Naproane hartie personalizate, Meniu| Foi de tava ieftine – CDVi

Naproane hartie personalizate | Placemat – Foi tava Restaurant

naproane hartie persoanlizate CDViTiparim naproane din hartie personalizate, hartie alba sau carton 300gr.,  personalizare color prin tipar digital sau offset. Mai jos gasiti listele de preturi valabile pentru hartia clasica de 80gr. tiparita color pe o singura fata. Naproanele sunt de unica folosinta. Acestea mai sunt cunoscute si sub denumirea de placemat sau foi de tava restaurant, fast food si se pot tipari atat in tiraje mici de minim 100 bucati cat si tiraje mari de ordinul zecilor de mii.

Lista preturi naproane hartie personalizate, foi de tava masa restaurant, fast-food

Naproane personalizate restaurant, preturi foi tava fast food, placemat masa, foi masa personalizate, preturi naproane masa - CDViPreturile NU includ TVA.
COST DESIGN sau refacere model bun de tipar: 50 lei
Transport  Bucuresti / Ilfov: 18 lei
Transport alte orase: 20 lei (pt. cantitati pana la 1000 buc.)  |  25 lei (pt. 2000 – 3000 buc)  |  35 lei ( pt. 4000 – 5000 buc.)
Plata la primire sau cu OP. Se poate plati si 50% avans, restul la primirea comenzii.
Termen livrare: 2-4 zile lucratoare de la confirmare.

COMANDA SIMPLU SI RAPID Foi de tava, naproane personalizate pentru restaurant sau fast food! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Clientii au cautat si: naproane restaurant, naproane unica folosinta, naproane personalizate, foi tava restaurant, foi tava personalizate restaurant, foi de masa personalizate

Pentru alte cantitati ce nu se regasesc in lista de preturi nu ezitati sa ne solicitati o oferta pe email.

Firmele care folosesc naproane sunt in general restaurante, fast food sau cafenele si terase, unde acestea isi pot afisa ofertele sau reclamele dorite, la costuri minime.

naproane masa persoanlizate CDViNaproanele de masa sau foile de tava personalizate sunt utile pentru promovarea ofertelor sau pur si simplu pentru un aspect placut al tavii atunci cand este predata clientilor dumneavoastra. Odata ce aveti cele mai bune preturi de tipar, tot ce trebuie sa faceti este sa dati frau liber creativitatii si ideilor inovatoare, sau ne puteti lasa pe noi sa va propunem un design care sa se asorteze cu logo-ul dumneavoastra sau cu culorile locatiei pe care o detineti.

Naproanele din hartie suport pentru tava, restaurant sau fast-food se regasesc in restaurantele de lux dar si in fast food-urile din oras. Acestea protejeaza tava de murdarie si ii ofera un aspect mult mai placut, promovandu-va totodata.

Daca aveti un restaurant si doriti naproane de hartie puteti vizualiza si lista noastra de preturi pentru meniuri restaurant unde avem preturi foarte bune.

Tipografia noastra va sta la dispozitie si cu alte materiale publicitare de promovare, iar listele de preturi le puteti gasi in meniul nostru la categoria Alte produse. Aceste naproane se pot folosi si pe post de covorase auto personalizate, deoarece au aceleasi dimensiuni, si sunt dedicate spalatoriilor auto.