Carduri de masa | Plicuri bani personalizate

Preturi ieftine la carduri de masa, nunta, botez

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 1Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 2

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 3

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 4

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 5

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 6

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 7

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 8

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 9Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 10

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 11

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 12

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 13

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 14

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 15

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 16

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 17

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 18

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 19Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 20

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 21

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 22

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 23

Card de masa - plic bani - nunta - botez CDVi 24

Cardurile noastre de masa pentru nunta sau botez nu sunt stantate in diverse forme sau in relief, ci sunt doar tiparite cu design-ul realizat de noi sau trimis de catre client. Ele sunt varianta cea mai ieftina pentru cei care au buget limitat. Alege cu incredere carduri pentru asezare la masa personalizate dupa dorinta ta!

Tiparim pe cardurile de masa ce vrei tu

plicuri-pentru-bani-nunta-0010Daca aveti o imagine sau un model preferat dar care costa mai mult decat va puteti permite, solicitati-ne ajutorul si va vom servi cu placere.
Ca si tipografie din Bucuresti echipa noastra de la cartidevizitaieftine.com iti ofera carduri de masa, botez, nunta, cu numele invitatilor, plicuri de bani personalizate sau place carduri pentru evenimente festive, onomastica, petreceri diverse.

Avem formate standard folosite la majoritatea evenimentelor iar preturile lor sunt extrem de ieftine, in comparatie cu cele de pe piata. De ce sunt ieftine? Pentru ca noi printam digital cu ajutorul apraturii performante, modele de carduri de masa cu imaginile dorite de catre clienti.

Asadar, daca aveti o imagine si un text favorit, atunci noi le putem imprima la preturi avantajoase afisate in listele de mai jos. Pentru orice buget puteti gasi cantitatea dorita in lista de pret si o puteti comanda simplu pe email. Daca nu aveti un model, putem realiza noi unul dupa preferinta dumneavoastra.

Trimiteti un email pe adresa noastra: cartivizitaieftine@yahoo.com unde solicitati cantitatea dorita de carduri de masa pentru nunta, botez, atasat imaginea sau modelul pe care il doriti sa-l tiparim, impreuna cu textul care doriti sa apara pe carduri iar noi vom procesa comanda si revenim cu design-ul aranjat in formatul de tiparit.

Daca totusi aveti un model pe care noi nu-l putem realiza, va vom solicita alte sugestii sau va vom sugera un design asemanator.

De asemena, va puteti alege din galeria noastra online cu modele carduri de masa, plicuri de bani personalizate, un model preferat care are un cod scris intr-un colt, iar acel cod trebuie mentionat si in comanda finala.

Cum comand carduri de masa nunta, botez ?

Simplu! Ne trimiteti un email pe adresa noastra: cartivizitaieftine@yahoo.com in care sa specificati cantitatea dorita de carduri de masa, plicuri pentru bani, place carduri, si modelul care doriti sa il tiparim.

Fie va alegeti un model din galeria noastra, fie ne trimiteti in email o imagine cu modelul la care v-ati gandit dvs. iar noi vom incerca sa il reproducem. In cazul in care modelul nu se poate reproduce, va vom sugera alt model asemanator.

Pentru comanda finala ne trebuie:

  • cantitatea dorita pentru carduri de masa personalizate
  • modelul dorit
  • adresa de livrare
  • numarul de telefon la care sa sune curierul inainte de livrare

Livram carduri de masa sau plicuri de bani in toata tara

In ceea ce priveste transportul cardurilor de masa, plicurilor de bani personalizate pentru nunta, botez, acestea se livreaza atat in Bucuresti cat si in toata tara. Pretul transportului in Bucuresti si Ilfov este 10 lei, iar in celelalte orase livrarea costa 18 lei, indiferent de localitate, sat sau orasul din care va aflati.

Transportul se face prin curierat rapid iar plata se face la primirea ramburs la primirea coletului, agentul de la firma de curierat neputand preda coletul fara plata acestuia.

Nu uita: cartile de vizita se potrivesc de minune si in mape de prezentare cu buznar si frumos colorate.
Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendarele personalizate.

meniu-carduri-de-masa-plicuri-bani-nuntaplicuri-pentru-bani-nunta-0011