Carduri personalizate PVC

Carduri personalizate | personalizare material pvc

Carduri Personalizate plastic PVCRealizam carduri personalizate din material PVC la cel mai mic pret din Romania. Analizeaza lista noastra de preturi pentru carduri personalizate si te vei convinge ca avem cel mai bun pret. Cele mai cautate sunt acele carduri de fidelizare – fidelitate pentru clientii pe care vrei sa ii tii aproape de afacerea ta si pe care vrei sa ii incanti cu produse si oferte.

Astfel, prin personalizare putem realiza carduri de fidelizare – fidelitate, color, simple sau cu banda magnetica, cu cod de bare sau numaratoare. De asemenea, putem realiza si carduri de acces personalizate.  Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din lista noastra de preturi, cantitatea de carduri pvc personalizate care ti se potriveste.
*Cardurile sunt identice cu cele bancare. Acelasi material, aceeasi calitate.

Lista de preturi carduri personalizate din material pvc alb imprimare color fata-verso

 

MOMENTAN LISTA DE PRETURI NU ESTE ACTUALIZATA, NOILE PRETURI SE VOR AFISA CURAND,

INSA PENTRU O OFERTA DE PRET VA RUGAM SA NE SCRIETI PE EMAIL. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

COMANDA SIMPLU SI RAPID Carduri PVC PERSONALIZATE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste)

Carduri de acces personalizate

Stim ca iti doresti ca afacerea ta sa fie cat mai sigura iar acest lucru implica si indreptarea atentiei catre persoanele pe care le ai in preajma atat in interior cat si exterior. Pentru a te ajuta sa elimini una din griji, iti oferim carduri de acces personalizate menite sa permita accesul persoanelor autorizate intr-o incapere.

Tiparim carduri de acces personalizate cu ajutorul aparaturii de ultima generatie ce ne ofera calitate superioara, aceste carduri de acces fiind identice cu acele carduri bancare personalizate.

Carduri de fidelitate – fidelizare personalizate

Carduri personalizate pvc bucurestiEste important sa iti tii clientii cat mai aproape, cat mai informati si de ce nu, sa le oferi bonusuri sau reduceri. In privinta acestui lucru te putem ajuta cu carduri de fidelitate – fidelizare personalizate pentru ca afacerea ta sa fie cu adevarat la un nivel profesional ridicat.

Este la moda acum sa oferi clientilor fideli puncte bonus care sa se transforme in premii, sau promotii care sa rezulte din folosirea cardurilor de fidelitate – fidelizare personalizate a celor mai fideli clienti din domeniul tau de activitate.

Din ce in ce mai des observam ca cele mai interesate persoane doritoare de carduri de fidelizare personalizate sunt acelea care activeaza in domeniul farmaceutic sau al cosmeticelor, dar si in domeniul vanzarilor online.

Astfel, daca te regasesti printre aceste persoane poti solicita un set de carduri de fidelitate pentru clientii tai.

Categorii de carduri de fidelizare:

  • Carduri personalizate pentru fidelitate clienti farmacie – farmacii – produse farmaceutice
  • Carduri personalizate pentru cosmetice – produse de cosmetica
  • Carduri personalizate pentru fidelizare clienti stranduri si piscine
  • Carduri personalizate pentru fidelizare clienti agentii turism
  • Carduri personalizate pentru fidelizare clienti site-uri vanzari produse online

PORTOFOLIU carduri personalizate din plastic pvc

Carduri personalizate Bucuresti 11Card personalizat 12 Personalizare carduri plastic 10 Personalizare carduri 06Carduri online personalizate 07Carduri plastic pvc 09Carduri plastic 08Carduri personalizate farmacii 16Carduri personalizate 05Carduri personalizate 04Carduri personalizate 03Carduri personalizate 02Carduri personalizate 01  Carduri fidelizare 14 Carduri fidelitate 15 Card plastic pvc 13