Retete medicale personalizate | 6 carnete la doar 60 lei

Retete medicale personalizate | Carnete | Tipizate

Tipizate medicale, retetare personalizate, foi consultatii, bilete trimitere, retetar personalizat CDVi

Lista preturi retetare medicale personalizate, dimensiuni: 99x210mm DL, A6 sau A5, carnetele au 50 file (rețete)

Retetare-personalizate-ieftine DL-Carnete-retete-medicale-tipizate-Preturi-retete-personalizate-CDViPreturile NU includ TVA 19%.
ATENTIE: folosim hartie mată astfel pixul nu alunecă pe foaie în timpul scrierii. Nu recomandăm hartia lucioasă pentru acest tip de produs.

Transport București / ilfov:
15 lei (pentru 6 – 300 carnete) / 25 lei (pt. 301 – 500 carnete) / 40 lei (pt. 501 – 800 carnete) / 60 lei (pt. 801 – 1000 carnete)
Transport alte localitati:
18 lei (pentru 6 – 100 carnete) / 25 lei (pt. 201 – 300 carnete) / 40 lei (pt. 301 – 500 carnete) / 60 lei (501 – 700 carnete) / 80 lei (pt. 701 – 900 carnete) / 95 lei (pt. 901 – 1000 carnete)
Termen livrare: 2-6 zile lucratoare (în funcție de cantitatea comandată)
Plata ramburs la curier sau în avans cu OP. Pentru comenzile mai mari de 1000 lei se va achita un avans de 50%.
DESIGN RETETAR: 25 lei + tva (pt. clientii care doresc 1 model realizat de noi)
Pentru alte cantitati sau tipuri de carnete, nu ezitati sa ne scrieti pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com
Retetare-personalizate-ieftine A6 -Carnete-retete-medicale-tipizate-Preturi-retete-personalizate-CDViRetetare-personalizate-ieftine A5 -Carnete-retete-medicale-tipizate-Preturi-retete-personalizate-CDVi
Tipografia noastra online realizeaza retete medicale personalizate, retetare medicale, bilete de trimitere, foi de observatie, scheme de tratament, consultatii, retetar cu foaie sau fila autocopiativa, medicatie, program terapeutic, scrisori medicale, tipizate farmacie pentru industria farmaceutica, spitale sau cabinete stomatologice, carnete autocopiative, carnete de sanatate, retetare pentru restaurante, avize si scutiri medicale.carnet agentie tursim foi autocopiative tip retetar personalizat CDVI

Se realizeaza din hartie alba normala pe care se poate scrie foarte usor. Filele se desprind usor una cate una, fara a exista riscul de a se desprinde doua sau mai multe odata, prinderea fiind impecabila. La cerere se pot capsa si lipi cu folie dubluadeziva. Putem realiza orice document care necesita semnatura si parafa medicului, dar si tipizate personalizate pentru cabinete veterinare, restaurante, bucatarie, sau chiar si pentru saloane de infrumusetare, tiparul fiind de inalta calitate, la fel si finisarile.

Retetele medicale se pot personaliza color sau alb-negru, atat tiparite pe o singura fata sau pe ambele parti. In lista de preturi puteti gasi si varianta tiparita color pe o singura fata iar pe verso imprimare alb-negru, pentru clientii care doresc sa isi afiseze informatiile cat mai detaliat dar si la un cost mai redus decat cel color fata-verso. Formatele tipizatelor pot fi a4, a5, a6, 21x10cm (un sfert din a4), sau la cerere formate atipice.

Preturile pentru cele autocopiative sunt mult mai ridicate, astfel va rugam sa cereti oferta daca doriti tipizate cu foaie autocopiativa.
Reteta medicale, carnete autocopiative, retetare tipizate
Cele mai comune produse pe care le realizam din categoria domeniului medical sunt: Rețete medicale, retete personalizate farmacie, rețetare farmaceutice, bilet trimitere, schemă tratatament, scrisoare medicală, adeverință medicală, fișă radiologie, fișa medicală pacient, programare medicală, fișa analize medicale, optometrie, retete optica medicala.

Alte produse exceptand retetele medicale personalizate

retetare personalizate ieftine CDViPe langa retetarele medicale personalizate puteti opta si pentru carti de vizita iar galeria noastra online va ofera modele gratuite conform domeniului dvs de activitate.

Astfel, puteti gasi la noi modele carti de vizita pentru farmacii, doctori, medici, stomatologi, veterinari, accesand link-urile urmatoare in functie de interesul dvs: medicina, stomatologie sau cabinet veterinar. Livrarea se face oriunde in tara prin curier rapid, iar plata se face la primirea coletului.

De asemenea, realizam si plicuri personalizate cu datele clientului. Des intalnite si comandate mai sunt si urmatoarele produse:

  • Carnete de sanatate personalizate pentru pisici, caini sau iepuri, cu cod sau fara cod
  • Registru consultatii, evidenta diverse produse farmaceutice, veterinare (de sterilizare, interventii chirurgicale, etc.)
  • Registre de programari cosmetica, cabinet
  • Registre eliberari retete, evidenta vaccinari

Nu am grafica sau model pentru retetare personalizate

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta machetei grafice pentru retetare medicale personalizate, deoarece noi iti VOM REALIZA MACHETA DORITA. Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti textul dorit pe retetarele sau tipizatele medicale, iar noi vom face aranjarea grafica. Daca ai si un logo, il poti trimite impreauna cu textul, pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si te vom contacta in aproximativ 60 – 120 minute. La cerere realizam si calendare personalizate.

retetare medicale reteta