Print Meniuri Restaurant | Nunta | Botez

Preturi printare meniuri restaurant, nunta, botez

Print-meniuri-restaurant-nunta-botez-cafenea4Tipografia noastra din Bucuresti vine in intampinarea clientilor cu printare meniuri restaurant, nunta, botez, cafenea, club sau alte evenimente festive din viata dvs.

Puteti alege cantitatea dorita din lista de mai jos, unde veti gasi si preturi foarte acceptabile.

Le putem printa digital atat pe carton normal de 300gr. cat si pe carton de 350 gr. Optional, puteti alege si cartonul de 400gr. fiind cel mai nou produs oferit de noi, super alb, si cu o grosime pe masura asteptarilor. Daca se adauga si plastifiere, atunci veti obtine niste meniuri foarte intarite si protejate atat de pete cat si de ruperea colilor.

Meniurile se pot capsa tip revista, sau se pot prinde cu spira metalica alba sau neagra. Daca aveti de organizat o nunta, un botez sau o petrecere la care doriti printare meniuri in diverse formate, puteti apela cu incredere la noi, deoarece avem oferte de preturi imbatabile, finisari de exceptie si livrare in toata tara. Va invitam sa analizati lista de preturi de mai jos si sa va alegeti cantitatea preferata. Cu cat cantitatea este mai mare, pretul pe bucata scade.

 

Alte produse exceptand printare meniuri restaurant

Print-meniuri-restaurant-nunta-botez-cafenea5meniuri-revelion-triunghi-piramidaIn afara de printarea meniurilor pentru restaurante, baruri, cafenele, nunta sau botez puteti opta pentru Carduri de masa sau Plicuri pentru bani dar si plicuri personalizate pentru invitatii, chiar si Numere de masa realizate din carton, iar optional se pot plastifia mat sau lucios.

Incercam astfel sa acoperim o gama cat mai larga de domenii, in special cele horeca dar si festivitatile.

De asemenea, putem tipari si menuri triunghiulare sau piramidale forma atipica fata de cele obisnuite. Oferim o gama vasta de produse si ne concentram asupra calitatii printului digital dar si a finisarilor, precum taierea la finit, indoirea, plastifierea sau ambalarea. Indiferent de eveniment, realizam print digital pentru meniuri personalizate chiar si pentru revelion sau craciun. Pentru orice proiect ne puteti contacta pe email solicitand o oferta de pret in functie de necesitatile dvs.

Recomandari design si print meniuri restaurant

Daca v-ati hotarat asupra imaginilor potrivite pentru printarea meniurilor de restaurant, nunta, botez sau alta destinatie, trebuie sa aveti in vedere ca imaginile alese sa aiba o rezoltuie buna de tipar. Acest lucru inseamna ca daca imaginea nu se vede foarte clar pe ecran, nici la print digital nu va iesi foarte bine.

Recomandam imagini la rezolutie de minim 1024×768 megapixeli. Dupa ce ati stabilit imaginile, ni le puteti trimite pe email, pentru inceperea realizarii design-ului pentru printarea meniurilor de restaurant, club, cafenea. Daca aveti deja un grafician care se va ocupa de design, atunci el cu siguranta va sti ce imagini sa aleaga, fiind in domeniul grafic, suntem siguri ca nu va alege imagini slab calitative.

Fie ca facem noi design-ul sau altcineva, rezolutia optima pentru printul digital ramane aceeasi, respectiv 300dpi. Daca vreti sa fiti la un nivel inalt, atunci puteti angaja un fotograf profesionit care sa faca poze cu un aparat performant la rezolutii excelente pentru printare. Alegerea unui fotograf este recomandata mai ales atunci cand doriti sa realizati printarea meniurilor pentru restaurant care evident contin mancare si bautura pe paginile acestora.

Astfel, ca mancarea sa arate delicios si in imagini, folositi talentul unui fotograf profesionit pentru nunta, botez sau evenimente festive, deoarece acesta va putea regla lumina potrivita astfel incat pozele ce urmeaza a fi folosite la printarea meniurilor pentru restaurant, cafenea, club, etc., sa fie optime.

Print-meniuri-restaurant-nunta-botez-cafenea1Print-meniuri-restaurant-nunta-botez-cafenea3Print-meniuri-restaurant-nunta-botez-cafenea2