Retete medicale personalizate | Retetare de la 1,35 lei buc. 50 file

Retete medicale personalizate | Carnete | Tipizate

Reteta medicale, carnete autocopiative, retetare tipizateTipografia noastra online realizeaza retete medicale personalizate, retetare medicale, bilete de trimitere, foi de observatie, scheme de tratament, consultatii, retetar cu foaie sau fila autocopiativa, medicatie, program terapeutic, scrisori medicale, tipizate farmacie pentru industria farmaceutica, spitale sau cabinete stomatologice, carnete autocopiative, carnete de sanatate, retetare pentru restaurante, avize si scutiri medicale.

Se realizeaza din hartie alba normala lipite cu aracet transparent la unul dintre capete. Filele se desprind usor una cate una, fara a exista riscul de a se desprinde doua sau mai multe odata, prinderea fiind impecabila. La cerere se pot capsa si lipi cu folie dubluadeziva. Putem realiza orice document care necesita semnatura si parafa medicului, dar si tipizate personalizate pentru cabinete veterinare, restaurante, bucatarie, sau chiar si pentru saloane de infrumusetare, tiparul fiind de inalta calitate, la fel si finisarile. Mai jos puteti regasi preturi pentru retetare personalizate cu datele clientului.

Retetele medicale se pot personaliza color sau alb-negru, atat tiparite pe o singura fata sau pe ambele parti. In lista de preturi puteti gasi si varianta tiparita color pe o singura fata iar pe verso imprimare alb-negru, pentru clientii care doresc sa isi afiseze informatiile cat mai detaliat dar si la un cost mai redus decat cel color fata-verso. Se pot realiza topuri cu 50 file sau 100 de file albe normale sau autocopiative personalizate. Formatele tipizatelor pot fi a4, a5, a6, 21x10cm (un sfert din a4), sau la cerere formate atipice.

Preturile pentru cele autocopiative sunt mult mai ridicate, astfel va rugam sa cereti oferta daca doriti tipizate cu foaie autocopiativa.

Lista preturi carnete retete personalizate color 1 FataRetete medicale, carnete tipizate, retetare medicale - CDVi 1Lista preturi carnete retete personalizate color Fata-VersoRetete medicale, carnete tipizate, retetare medicale - CDVi 2

Lista preturi carnete retete personalizate Color Fata si Verso Alb-NegruRetete medicale, carnete tipizate, retetare medicale - CDVi 3

Alte produse exceptand retetele medicale personalizate

retetare medicale personalizate fata versobilete de calatorieRetetare-personalizate-medicale-retetaPe langa retetarele medicale personalizate puteti opta si pentru carti de vizita iar galeria noastra online va ofera modele gratuite conform domeniului dvs de activitate.

Astfel, puteti gasi la noi modele carti de vizita pentru farmacii, doctori, medici, stomatologi, veterinari, accesand link-urile urmatoare in functie de interesul dvs: medicina, stomatologie sau cabinet veterinar. Livrarea se face oriunde in tara prin curier rapid, iar plata se face la primirea coletului.

De asemenea, realizam si plicuri personalizate cu datele clientului. Des intalnite si comandate mai sunt si urmatoarele produse:

  • Carnete de sanatate personalizate pentru pisici, caini sau iepuri, cu cod sau fara cod
  • Registru consultatii, evidenta diverse produse farmaceutice, veterinare (de sterilizare, interventii chirurgicale, etc.)
  • Registre de programari cosmetica, cabinet
  • Registre eliberari retete, evidenta vaccinari

Nu am grafica sau model pentru retetare personalizate

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta machetei grafice pentru retetare medicale personalizate, deoarece noi iti VOM REALIZA MACHETA GRATUIT la orice comanda de minim 90 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti textul dorit pe retetarele sau tipizatele medicale, iar noi vom face aranjarea grafica. Daca ai si un logo, il poti trimite impreauna cu textul, pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si te vom contacta in aproximativ 60 – 120 minute. La cerere realizam si calendare personalizate.

retetare medicale reteta