11 May

Cele mai cautate carti de vizita in 2015

written by No Comments posted in Carti de vizita

Top 2015 – cele mai cautate carti de vizita

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai cautate carti de vizita in 2015? Astazi, echipa de la cartidevizitaieftine.com propune un articol exact pe tema aceasta. Fiind vorba de sute de afaceri in Romania, nu trebuie sa mai spunem ca absolut toti managerii stiu ca trebuie sa aiba carti de vizita, atat pentru ei cat si pentru angajatii lor care iau contact cu alte firme.

Fie ca este vorba de carton normal sau special, fie ca e vorba de tipar digital sau offset, serigrafie sau lacuire selectiva, toti stiu ca au nevoie de aceste mici produse care se potrivesc perfect in portmoneul oricui. Haideti sa aflam ce tip de clienti si din ce domenii fac parte acestia, cand comanda carti de vizita.

Carti de vizita manichiura – pedichiura – unghii false

MANICHIURA-PEDICHIURA-10Acest tip de carti de vizita se situeaza primele in topul celor mai vandute carti in 2015 si inca anul nu a ajuns inca nici la jumatate. Se pare ca tot mai multe doamne si domnisoare activeaza in domeniul frumusetii feminine si ne cauta pentru a le ajuta cu realizarea unor carti de vizita manichiura – pedichiura sau unghii false.

Gasiti modele carti de vizita la noi pe site, dar putem realiza si la comanda aproape orice model dorit de client. In general cartile contin numele posesorului, functia, telefonul si adresa de facebook, si mai putin o adresa stabila si una de email, caci majoritatea fetelor care practica aceasta meserie, fie se deplaseaza la domiciliu clientului fie stabilesc o adresa la telefon si o programare.

Carti de vizita asigurari – rca – brokeri asigurare

Carti de vizita asigurari, brokeri, rcaPe locul doi se siteuaza acest tip de carti de vizita care cu siguranta ne place si noua, datorita design-ului simplu pe care il aleg clientii in general dar si datorita rapiditatii cu care acestia raspund la emailurile noastre.

Desi avem modele carti de vizita asigurari – brokeri asigurare nu ne dam inapoi de la realizarea unor modele noi pe care clientii si le-ar dori. Este de ajuns sa ne solicitati pe email si unul dintre graficienii nostri va prelua comanda, va realiza grafica asa cum o doriti sau cat mai aproape de dorinta dumneavoastra, apoi dupa ce dati bunul de tipar, comanda merge la print. In cel mult 2 zile lucratoare coletul ajunge la sediu. Vezi pe site-ul nostru modele pentru carti de vizita asigurari, brokeri asigurare, rca.

Avocatura – Carti de vizita pentru avocati, juristi, notari

Carti de vizita avocat, avocatura, juristLocul trei in clasamentul de pe 2015 il ocupa cartile de vizita pentru avocati, juristi, notari publici situati la mica diferenta de locul doi. Un domeniu fin in care cartile trebuie sa arate destul de sobre, elegante si profesionale, tocmai de acest lucru au tinut cont graficienii nostri cand au creat modele carti de vizita avocat, avocatura, modele pe care le puteti gasi pe site-ul nostru.

Desi nu sunt foarte multe modele pe site, putem realiza la solicitarea dumneavoastra, modele unice personalizate. Grafica se pastreaza de catre noi, iar la comanda urmatoare, puteti face comanda direct, si o veti primi intr-un timp si mai scurt. Daca doriti mici modificari, acestea se vor realiza foarte repede, tinand cont ca modelul ales de la prima comanda este deja realizat.

Carti de vizita pentru saloane de infrumusetare, frizerie, coafor

Carti-de-vizita-cosmetica-cosmeticiana-Cod-Csm22Alte carti de vizita cautate sunt cele din domeniul frumusetii, atat pentru saloane de infrumusetare, frizerie, coafor cat si pentru cei care lucreaza in domeniu si sunt hair stylist, make-up artist, cosmeticiana. Poti vedea aici modele carti de vizita salon de infrumusetare, machiaj, make-up artist dar si pentru cosmetica, cosmeticiana, hair stylist. Variante sunt destule astfel ca poti combina culorile dupa bunul plac deoarece graficienii nostri iti stau la dispozitie.

Pentru ca avem cele mai bune preturi la carti de vizita, majoritatea saloanelor ne solicita pentru comenzi constante, iar unele isi fac abonamente pentru saloane sau vouchere de reducere pentru clientii fideli.

Abonamente sali fitness, aerobic, culturism

Carti de vizita sali fitness, antrenor personal, aerobicUn alt domeniu pentru care sunt cautate cartile de vizita, sunt cele din domeniul miscarii fizice, precum fitness, nutritie, aerobic, culturism, zumba, kangoo jumps, antrenori personali, nutritionisti, sportivi de performanta. Fiind un domeniu cu ramuri diverse, graficienii nostri concep pentru fiecare client in parte un model unic care sa faca diferenta.

Fie ca doresti abonamente sala fitness, sau carduri de fidelitate, noi iti stam la dispozitie. Modele carti de vizita abonamente sali fitness, antrenori personali gasesti accesand pagina noastra. Recomandam abonamentele si mai ales voucherele de reducere pentru a mentine clientela si a nu o directiona catre alta sala care vine cu o oferta noua.

Carti de vizita pentru agentii imobiliare

Carti de vizita agentie imobiliara, brokeri imobiliariDesi lista e lunga si poate continua, ne oprim pentru a mentiona locul binemeritat al clientilor care comanda carti de vizita pentru agentii imobiliare. Agentii imobiliari sunt cei care au nevoie maxima de carti de vizita datorita contactului lor cu o imensa masa de oameni.

Acest tip de carti nu sunt prea complicate deoarece cel mai important este ca pe ele sa apara numarul de contact al agentului imobiliar si adresa de email. Restul detaliilor se stabilesc telefonic. In general, cartile au un design placut care contine cladiri, vile, blocuri noi, verdeata inre acestea sau pur si simplu un logo profesional care exprima tot, fara a mai fi nevoie de imagini.

Pe site-ul nostru vei gasi modele agentie imobiliara, agenti si brokeri. Te asteptam cu comenzi pe adresa noastra de e-mail: cartivizitaieftine@yahoo.com.

 

Comments are closed.