Coli sau Foi cu antet

Foi cu antet – Coli A4 cu antet, hartie 80gr. pana la 120gr.

Foi cu antet personalizate, coli cu antet a4, preturi online CDViPentru ca activam ca si tipografie in Bucuresti, realizam o gama variata de produse publicitare printre care si  foi cu antet, cu sigla si datele clientilor. Echipa cartidevizitaieftine.com va sta la dispozitie atat cu preturi mici la coli cu antet, calitate impecabila dar si cu termen de executie si livrare foarte mic, 1-3 zile lucratoare de la bunul de tipar.

Tiparim coli cu antet personalizate de diferite dimensiuni, precum a4, a5, a6 sau 21x10cm, 1/3 din a4 in functie de preferintele clientilor.

Mai jos puteti analiza oferta noastra imbatabila de unde puteti alege cantitatea necesara. Foile cu antet se preteaza cel mai bine in mape de prezentare personalizate sau plicuri personalizate C4.

In general nu recomandam hartia lucioasa pentru acest tip de produs, deoarece in unele cazuri pixul aluneca pe foaie, sau are intreruperi, astfel scrisul va fi mai greoi sau dezordonat. Recomandam printarea pe hartie mată, dar la cerere putem folosi si lucioasă, preturile fiind aceleasi.

Liste de pret Foi Cu Antet Personalizate A4 – Color Fata

Foi cu antet personalizate, coli cu antet personalizate, foi a4 printate cu antet, coli a4 cu antet, print a4 color - CDViPreturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei |  TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design foi cu antet: 30 lei

 

COMANDA SIMPLU SI RAPID Coli cu antet PERSONALIZATE! Trimite-ne un email cu cantitatea dorita, iar de restul ne ocupam noi! cartivizitaieftine@yahoo.com  (copy+paste)

Pentru foi cu antet personalizate ieftin analizeaza lista noastra de preturi afisata mai sus si alege cantitatea dorita. Daca ai nevoie de o cantitate ce nu exista in lista de preturi, nu ezita sa ne soliciti o oferta de pret pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com

 

  • Calitate ireprosabila
  • Print digital pentru tiraje medii si mici
  • Print offset pentru tiraje de peste 2000 bucati – pret si mai mic pe bucata

Daca te-ai hotarat asupra cantitatii de foi cu antet A4 personalizate, coli cu antet a4, atunci probabil ca vei avea nevoie si de serviciile noastre de machetare grafica sau design foi cu antet unde avem preturi foarte bune. Daca ai deja grafica, atunci comanda ta se va pune in aplicare mult mai rapid, fiind nevoie doar sa o trimiti pe email-ul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com

Cum comand foi cu antet sau coli a4 personalizate?

Pentru comanda ferma de foi cu antet personalizate sau cotatii de preturi este de ajuns sa ne transmiti un simplu email in care sa ne mentionezi urmatoarele:

  1. Cantitatea dorita
  2. Grafica – modelul (daca nu ai model, iti putem face noi grafica contracost, la pret mic)
  3. Adresa de livrare
  4. Numarul de telefon la care sa sune curierul inainte de livrare
  5. Alte mentiuni: date facturare, ziua livrarii, informatii diverse legate de comanda

Dupa ce ai trimis email, noi vom reveni cu raspuns in aproximativ 60-120minute si solicitarea ta intra pe lista de lucru, urmand sa fie pusa in aplicare in cel mai scurt timp.

Informatii utile pt. coli sau foi cu antet

Referitor la grafica sau design-ul produselor publicitare in general, nu doar a foilor sau colilor A4 cu antet, este bine sa verifici claritatea imaginilor din fisier, aranjarea textului in pagina si mai ales convertirea acestuia la curbe (valabil pentru corel draw), convertire care face ca textul sa poata fi citit pe orice computer sau laptop, daca font-ul folosit lipseste la noi in tipografie si nu numai.

Fiind fonturile convertite la curbe, ele se transforma in vectori ce pot fi recunoscuti in orice Corel am deschide fisierul. Nu este cazul si Photoshop-ului deoarece acesta are o optiune de vectorizare automata, desi anunta ca lipseste fontul respectiv, comanda poate fi data in lucru.

