Mape personalizate – de prezentare

Mape personalizate in cea mai ieftina formula de prezentare

Mergand mai jos pe pagina veti gasi si MODELE GRATUITE PENTRU MAPE DE PREZENTARE.

 • Preturile nu contin TVA.
 • Transport BUCURESTI / iLFOV: 10 lei
 • Transport alte localitati: 18 lei
 • PLATA: ramburs sau in avans cu OP.
 • Termen livrare: 2-4 zile lucratoare (exceptie week-end)
 • Design unic mapa de prezentare: 50 lei + tva (valabil pentru grafica simpla, daca design-ul este mai complex, pretul se va stabili in functie de complexitate)

Mape de prezentare personalizate cu buzunar 1 big carton 300gr 350gr CDVi

LISTE PRETURI MAPE DE PREZENTARE CU AUTOFORMARE

mape-de-prezentare-autoformare-cdviPe langa mapele clasice care au buzunarul lipit, realizam la comanda si mape de prezentare cu autoformare, buzunarul autoformandu-se simplu si rapid, iar mapele au un aspect mult mai placut. Acest tip de mapa este folosit in general de catre firmele de asigurari, spitale, cabinete medicale sau cabinete de avocatura.

Daca alegeti stanta noastra disponibila, nu se plateste nimic in plus fata de preturile afisate, dar daca doriti o forma anume a mapei, va vom face o noua oferta in functie de marimea si forma stantei dorite. Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati pe email.

 

MODELE GRATUITE MAPE DE PREZENTARE

Site-ul nostru va pune la dispozitie o serie de modele gratuite pentru mapele de prezentare, scutindu-va astfel de costul unui model unic care nu exista pe site. Daca va place vreo unul dintre ele, ne puteti transmite un email cu comanda si CODUL MAPEI dorite. Mentionam ca PUTEM MODIFICA IMAGINILE SI CULORILE DUPA PREFERINTELE DVS. SAU IN CONCORDANTA CU SIGLA FIRMEI PE CARE O AVETI. Tot pe email ne puteti transmite si modificarile dorite: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy + paste)

 

MAPE_MODEL-GRATUIT-3 mape-cod-16 MAPE-COD-17 MAPE-COD-19MAPE-COD-20 MAPE-COD-21 MAPE-COD-22 MAPE-COD-23 MAPE-COD-24MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-1 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-2 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-7 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-8 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-9MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-10 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-11 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-12 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-13 MAPE-DE-PREZENTARE_MODEL-GRATUIT-15MAPE-PERSONALIZATE_MODEL-GRATUIT-4 MAPE-PERSONALIZATE_MODEL-GRATUIT-5 MAPE-PERSONALIZATE_MODEL-GRATUIT-6 MAPE-PERSONALIZATE_MODEL-GRATUIT-14 MAPE-PERSONALIZATE-COD-18

Conceptie grafica pentru mape personalizate si de prezentare

Realizam grafic si tiparim calitativ mape personalizate pentru orice forma de prezentare ce are nevoie de acces rapid la documente care incap intr-un buzunar special stantat pentru carti de vizita.

Printr-un management modern si o analiza atenta a costurilor am reusit sa gasim formula potrivita pentru a oferi cele mai bune preturi in materie de mape personalizate cu buzunar stantat pentru carte de vizita. Lista de preturi o puteti gasi mai sus si o puteti analiza amanuntit astfel incat sa iesiti cat mai bine la costuri.

Chiar daca preturile sunt consistent reduse, nu facem rabat la calitate, din contra, cartonul pe care tiparim este optim iar claritatea culorilor vii, te va face sa apelezi la noi de cate ori ai nevoie atat pentru mape personalizate, mape de prezentare, cat si pentru alte produse cum sunt: flyere, pliante, afise, brosuri, etichete autoadezive, plicuri personalizate, cd-uri personalizate, coli cu antet, felicitari, invitatii si alte produse indoor sau outdoor.

Atunci cand nu ai idei sau prea putine idei pentru a veni la noi cu propuneri pentru realizarea unor mape personalizate sau de prezentare, iti stam la dispozitie si venim noi cu sugestii bine alese in functie de domeniul tau de activitate. Sugestii care ulterior iti vor propulsa afacerea sau cel putin o vor face sa fie tinuta minte.

Te putem indruma atat in materie de culori alese cat si de conceperea unei machete grafice care sa se potriveasca perfect cu mapele personalizate sau de prezentare de care ai nevoie. De obicei, toata actiunea se petrece cu ajutorul e-mail-urilor, acestea fiind canalul principal de comunicare, prin care noi primim sugestii si datele ce trebuie sa apara pe mape, urmand ca dupa ce realizam grafica sa o trimitem inapoi la dumneavoastra pentru a o verifica.

