Semne de carte personalizate

Lista de preturi semne de carte personalizate

Semne de carte personalizateRealizam la cerere semne de carte personalizate cu datele dumneavoastra, sigla firmei, imagini propuse de noi sau imaginile dvs. Dimensiunile semnelor de carte personalizate sunt 200x50mm si se tiparesc color 1 fata sau fata-verso pe carton calitativ de 300gr. sau chiar si 350gr.

Daca doriti si alta dimensiune, este de ajuns sa solicitati o oferta pe email si va vom contacta in cel mai scurt timp, de regula maxim 60 de minute, daca solicitarea se face in timpul programului de lucru, respectiv 10:00 – 18:00. Raspundem prompt si dupa program insa durata raspunsului poate fi mai mare de 60 de minute.

Semnele de carte personalizate pot face o impresie foarte buna atunci cand sunt daruite drept cadou altor clienti sau persoanelor apropiate, dar sunt binevenite si atunci cand sunt targuri expozitionale, putand fi impartie in loc de flyere sau pliante, chiar si in loc de carti de vizita.

Semne de carte personalizate preturi

Nu am model pentru semne de carte personalizate

Daca te afli in impasul de a nu avea macheta / model poti sta fara grija deoarece echipa noastra de graficieni realizeaza la comanda machetare grafica si modele unice pentru semne de carte personalizate dar si alte produse precum flyere, pliante, afise, mape de prezentare, brosuri, cataloage si nu numai.

Trebuie doar sa ne spui ce iti doresti sa apara pe semnele de carte, ne poti trimite si textul dorit, iar de restul ne vom ocupa noi. Pentru orice informatie iti stam la dispozitie pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy + paste)

Poti gasi la noi produse publicitare ieftine precum: afise, pliante, flyere, foi cu antet, plicuri personalizate, brosuri si cataloage publicitare, printuri color sau alb negru, retetare medicale, avize, permise de pescuit, de acces, abonamente fitness, spa, wellnes, beauty, vouchere promotionale, carduri de fidelizare (fidelitate), etichete sigiliu, notesuri cu spira – capse – brosare termoclei, stickere, autocolante, bannere publicitare, calendare personalizate, mape de prezentare, mesh, canvas, cd-uri personalizate, stegulete personalizate, pixuri si brichete personalizate, carton negru, ivory, perlat, sirio pearl, sisteme roll-up si altele.

La cerere putem realiza si: semne de carte magnetice, personalizate ieftine, cu modele online trimise pe email.

Copy Paste adresei noastre de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si cere o cotatie de pret sau fa o comanda directa pe email, incluzand adresa de livrare, facturare, si numarul de telefon la care sa te sune curierul nostru inainte de livrare. Te asteptam!

carti de vizita - portofoliu 3 carti de vizita - portofoliu 1 carti de vizita - portofoliu 2 carti de vizita - portofoliu 4 carti de vizita - portofoliu 5 carti de vizita - portofoliu 6 carti de vizita - portofoliu 7 carti de vizita - portofoliu 8 carti de vizita - portofoliu 13 carti de vizita - portofoliu 9 carti de vizita - portofoliu 10 carti de vizita - portofoliu 20 carti de vizita - portofoliu 28 carti de vizita - portofoliu 14 carti de vizita - portofoliu 27 carti de vizita - portofoliu 24 carti de vizita - portofoliu 16 carti de vizita - portofoliu 33 carti de vizita - portofoliu 29 carti de vizita - portofoliu 23 carti de vizita - portofoliu 15 carti de vizita - portofoliu 25 carti de vizita - portofoliu 17 carti de vizita - portofoliu 21 carti de vizita - portofoliu 31 carti de vizita - portofoliu 34 carti de vizita - portofoliu 18 carti de vizita - portofoliu 26 carti de vizita - portofoliu 19 carti de vizita - portofoliu 39 carti de vizita - portofoliu 38 carti de vizita - portofoliu 32 carti de vizita - portofoliu 37 carti de vizita - portofoliu 40 carti de vizita - portofoliu 35
<
>