Naproane hartie, carton | Foi de tava | Naproane Masa – CDVi

Naproane hartie personalizate | Placemat unica folosinta

naproane hartie persoanlizate CDViTiparim naproane din hartie personalizate, hartie alba sau carton 300gr.,  personalizare color prin tipar digital sau offset. Mai jos gasiti listele de preturi valabile pentru hartia clasica de 80gr. tiparita color pe o singura fata. Naproanele sunt de unica folosinta. Acestea mai sunt cunoscute si sub denumirea de placemat sau foi de tava si se pot tipari atat in tiraje mici de minim 100 bucati cat si tiraje mari de ordinul zecilor de mii.

Lista preturi naproane hartie personalizate, foi de tava pentru masa

Naproane hartie personalizate, foi de tava restaurant, lista preturi CDVi

COMANDA SIMPLU SI RAPID Foi de tava, naproane personalizate! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Clientii au cautat si: naproane restaurant, naproane unica folosinta, naproane personalizate

Pentru alte cantitati ce nu se regasesc in lista de preturi nu ezitati sa ne solicitati o oferta pe email.

Firmele care folosesc naproane sunt in general restaurante, fast food sau cafenele si terase, unde acestea isi pot afisa ofertele sau reclamele dorite, la costuri minime.

naproane masa persoanlizate CDViNaproanele de masa sunt utile pentru promovarea ofertelor sau pur si simplu pentru un aspect placut al tavii atunci cand este predata clientilor dumneavoastra. Odata ce aveti cele mai bune preturi de tipar, tot ce trebuie sa faceti este sa dati frau liber creativitatii si ideilor inovatoare, sau ne puteti lasa pe noi sa va propunem un design care sa se asorteze cu logo-ul dumneavoastra sau cu culorile locatiei pe care o detineti.

Naproanele din hartie suport pentru tava se regasesc in restaurantele de lux dar si in fast food-urile din oras. Acestea protejeaza tava de murdarie si ii ofera un aspect mult mai placut, promovandu-va totodata.

Daca aveti un restaurant si doriti naproane de hartie puteti vizualiza si lista noastra de preturi pentru meniuri restaurant unde avem preturi foarte bune.

Tipografia noastra va sta la dispozitie si cu alte materiale publicitare de promovare, iar listele de preturi le puteti gasi in meniul nostru la categoria Alte produse.