Etichete cu gaura sus

etichete cu gaura, etichete pret, etichete cu snur, etichete service auto CDVi2Printam etichete cu gaura in partea de sus, destinate in special pentru service-uri auto, sau magazinelor care eticheteaza produsele si trec pe etichete diverse informatii precum pretul articolului, ingrediente, tip material, etc. in functie de articolul pe care il comercializeaza. Printre clientii nostri se numara magazine de haine care folosesc etichete de pret cu gaura sus pentru a afisa pretul hainelor.

Etichetele din carton se pot optional plastifia lucios sau mat, dar si rotunji la colturi, in functie de preferintele dvs. Cartonul este precum cel al cartilor de vizita obinuite, iar dimensiunile etichetelor variaza in functie de necesitatea fiecarui client. Se pot face etichete de minim 4x4cm ce pot avea gaura sus in centru, sau la unul dintre colturi, cum am intalnit la unele florarii ce pun etichete cu snur pe buchetele de flori sau cutiile ornamentale. Evident utilitatea etichetelor personalizate din carton este vasta, iar tipografia noastra vine in sprijinul dumnevoastra cu preturi imbatabile si calitate optima de nerefuzat.

Mai jos gasiti liste standard de preturi etichete cu gaura sus personalizate color.

Etichete-de-pret-etichete-service-auto-cu-gaura-sus-300gr-350gr-Color-CDViPreturile nu contin TVA.
Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
Transport alte localitati: 18 lei
PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
Termen livrare: 2-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design model: 35 lei (pentru clientii care nu au grafica si vor sa o realizam noi)

Pe aceste etichete se poate imprima si cod de bare pentru scanare ulterioara, sau se pot imprima anumite date variabile, diferite pe fiecare eticheta. De asemenea, etichetele cu gaura se mai pot folosi la borcane de miere, dulceata, gem, rezultand etichete cu snur ce se poate lega de borcan, sticla, sau cutie.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie pe email: cartidevizitaieftine@yahoo.com