturi
 • sa ne lase adresa de livrare si un numar de telefon pentru contact inainte de livrare

Dupa lansarea comenzii pe e-mail, urmeaza sa contactam clientul si sa confirmam primirea comeznii. Fisierele acceptate pentru tiparirea flyerelor a4 sunt unul dintre formatele:

  1. JPEG (la rezolutie de 300dpi)
  2. PSD
  3. CDR
  4. PDF
  5. AI
  6. TIFF
  7. WORD (in cazurile in care doriti sa rearanjam noi grafica)

Daca vrei sa te inspiri in creatia de flyere si brosuri poti incerca link-ul pentru flyere a4 cu ajutorul unui soft profesional.

Alte tipuri de flyere in afara de cele standard a4

flyere a4 door hanger agatatoarePe langa flyere a4 standard, tiparim offset sau digital, modele de flyere de dimensiuni atipice, pentru clientii pretentiosi care isi doresc sa duca afacerile la un alt nivel. Se pot tipari flyere a4 stantate in diverse forme si dimensiuni pe hartie standard clasica pentru fluturasi, cum ar fi hartia 135gr. Lucioasa, dar si pe alte tipuri de hartie sau cartoane de 300gr. clasice sau speciale. La flyerele care necesita stantare, realizarea stantei poate dura pana la 2-3 zile lucratoare, deoarece stantele nu le realizam in tipografia noastra, ci colaboram cu o firma partenera specializata in stante pentru tipografii si agentii de publicitate. Stanta se foloseste in cazurile in care se doresc flyere a4 in diverse forme, cele mai cautate fiind flyerele door hanger, cele are se agata la clantele usilor. Aceste tipuri de flyere sunt folosite in mare parte de pizzerii sau firme de catering.

Alte produse de print digital si offset in afara de flyere a4

Ca in orice tipografie din Bucuresti si nu numai, ne indreptam atentia spre tiparirea unei game variate de produse publicitare in afara de flyere a4 rezultate din lista noastra de preturi. Printre materialele publicitare tiparite se regasesc enumerate mai jos urmatoarele:

Pe langa produsele tiparite digital sau offset, putem realiza si printuri de mari dimensiuni pe plotter de latime maxima 3 m. Obtinem astfel print pe banner (poliplan), autocolant pvc, mesh, blockout, hartie blueback, autocolant one way vision (window graphic perforat), hartie foto, canvas si backlit.

Despre Transportul si Plata flyerelor a4

flyere a4 livrare si plataNu am fi putut livra comenzile  de flyere a4 la timp fara ajutorul serviciilor de curierat rapid care ne sustin atunci cand suntem presati de timp si mai ales cand trebuie sa trimitem colete in alte orase decat Bucuresti. Si pentru ca tot am pomenit de Bucuresti, livrarea aici este GRATUITA indiferent de greutatea coletelor. Gratuitatea se aplica si pentru judetul Ilfov, unde de asemenea avem livrare gratuita. Pentru restul oraselor livrarea incepe cu 15 lei / primul kilogram, urmand sa fie taxata cu 1 leu pe fiecare kilogram in plus. Preturile sunt finale si includ toate taxele. Clientul poate alege firma de curierat cu care vrea sa ii fie livrat coletul de flyere a4 sau se poate lasa pe mana noastra, noi avand contract cu o firma cunoscuta de curierat. Modalitatea de plata este atat prin OP pentru sume ce depasesc 1500 lei, sau in numerar cu plata la primirea coletului. Comenzile se achita la curier.

Inspira-te de la altii pentru realizarea unor modele flyere a4

Atunci cand timpul te preseaza si nu stii cum sa incepi realizarea unor flyere indiferent de dimensiunea acestora, te poti inspira din portofoliul altor firme de creatie si design publicitar, atat de la noi cat si din alte tari. Vei gasi pe google sute de modele flyere interesante din care te poti inspira, ba chiar poti crea ceva unic cu care sa ,,rupi gura targului,,. In general, cand realizezi un flyer trebuie sa urmaresti ca design-ul acestuia sa ramana in mintea persoanei care il primeste. Noi am incercat sa selectam cateva modele flyere din care sa te inspiri si speram sa iti fim de ajutor daca esti la inceput de drum in design-ul grafic pentru produse publicitare. Mai jos poti urmari cateva exemple.

Fluturasi a4 modele unu ieftine pret Flyere a4 modele cinci ieftine pret Flyere A4 modele doi ieftine pret Flyere a4 modele opt ieftine pret Flyere a4 modele patru ieftine pret Flyere a4 modele sapte ieftine pret Flyere a4 modele sase ieftine pret Flyere a4 modele trei ieftine pret

Zone de livrare flyere a4 ieftine

flyere a4 bucurestiDestinatiile de livrare a coletor sunt parcurse de curieri rapizi care livreaza in cel mult 24 de ore, atat colete cu flyere a4 cat si alte materiale promotionale si publicitare. Zonele de livrare includ toate judetele din Romania cat si localitati care nu se regasesc in aria de acoperire a firmelor de curierat, dar care prin kilometri aditionali, vor reusi sa livreze flyere a4 cu promtitudine. Zonele  in care livram rapid sunt: Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Braila, Galati, Focsani, Targu Mures, Suceava, Iasi, Targu Jiu, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Tulcea, Arad, Bacau, Craiova, Dolj, Hunedoara, Baia Mare, Buzau, Bihor, Resita, Sibiu, Timisoara.