Carti de vizita pe carton 400gr.

Carton cu grad ridicat de alb – carti de vizita 400gr.

Carti-de-vizita-carton-400gr-grad-ridicat-alb-extraGrosime-carton-400gr-carti-de-vizita-super-albCele mai noi produse la noi in stoc sunt cartile de vizita pe carton gros 400gr. mat la preturi imbatabile. Acest tip de carton are un grad ridicat de alb, culorile tiparindu-se extrem de frumos si uniform, vii si calitativ, insa de asta va veti convinge inca de la prima comanda.

Este un carton pe care noi l-am ales cu grija dintr-o gama destul de ingusta in ceea ce priveste stocul furnizorului. L-am ales special pentru grosime dar si pentru modul in care se imprima culorile pe el. Am ales sa oferim calitate la preturi foarte bune.

Mai jos gasiti listele de preturi la carti de vizita tiparite pe carton 400gr. mat,  fiind cel mai gros care se poate tipari digital in copiator. Acest carton nu are si varianta lucioasa. Comenzile se trimit pe email-ul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com . 

preturi carti vizita 400gr color fata standardpreturi carti vizita 400gr color fata plastifiatePreturi CV pe 400gr color fata plastifiere colturi rotunjitepreturi carti vizita 400gr color fata versopreturi carti vizita 400gr color fata verso plastifiatePreturi CV pe 400gr color fata verso plastifiere colturi rotunjitepreturi carti vizita 400gr color fata verso alb-negrupreturi carti vizita 400gr color fata verso alb-negru plastifiatepreturi carti vizita 400gr color fata verso alb-negru plastifiate rotunjite