Pret color fata – verso alb negru

Carti de vizita | Preturi color fata verso alb negru

Vizualizeaza lista completa de preturi color fata verso alb negru la carti de vizita ieftine – vei gasi cele mai bune preturi din Romania, iar transportul in Bucuresti este gratuit in functie de cantitatea comandata. In tara livram prin curier rapid in 1-2 zile lucratoare. Avem calitate exceptionala a printului digital oferita de Xerox , astfel putem realiza mii de carti de vizita color fata verso alb negru la cele mai ieftine preturi. Previualizeaza online orice model inainte de a intra in tipar.preturi carti de vizita color fata verso alb negru 300gr CDVi

Te-ar putea interesa si :

Buton-preturi-carti-de-vizita-carton-350-gr Buton-preturi-carti-de-vizita-plastifiate Buton-preturi-carti-de-vizita-rotunjite Buton-preturi-carti-de-vizita-speciale

Incercam sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata pentru a satisface toate categoriile de clienti ce se regasesc in toate domeniile de activitate existente.

Cartile de vizita color fata verso alb negru se preteaza afacerilor non-conformiste sau cu tenta minimalista in ceea ce priveste designul din interiorul firmei dar si a produselor publicitare tiparite. De regula se gasesc tiparite cu fundal negru fata verso, avand un text simplu alb si un logo simplu colorat pe fata, iar verso fiind simplu, cu un text ce exprima un slogan sau un mesaj.

Preturile au fost structurate pe cantitati cu discount-uri considerabile in functie de tiraj dupa cum se poate observa in lista noastra de preturi la carti de vizita color fata verso, afisata pe siteul nostru.