Etichete de pret rotunde autocolante

Etichete rotunde autocolante de pret si nu numai

etichete-rotunde-autocolante-2017Echipa noastra de la cartidevizitaieftine.com realizeaza si etichete rotunde autocolante pentru preturi, cutii la curierat, marcaje si alte posibile produse pentru care este nevoie sa fie etichetate. In general realizam etichete rotunde din autocolant pvc indoor tiparit si decupat pe contur dar putem realiza si etichete outdoor decupate pe contur, tot din autocolant pvc destinat folosirii la exterior, pe masini, vitrine, diverse panouri de afisaj, indicatoare, etc.

Cu ajutorul etichetelor imaginea dumneavoastra este mai bine vazuta iar promovarea este foarte accesibila ca pret, astfel ca recomandam tirajele mari de etichete rotunde autocolante deoarece  cu cat cantitatea creste, pretul pe bucata este din ce in ce mai mic.

Etichetarea reprezinta o forma remarcabila de promovare la preturi extrem de bune, in comparatie cu alte produse publicitare ce pot depasi un buget destul de consistent, cum ar fi mapele de prezentare personalizate, care desi sunt superbe ca modalitate de promovare, ele au preturi destul de piperate, chiar daca tirajele mari aduc cu ele preturi mai bune, nu se compara cu cel al etichetelor. Autocolantul folosit la etichetele rotunde autocolante este foarte rezistent si se imprima superb, calitativ la rezolutie 2400dpi, unde pana si cele mai mici detalii se vad perfect atat de aproape cat si de la distanta.

Preturi la etichete rotunde autocolante

In lista de mai jos puteti regasi cateva preturi etichete rodunde autocolante afisate doar pentru cateva dimensiuni, in general cele mai vandute de noi, foarte avantajoase si rapid executate, datorita aparaturii noastre de ultima generatie print and cut.
lista preturi etichete rotunde autocolante 3x3cmlista preturi etichete rotunde autocolante 4cmlista preturi etichete rotunde autocolante 5cm
Dupa ce ati analizat lista de preturi, puteti merge la pagina de contact pentru a face o comanda, sau puteti copia direct adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si puteti scrie comanda pentru etichete rotunde autoadezive de pret sau promovare. Pe langa preturile bune la etichete autocolante, avem preturi fenomenale si la flyere sau pliante, postere publicitare sau carduri pvc personalizate, toate reprezentad solutii optime de promovare.

Cum comand etichete rotunde autocolante

Cea mai simpla modalitate de a comanda etichete rotunde autocolante este aceea de a ne scrie un email pe adresa noastra: cartivizitaieftine@yahoo.com pe care o puteti gasi si la pagina de Contact, iar in acel email puteti solicita cantitatea dorita, realizarea unui design, daca nu aveti deja unul, mentionarea unei adrese de livrare si un numar de telefon la care sa sune curierul inainte de a livra comanda.

Transport etichete rotunde autocolante

In Bucuresti si Ilfov transportul este GRATUIT la comenzi de minim 100 lei, sau costa 10 lei daca aveti comanda minima sub 100 lei. In alte orase transportul costa 18 lei. Livrarea se face prin curier rapid, Bookurier in Bucuresti si Ilfov si GLS si Fan Courier in celelalte orase:

Acoperim toate zonele importante pentru transport iar la noi nu platiti kilometri aditionali, fie ca stati intr-un sat sau oras indepartat.

Livram etichete rotunde autocolante in 1-2 zile lucratoare in toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Ce mai tiparim in afara de etichete rotunde

La noi in tipografie Bucuresti desi cea mai mare cerere se indreapta catre cartile de vizita, tiparim o gama variata de produse publcitare, printre care cele de tip cum sunt flyerele, mapele, afisele, plicurile personalizate, dar si cele mai complexe precum bloc notesuri, agende, invitatii, felicitari personalizate, calendare personalizate.

Tiparim si formate mari pentru interior si exterior in functie de campania de promovare, incepand de la banere si mesh transparent, pana la sisteme roll-up, printuri de mari dimensiuni, canvas, autocolant perforat, si altele.