Plicuri personalizate

Plicuri personalizate hartie 90gr. lipire siliconica

Plicuri personalizate C5 - CDVi Realizam plicuri personalizate ieftine in formate clasice precum: plicuri C4, C5, C6 si DL pentru promovarea companiei dumneavoastra. Utilizarea plicurilor personalizate aduce o nota de profesionalism afacerii pe care o promovati mai ales atunci cand trimiteti foi cu antet a4, pe care de asemenea le putem realiza in tipografia noastra.

Liste preturi Plicuri Personalizate DL, C6, C5 si C4

Plicuri ieftine personalizate, plicuri personalizate ieftin, plicuri cu clapeta, plicuri C4, plicuri C5, plicuri C6, plicuri DL - CDVi

Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design plicuri personalizate: 30 lei

Termenul de livrare pentru cantitatile de peste 1000 bucati poate ajunge pana la 5 zile lucratoare, in functie de comenzile avute in perioada respectiva. Pe email veti primi informatii cu privire la termenul de livrare.

Plic DL in foaie A4 - schita CDVi Plic C4 in foaie A4 - schita CDVi Plic C5 in foaie A4 - schita CDVi Plic C6 in foaie A4 - schita CDViDaca nu aveti o afacere de promovat, puteti folosi plicuri dl personalizate pentru botez, nunta, iar dimensiunea care se preteaza cel mai bine pentru invitatii nunta sau botez, este 110 x 220mm, sau format DL cum i se mai spune. Plicurile DL personalizate sunt printre cele mai uzuale atata cand vine vorba de evenimente dar si atunci cand se doreste promovarea unei afaceri prin corespondenta.

Pentru ca am mentionat evenimente precum nunta si botezul, este bine de stiut ca in plicurile DL incap foarte bine si plicurile pentru bani nunta sau botez, pe care le puteti realiza tot la noi la preturi extrem de bune.

plicuri bani personalizate botez_CDVi plicuri personalizate nunta_CDViNu ezitati sa folositi plicuri personalizate deoarece acestea aduc prestanta caracterului dumneavoastra care se reflecta si in afacerea pe care o conduceti. Puteti folosi atat plicuri personalizate C4 pentru foi cu antet sau scrisori de prezentare firma, dar dimensiunea plicurilor C4 ofera avantaj si pentru alte tipuri de documente ce se doresc sa fie livrate intacte si fara indoituri.

Desi studiile arata ca o parte din clienti cauta plicuri personalizate in Timisoara, Cluj si Constanta, noi am realizat o analiza atenta in ceea ce priveste costurile si calitatea acestor produse, iar rezultatele arata ca plicurile personalizate ieftine ca pret, se gasesc in Bucuresti, la tipografii cu vechime si experienta, tipografii printre care ne regasim si noi.

Personalizarea plicurilor se realizeaza atat print digital cand tirajele sunt mici sau medii, dar si in tipar offset cand tirajele depasesc cateva mii de bucati, sau atunci cand se doresc plicuri stantate sau colorate in masa. Aceste plicuri colorate sau stantate pot intra la categoria plicurilor de lux putand fi personalizate cu folio auriu, argintiu sau prin serigrafie si lac selectiv.

In Romania facturile de utilitati le primiti in plicuri 110 x 220mm format DL, scrisorile de la prieteni dragi din strainatate sau chiar din tara se trimit sau se trimiteau pe vremuri in plicuri personalizate C5, iar cand vine vorba de notificari de la institutiile de stat, atunci primiti prin posta romana plicuri C4, folosite la documente oficiale care trebuie sa fie livrate cat mai protejat.

O alta utilizare a plicurilor personalizate poate fi aceea de trimitere vederi sau carti postale catre clienti, prieteni dragi sau diversi parteneri de afaceri sau colaboratori. In general cartile postale se trimit in plicuri personalizate C6. Acest tip de plicuri se mai regasest si in variantele: plicuri c6 albe simple, siliconice, kraft, sau autoadezive.

Dimensiuni in mm plicuri personalizate

Asa cum arata si cele 4 imagini de mai sus, plicurile personalizate au urmatoarele dimensiuni.

  • Plicuri DL – dimensiuni: 110 x 220 mm
  • Plicuri C6 – dimensiuni: 114 x 162 mm
  • Plicuri C5 – dimensiuni: 162 x 229 mm
  • Plicuri C4 – dimensiuni: 229 x 324 mm

Pentru alte dimensiuni sau tipuri de plicuri personalizate nu ezitati sa ne solicitati o oferta pe email. Vom incerca sa gasim solutia optima pentru dumneavoastra.