Carti de vizita Plastifiere Soft Touch

Catifelate si fine – Carti de vizita plastifiate soft touch

Carti-de-vizita-plastifiere-soft-touchInca o noutate la cartidevizitaieftine.com este plastifierea soft touch folosita la cartile de vizita ce se doresc a fi catifelate la atingere dar si mai groase decat cele standard.

Spre deosebire de plastifierea standard care aproape ca nu se simte la mana, aceasta soft touch face diferenta iar persoana care primeste o carte de acest tip va ramane placut surprinsa la atingerea cartii.

Oferim ca de obicei preturi fara concurenta la carti de vizita plastifiate soft touch si suntem convinsi ca vei fi multumit inca de la prima comanda.

Avem aparatura de ultima generatie care ne ajuta sa plastifiem atat carti de vizita dar si coperti de brosuri, mape de prezentare sau afise, cu o precizie germana si fara a lasa urme de praf , bule sau striatii sub folia de plastifiere. Printre avantajele plastifierii soft touch se enumera urmatoarele:

  • rezistenta mai mare la zgarieturi
  • rezistenta la apa
  • se poate aplica pe orice produs din hartie sau carton
  • culorile sunt mult mai vii datorita acestei plastifieri
  • aspectul cartii este mai gros decat cel standard
  • atingerea catifelata si fina

Daca ai mai vazut pana acum carti de vizita plastifiate soft touch si iti doresti un set nou nout, contacteaza-ne pe email iar noi iti vom raspunde rapid, cu preturi imbatabile. Poti opta atat pentru plastifierea lucioasa cat si cea mata.

Cum comand carti de vizita soft touch?

Fie ca ai deja grafica sau doresti un model de la noi de pe site, poti comanda carti de vizita soft touch catifelate printr-un simplu email in care sa mentionezi cantitatea dorita, urmand ca noi sa revenim cu oferta de pret in cel mult 60 – 120 minute. Suntem siguri ca vei primi cea mai buna oferta la ora actuala si suntem si mai siguri ca vei fi multumit de calitatea comenzii.

Te asteptam pe adresa noastra de email: cartivizitaieftine@yahoo.com

Vezi si preturile noastre pentru produse de iarna, precum calendare personalizate.