Despre noi | carti de vizita ieftine | modele si preturi

Un concept nou bazat pe carti de vizita ieftine

Carti de vizita ieftineSite-ul www.cartidevizitaieftine.com a fost conceput din dorinta de a oferi carti de vizita ieftine pentru toti antreprenorii din Romania care doresc sa economiseasca in ceea ce priveste bugetul alocat pentru publicitate online si offline.

Realizam si alte produse publicitare ce tin de print digital pe copiatoare performante dar furnizam si servicii de tipografie offset atat in Bucuresti cat si in celelalte orase.

Revenind la carti de vizita ieftine, este un concept ce se bazeaza nu doar prin super ofertele actuale dar si prin extinderea arhivei cu modele carti de vizita, arhiva ce contine peste 600 de modele la momentul de fata, si se extinde saptamanal datorita graficienilor nostri care creaza modele unice pentru carti de vizita. Suntem o echipa mica dar bine structurata care lucreaza si comunica constructiv, iar asta se observa pe zi ce trece, prin evolutia noastra si prin atragerea clientilor cu oferte bune, clienti care pleaca multumiti, acesta fiind scopul nostru final.

Dorim sa devenim furnizorul numarul 1 de carti de vizita ieftine prin cresterea arhivei de modele noi, prin calitatea printurilor, prin termenul scurt de tiparire si prin transportul gratuit in Bucuresti. Aceste optiuni sunt principiile noastre fundamentale si luam la modul cel mai serios munca in echipa, socializarea si creativitatea in scopul realizarii de carti de vizita ieftine si nu numai.

Carti de vizita ieftine pentru clientii pretentiosi

Probabil unii considera ca pretul mic reflecta si calitatea unui produs. Nu este si cazul nostru daca facem referire la carti de vizita ieftine, insa nu o sa iti insiram fraze prin care sa te convingem ca oferim calitate impecabila, ci doar o sa te trimitem pe pagina Portofoliu, unde vei descoperi printuri digitale in imagini reale si vei trage singur concluzii referitoare la calitatea imprimarii atat pe carti de vizita ieftine cat si pe alte produse existente in galeria de imagini.

Astfel, daca te consideri client pretentios, este dreptul tau si noi te asteptam in compania noastra pentru a iti oferi calitatea de care ai nevoie, fara discutie te vei convinge de produsele noastre inca de la prima comanda de carti de vizita sau mape personalizate, pliante, afise, flyere, fluturasi, plicuri personalizate, imprimare cd, rollup banner si altele.

Carti de vizita modele, creatii unice doar la noi

Carti de vizita, cartidevizitaieftineVei gasi in arhiva noastra carti de vizita modele pentru mai multe domenii de activitate. Arhiva creste in fiecare saptamana pentru a acoperi o gama varianta de clienti ce isi doresc sa aiba carti de vizita unice. Grafica este realizata in Corel Draw, iar 90% din modele carti de vizita sunt in format vectorial, avand dimensiune mica in Mb.

Durata realizarii modelelor principale pentru carti de vizita a fost de aproximativ 2 luni, timp in care s-a lucrat la foc automat, deoarece nu era cazul sa pierdem prea mult timp. Ideile noastre sunt majoritatea creatii proprii, originale, dar si inspirate de pe alte site-uri si convertite cu text pentru Romania.

Transport gratuit in Bucuresti pentru carti de vizita

Pe langa faptul ca oferim cel mai mic pret la carti de vizita, oferim clientilor transport gratuit in Bucuresti. Fidelitatea clientilor reprezinta motorul nostru care face ca munca noastra sa fie facuta cu entuziasm, pasiune si dedicare.

Suntem intr-adevar pasionati de creatie si design carti de vizita dar si de imbunatatirea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Carti de vizita furnizate in toate zonele si orasele

Cele mai mici preturi sunt valabile si pentru clientii din afara Bucurestiului, iar mai jos gasiti lista cu orasele in care noi putem furniza carti de vizita: Ploiesti, Pitesti, Buzau, Bacau, Neamt, Suceava, Constanta, Galati, Tulcea, Brasov, Bistrita, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca, Craiova, Dolj, Campina, Timisoara, Iasi, Tg Mures, Sibiu, Resita si nu in ultimul rand putem furniza carti de vizita in Chisinau.