Carti postale personalizate la PRET MIC. Exemple Vechi online. CDVi

Carti postale personalizate A5, A6 sau 1/3 din A4 cu imaginile dorite

Carti postale personalizate ieftine CDVi_

Mai jos puteti gasi si listele de preturi pentru carti postale personalizate.

SUB LISTELE DE PRETURI AVEM O MINI GALERIE CU MODELE GRATUITE.

 • Preturile nu contin TVA.
  TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
  PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
  TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
  Design carte postala: 40 lei

Lista preturi carti postale personalizate dimensiune A6

Carti-postale-personalizate A6-postcard-Preturi-print-color-alb-negru A6-CDViLista preturi carti postale personalizate dimensiune 21x10cm (1/3 din A4)

Carti-postale-personalizate DL-postcard-Preturi-print-color-alb-negru DL 99x210mm-CDViLista preturi carti postale personalizate dimensiune A5

Carti-postale-personalizate A5-postcard-Preturi-print-color-alb-negru A5-CDViTrimite-ne orice imagine si noi vom personaliza cartile postale

Daca aveti deja imagini alese pentru cartile postale, ni le puteti trimite pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). In email va trebui sa mentionati: cantitatea dorita, adresa de livrare si numarul de telefon la care sa sune curierul inainte de livrare.

In cazul in care nu stiti ce imagini sa folositi pentru cartile postale, puteti alege una dintre temele de mai jos:

 • imagini cu familia sau cu prietenii care urmeaza sa primeasca acele carti postale
 • carti postale cu imagini haioase, amuzante, comice
 • carti postale cu imagini cu Romania
 • carti postale cu imagini cu autoturisme
 • carti postale cu imagini cu motociclete
 • carti postale cu imagini cu peisaje din natura, din Romania sau din strainatate
 • carti postale cu imagini cu plaje exotice
 • carti postale cu imagini cu femei frumoase sau barbati frumosi
 • carti postale cu imagini cu copii sau bebelusi
 • carti postale cu imagini cu trenuri
 • carti postale cu imagini cu orase
 • carti postale cu Bucurestiul vechi

Carti postale Bucurestiul vechi 01 - CDViCarti postale Bucurestiul vechi 02 - CDViCarti postale Bucurestiul vechi 03 - CDViCarti postale Bucurestiul vechi 04 - CDViCarti postale Craciun 01 - CDVi Carti postale Craciun 02 - CDVi Carti postale Craciun 03 - CDVi Carti postale Craciun 04 - CDVi

Tipografia noastra va ofera carti postale personalizate cu imaginile dumneavoastra sau cu poze propuse de noi, astfel putand face o surpriza deosebita persoanelor la care va ganditi.

Se folosesc in general pentru aniversari sau diverse sarbatori cum ar fi de Craciun sau pur si simplu daca aveti colaboratori cu care aveti o relatie de succes si doriti sa le faceti o mica surpriza pentru a intari si mai mult colaborarea pentru o perioada indelungata.

Le putem tipari pe carton standard de 300gr. mat sau lucios, de asemenea si pe carton de 350gr.

Puteti folosi propriile dumneavoastra imagini iar pe verso puteti sa scrieti ceva deosebit fie cu pixul, fie putem tipari noi acel text, pentru a nu mai pierde timp cu fiecare carte postala in parte.

Veti gasi la noi si carti postale personalizate vechi cu exemple online cu Bucuresti disponibile in galeria noastra de imagini.

Orice alta idee va vine in minte, o puteti materializa printr-o carte postala sau vedere deosebita. Cu siguranta prietenii sau colaboratorii va vor tine minte pentru acest gest.

Cartile postale reprezinta inca o alta alternativa de promovare de care putine persoane fizice sau juridice stiu sa profite. Pe langa faptul ca sunt binevenite sub forma de surpriza, inlocuiesc cu brio clasicele felicitari sau vederi postale pentru care se statea la cozi cateva zeci de minute, neavand prea multe optiuni decat cele propuse de posta romana.

Astazi exista atat variante de carton pe care se pot imprima cat si o galerie numeroasa pe internet de unde putem alege imagini nemaintalnite, gata sa cucereasca orice persoana. Puteti gasi si la noi cateva imagini pe care le propunem, insa daca aveti vreo preferinta anume, tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti pe email si va vom servi cu mare drag.

Pe langa faptul ca puteti face un cadou deosebit, pentru cartile postale exista si plicuri personalizate cu un text sau o imagine preferata de dumneavoastra. In perioada sarbatorilor de iarna sunt binevenite si calendarele personalizate de perete sau birou, acestea reprezentand o alta modalitate de promovare care va face cap de afis in fiecare luna a anului, pe toata durata acestuia.

Alte tipuri de carti postale apreciate de catre clienti

carte postala dimeniune a6 - CDViDaca aveti o afacere cu specific vintage, puteti opta pentru cartile postale vechi cu imagini din Bucurestiul vechi sau centrul vechi al capitalei, sau cu viata la tara in trecut, sau cu poeti, scriitori si orasele sau satele acestora.

Exemple de carti postale veti gasi si la noi pe site, atat modele de carti postale de Craciun vechi sau cu peisaje actuale si nu numai, pe care le vom putea personaliza dupa preferintele dumneavoastra.

Comanda se face printr-un simplu email pe adresa noastra: cartivizitaieftine@yahoo.com unde ne puteti specifica:

 

 

 1. Imaginea (imaginile) dorita din galeria noastra online
 2. Cantitatea dorita
 3. Textul care doriti sa apara pe cartile postale

Alte informatii sau preferinte pe care le considerati necesare si de care noi ar trebui sa tinem cont.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie. Fie ca aveti intrebari fie ca doriti sa dati deja comanda, puteti folosi email-ul nostru.