Carti de vizita 100x70mm

Liste de preturi la carti de vizita 100×70

Daca ai mai multe informatii decat ar incape pe o carte de vizita obisnuita, atunci iti recomandam cartile de vizita 100x70mm deoarece diferenta se va observa inca de la prima aranjare in pagina. Daca ai un anunt de facut sau ai informatii care vrei sa incapa toate pe o singura carte de vizita, alege aceste dimensiuni si totul va fi estetic.

Nu inghesui o groaza de informatii pe o carte standard 90x50mm deoarece acei 5mm vor face diferenta. Cand informatiile sunt ingramadite, clientului ii este greu sa citeasca. Daca totusi vrei o alegere putin mai ieftina, si ai informatii multe, poti opta si pentru varianta cartilor de vizita 90x60mm sau 90x55mm.

Cu siguranta obtii spatiul optim pentru promovare. Alege din lista de preturi cantitatea care ti se potriveste si comanda chiar acum pe cartidevizitaiefitne@yahoo.com (copy + paste).

Preturile nu contin TVA.
Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
Transport alte localitati: 18 lei
PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
Termen livrare: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design carte de vizita (model unic, care nu este pe site): 35 lei
Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.Carti de vizita 70x100cm print fata 300grCarti de vizita 70x100cm print fata-verso 300gr Carti de vizita 70x100cm print fata 350grCarti de vizita 70x100cm print fata-verso 350grCarti de vizita 70x100cm print fata 400grCarti de vizita 70x100cm print fata-verso 400gr

Vezi modelele noastre la carti de vizita 100x70mm

Daca nu ai grafica, poti alege gratuit un model din galeria noastra cu sute de modele carti de vizita, iar daca nu iti place nimic, iti putem realiza noi unul nou si unic doar pentru tine. Modelul unic nu va fi pus niciodata pe site-ul nostru pentru a il oferi si altor clienti, ci ramane numai al tau si il poti comanda ori de cate ori ti s-au terminat cartile de vizita.

Modelul nou se plateste o singura data, apoi doar poti comanda. Daca vei dori sa schimbi un nr. de telefon, o adresa de email sau alta informatie, modificarile vor fi gratuite.

Apeleaza cu incredere la noi si suntem siguri ca vom gasi solutia optima pentru tine, atat in materie de carti de vizita 100x70mm cat si pentru alte produse daca vei avea nevoie.

Poti gasi la noi produse publicitare ieftine precum: afise, pliante, flyere, foi cu antet, plicuri personalizate, brosuri si cataloage publicitare, printuri color sau alb negru, afise 50x70cm, afise 70x100cm, retetare medicale, avize, permise de pescuit, de acces, abonamente fitness, spa, wellnes, beauty, vouchere promotionale, carduri de fidelizare (fidelitate), etichete sigiliu, notesuri cu spira – capse – brosare termoclei, stickere, autocolante, bannere publicitare, calendare personalizate, mape de prezentare, mesh, canvas, cd-uri personalizate, stegulete personalizate, pixuri si brichete personalizate, carton negru, ivory, perlat, sirio pearl, sisteme roll-up si altele.

Copy Paste adresei noastre de email: cartivizitaieftine@yahoo.com si cere o cotatie de pret sau fa o comanda directa pe email, incluzand adresa de livrare, facturare, si numarul de telefon la care sa te sune curierul nostru inainte de livrare. Te asteptam!

Nu uita: cartile de vizita se potrivesc de minune si in mape de prezentare cu buznar si frumos colorate.
Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendarele personalizate.

carti de vizita - portofoliu 3 carti de vizita - portofoliu 1 carti de vizita - portofoliu 2 carti de vizita - portofoliu 4 carti de vizita - portofoliu 5 carti de vizita - portofoliu 6 carti de vizita - portofoliu 7 carti de vizita - portofoliu 8 carti de vizita - portofoliu 13 carti de vizita - portofoliu 9 carti de vizita - portofoliu 10 carti de vizita - portofoliu 20 carti de vizita - portofoliu 28 carti de vizita - portofoliu 14 carti de vizita - portofoliu 27 carti de vizita - portofoliu 24 carti de vizita - portofoliu 16 carti de vizita - portofoliu 33 carti de vizita - portofoliu 29 carti de vizita - portofoliu 23 carti de vizita - portofoliu 15 carti de vizita - portofoliu 25 carti de vizita - portofoliu 17 carti de vizita - portofoliu 21 carti de vizita - portofoliu 31 carti de vizita - portofoliu 34 carti de vizita - portofoliu 18 carti de vizita - portofoliu 26 carti de vizita - portofoliu 19 carti de vizita - portofoliu 39 carti de vizita - portofoliu 38 carti de vizita - portofoliu 32 carti de vizita - portofoliu 37 carti de vizita - portofoliu 40 carti de vizita - portofoliu 35
<
>