Pret color fata verso

Carti de vizita | Preturi color fata verso

Vizualizeaza lista completa de preturi color fata verso la carti de vizita ieftine – vei gasi cele mai bune preturi din Romania, iar transportul in Bucuresti este gratuit in functie de cantitatea comandata. In tara livram prin curier rapid in 1-2 zile lucratoare. Avem calitate exceptionala a printului digital oferita de Xerox, astfel putem realiza mii de carti de vizita color fata verso la cele mai ieftine preturi. Previzualizeaza online orice model inainte de a intra in tipar.

preturi carti de vizita color fata verso 300gr CDVi

Te-ar putea interesa si :

Buton-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite Buton-preturi-carti-de-vizita-speciale

Incercam sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata pentru a satisface toate categoriile de clienti ce se regasesc in toate domeniile de activitate existente.

Cartile de vizita color fata verso sunt indicate in special afacerilor care au un logo interesant, au un renume, reprezinta un brand si doresc ca acesta sa apara separat pe verso cartii de vizita. Tot pe verso se aplica pe carti de vizita harta cu locatia sediului unde se desfasoara activitatea clientului. Preturile au fost structurate pe cantitati cu discount-uri considerabile in functie de tiraj dupa cum se poate observa in lista noastra de preturi la carti de vizita color fata verso, afisata pe siteul nostru.