Carti de vizita Multistrat

Alege 2 sau 3 straturi pentru carti de vizita multistrat

carti-de-vizita-multistrat-1-CDVicarti-de-vizita-multistrat-2-CDVicarti-de-vizita-multistrat-3-CDVicarti-de-vizita-multistrat-4-CDVicarti-de-vizita-multistrat-5-CDVicarti-de-vizita-multistrat-6-CDViAcum gasesti la noi mult doritele carti de vizita multistrat la preturi foarte ieftine si calitate impecabila a tiparului.

Cu strat de carton colorat aceste carti de vizita au un altfel de efect asupra celor care le primesc, astfel poti face cea mai buna impresie pentru afacerea ta. Se pot realiza din doua sau trei straturi de carton, astfel incat la capitolul gramaj sau grosime, cartile de vizita multistrat stau cel mai bine.

Sunt dedicate in special zonei de lux mai ales in restaurante, baruri, hoteluri, dar si saloane de infrumusetare, magazinelor de imbracaminte, incaltaminte si altele. Nota de profesionalism si implicare se regaseste in aceste carti de vizita multistrat din carton colorat in masa, disponibil in culorile negru, rosu, albastru, maro, bleuamarin (navi) sau bordeaux (bordo).

Daca ai alte idei de montaj al culorilor, scrie-ne pe email dorinta ta, si vom incerca sa venim cu propuneri noi de culori. Daca iti doresti niste carti de vizita care sa te reprezinte cu adevarat, alege cartile de vizita multistrat.

Cartonul colorat este fin la atingere si are gramaj de 330gr. (mai gros decat un 350gr. alb digital, textura intarita si fina la atingere)  fiind printre cele mai calitative folosite in industria publicitara Cartile de vizita cu straturi sunt cunoscute si sub denumirea de layerd business cards si se pot realiza din diferite idei, folosind carton special, texturat sau colorat, imbinand astfel culorile incat produsul finit sa fie de exceptie.

Pentru alte idei de stratificare a cartilor de vizita ne poti scrie pe email si vom incerca sa gasim solutia potrivita pentru tine. PRETURILE SUNT FINALE. NU SE ADUAGA TVA, deoarece suntem firma neplatitoare de tva. LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI  / ILFOV, chiar si la 50 buc.

Carti de vizita Multistrat - carton colorat
Carti de vizita carton multistrat colorat

Pe langa cartile de vizita din carton multistrat colorat putem realiza si alte produse publicitare precum: afise, calendare personalizate cu spira metalica, foi sau coli cu antet, semne de carte, plicuri personalizate, brosuri si cataloage publicitare, flyere ieftine si pliante, mape de prezentare.

Stam bine si pe partea de indoor-outdoor unde putem realiza printuri de mari dimensiuni incepand de la bannere si autocolante si terminand cu mesh, canvas, hartie foto dar si sisteme roll-up disponibile in varianta standard 85x200cm. Pentru farmacii sau unitati medicale, oferim retetare personalizate cu datele fiecarei entitati, avize sau retetare medicale cu hartie autocopiativa prinse cu aracet sau capse, cu perfor inclus in functie de preferinta.

Astfel, cand va doriti altceva in afara de carti de vizita, scrieti-ne un email pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com si solicitati o cotatie de pret pentru produsele dorite, urmand sa revenim in scurt timp cu oferta.