Plastifiere mata sau lucioasa pentru mape personalizate

Noua aparatura achizitionata ne permite sa plastifiem mape personalizate atat cu folie mata cat si folie lucioasa. Ca si sugestii din partea noastra, folia lucioasa face sa para mai vii culorile tiparite pe carton iar folia mata desi este la fel de recomandata, face culorile sa para mai inchise sau mai cenusii, datorita transparentei mate a foliei.

Ambele variante sunt acceptate de catre clienti, in functie de pretentiile si preferintele lor putem plastifia mape personalizate atat lucios cat si mat, iar la cerere le putem face cu folio sau lacuire selectiva UV.

Dimensiuni si bleed pentru mape personalizate de prezentare

Pentru tipar digital folosim carton de 300gr si 350gr la dimensiunea SRA3 adica 450x320mm din care se vor taia la finit mape personalizate de dimensiuni 440x310mm. Clientii care stiu deja ce este bleed-ul de taiere (marginea de taiere) pot trimite grafica la dimensiunea de 450x320mm cu tot cu bleed sau la dimensiunea de 446x316mm.

Clientii care abia au descoperit expresia bleed (margine de taiere) pot lasa in plus cate 3mm de fundal, pe fiecare latura a design-ului. In imaginea de mai jos, puteti gasi exemplu de bleed si cum se face aranjarea in pagina a unei mape de prezentare. Mai multe informatii despre bleed-ul unei mape personalizate – de prezentare gasiti acesand pagina.

Cotatie de pret la urgenta pentru mape personalizate ieftine

Putem oferi la cerere urgenta o cotatie de pret pentru mape personalizate ieftine sau mape de prezentare atunci cand cantitatea dorita de dumneavoastra, nu se regaseste in tabelul de preturi, sau atunci cand mapele sunt atipice, stantate in diverse forme, sau de diferite dimensiuni. De asemenea, tot la urgenta, putem executa mape personalizate in termen de 1 zi daca cantitatea este sub 200bucati, sau in termen de 2 zile lucratoare daca cantitatea depaseste 200 bucati.

Plata si livrarea la destinatie

Prin colaborarea noastra cu o firma de curierat rapid partenera, putem livra mape personalizate sau mape de prezentare chiar si a doua zi de la comanda ferma. In general, plata se face ramburs la curier in momentul in care ati primit coletul cu mapele de prezentare, dar daca sunteti obisnuit sa faceti plati prin banca cu ajutorul OP-ului, acceptam si aceasta modalitate de plata.

Daca suma depaseste 1000 lei, atunci vom solicita un avans de 50% din partea dumneavoastra, apoi vom da in lucru comanda urmand ca intr-un termen de maxim 3 zile lucratoare sa achitati si cealalta jumatate a sumei datorate pentru comanda respectiva.

Modele online de mape personalizate cu buzunar aplicat

Putini sunt clientii care au propriul model creat cu ajutorul unei firme de design sau cu propriul program de creatie grafica, insa pentru ceilalti exista calea usoara, si anume, sa apeleze cu incredere la serviciile noastre de grafica si design. Astfel, veti beneficia de rapiditate, creativitate si un design unic specific activitatii dumneavoastra, urmand a surprinde placut clientii sau partenerii dumneavoastra cu ajutorul mapelor de prezentare sau personalizate create de noi.

O mica galerie de modele mape personalizate de prezentare gasiti accesand pagina subliniata. Mape de prezentare modele personalizate cu buzunar

Buton cd autoadeziv de fixare pe mape de prezentare

Pe langa mapele standard cu 1 sau 2 big-uri, putem aplica buton cd buretat autoadeziv sau buton din plastic aplicat direct pe una din partile interioare ale mapelor de prezentare. “Acest buton este utilizat atunci cand in mapa doriti sa aplicati si un cd sau dvd pe langa documentele initiale ce incap in buzunarul aplicat.”

Butonul poate fi din plastic sau din burete rotund si are deja o suprafata lipicioasa pentru a se aplica imediat pe carton. Butoanele pentru cd sau dvd le aplicam noi, iar mapele se predau ambalate si gata de folosire. Informatii despre buton cd autoadeziv sau buton de fixare cd dvd gasiti pe pagia subliniata.

Servicii adiacente pentru mape personalizate de prezentare

La final de articol dorim sa mentionam si serviciile optionale pe care le oferim atunci cand vine vorba de realizarea unor mape personalizate de prezentare:

 • Mape cu buzunar
 • Mape fara buzunar
 • Mape plastifiate lucios sau mat
 • Mape de prezentare A4
 • Mape cu folio
 • Mape embosate
 • Mape cu 1 sau 2 big-uri (plieri)
 • Mape cu buton cd autoadeziv de fixare
 • Mape personalizate prin lacuire selectiva UV
 • Mape de prezentare cu colturi rotunjite