Acceptam toate formatele de fisiere pentru foi cu antet  A4 personalizate, respectiv: cdr, psd, ai, pdf, jpeg, tiff, png, word, power point, bcf, excel. Atunci cand ne trimiteti doar un fisier CDR sau PSD este de preferat ca pe langa acesta, sa ne trimiteti si un fisier PDF sau JPEG pentru a le putea deschide pe ambele si a verifica daca imaginile corespund cu proiectul.

Se poate intampla ca in corel sa apara o grafica, iar jpeg-ul sa fie putin diferit, si atunci este bine sa verificam.

Alta informatie utila ar fi bleed-ul de 3mm sau marginea de taiere, care se refera la aranjarea in pagina a tuturor obiectelor si textelor care sunt prea aproape de margini. Nu asezati nicioadata textul fix in marginea graficii, deoarece nu vom putea taia comanda, ghilotinele electrice avand o marja de eroare de 1mm.

Este de preferat sa aveti o zona de siguranta pe care sa nu o depasiti, textul poate fi arnajat in interiorul graficii la 3mm distanta de margini, valabil si pentru sigla firmei sau alte elemente care risca sa dispara la taiere. Calitatea imaginilor sau a fisierelor pentru foi cu antet trebuie sa fie la rezolutie de 300dpi si neaparat lucrate in modul cmyk.

Daca iti este prea greu sa tii cont de informatiile noastre, ne poti trimite noua fisierul si iti vom spune noi daca este bun de tipar sau il putem modifica noi gratuit pentru a putea fi tiparit. Foile cu antet mai sunt denumite si A4 Letterheads.

Nu printam doar foi cu antet sau coli a4

foi cu antet coli personalizate a4 scrisoriFiind o tipografie cu peste 11 ani de experienta, ne-am axat pe realizarea de produse publicitare diverse, nu printam digital sau offset doar foi cu antet personalizate.

La noi vei putea gasi si afise publicitare imprimate policromic calitativ dar si flyere ieftine sau pliante tiparite pe hartie 130gr lucioasa, de asemenea poti gasi Reviste publicitare sau Brosuri si Cataloage cu coperti din carton si interior mai subtire sau integral din acelasi tip de hartie. Atunci cand ai nevoie de carti de vizita pe carton special sau carti de vizita magnetice, le poti comanda cu incredere la noi.

Sunt produse atipice dar cu impact major, iar un al produs inedit il reprezinta cartile de vizita transparente din folie polipropilena de 0,8mm echivalentul unui carton de 500gr.

Tot pe langa foi cu antet sau coli ieftine personalizate putem realiza mape de prezentare personalizate cu buzunar si loc pentru carte de vizita in interior. Pentru campanii de promovare putem realiza vouchere personalizate, taloane de reduceri, cupoane, bilete de intrare dar si carduri personalizate pentru fidelizare.

Putem sa iti fim alaturi si atunci cand ai un eveniment important in viata ta, precum nunta sau botezul, unde iti putem oferi printare meniuri de restaurant, invitatii nunta, botez dar si carduri de masa – plicuri pentru bani. Pentru ca anul are patru anotimpuri, finalul de an poate aduce in biroul dumneavoastra calendare personalizate de perete, birou sau buzunar, si tot la sfarsit de an puteti oferi felicitari personalizate in plicuri personalizate realizate la noi in tipografie.

In domeniul medicinei putem oferi o gama variata de produse, insa cele mai cautate sunt retetele si retetarele medicale personalizate, iar pentru institutiile de invatamant putem fi de ajutor cu printarea ieftina si calitativa de diplome personalizate nominale sau simple.

Expozitiile si targurile au nevoie nu doar de foi cu antet personalizate, ci mai au nevoie de sisteme de expunere roll up banner, postere publicitare, bannere printate uv sau autocolant perforat. Ne bazam pe aparatura noastra de ultima generatie si putem efectua nenumarate produse clasice sau atipice la comanda simpla doar cu un simplu email.

Te asteptam pentru orice solicitare si vom incerca sa gasim solutia potrivita atat ca pret cat si ca timp de executie si calitate.