Brosuri publicitare | Cataloage

Brosuri publicitare – Cataloage personalizate

brosuri personalizate publicitare CDViTiparim brosuri publicitare personalizate a4 si a5 prin print digital calitativ dar si tipar offset pentru tiraje medii si mari. Ofertele de pret variaza si in functie de cantitati, tip de hartie si modalitate de prindere. Executam cataloage personalizate cu aceleasi specificatii sau atipice.  Solicitarile de pret se pot trimite pe email-ul nostru: cartidevizitaieftine@yahoo.com

brosuri publicitare

La cerere brosurile personalizate se pot personaliza si cu alte gramaje de hartie sau coperta mai groasa, dar si cu un numar de pagini preferat de dumneavoastra. Referitor la numarul de pagini trebuie sa tineti cont ca brosurile trebuie sa aiba numarul paginilor multiplu de 4. Astfel, o brosura poate avea 8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36,40 pagini, etc.

Putem executa si brosuri landscape cu coperta din carton 300gr. sau 350gr. mat sau lucios si interior de 200gr. lucioasa, astfel veti obtine o brosura estetica, profesionala si rezistenta in timp.

Brosuri personalizate online pe email

brosuri onlineDesi ne puteti contacta telefonic la numarul afisat in partea dreapta a site-ului, modalitatea simpla de a comanda brosuri personalizate online ramane a se face tot prin intermediul adresei de e-mail, deoarece pe e-mail vor ramane toate datele necesare + fisierele transmise, schimbul de informatii, astfel ca se vor evita in proportie de 100% eventualele erori ce ar putea sa intervina si sa strice comanda propriu-zisa.

Incercam sa simplificam la maximum modalitatea de a comanda brosuri online dar ne si axam pe partea de productie rapida, pentru ca in publicitate timpul isi spune cuvantul, mai ales ca multi clienti se lasa pe ultima suta cu design-ul si productia de produse publicitare precum: flyere, pliante, afise, etichete autocolante, mape de prezentare cu buzunar personalizate, plicuri personalizate, cd-uri personalizate, coli antet, felicitari, invitatii, carti, diplome, carti de vizita, calendare personalizate in afara de brosuri online.

Specificatii tehnice ale brosurilor online de prezentare

brosuri pret onlineMentionam la aceasta sectiune cateva specificatii tehnice pentru brosuri de prezentare personalizate realizate calitativ cu ajutorul printului digital sau offset. Dimensiunile standard si cele mai uzuale sunt A4 format inchis (210x297mm) si A5 format inchis (148x210mm).

Numarul de pagini il stabiliti dumneavoastra dar in general este bine sa aveti multiplu de 4, adica brosuri cu 4 pagini, 8 pagini, 12 pagini, 16 pagini, 20 pagini, si tot asa din 4 in 4 pagini, pentru a iesi la un pret bun si a nu avea pierderi la brosurile publicitare de prezentare, pierderi care ar mari pretul.

Printul digital cat si offset se face in policromie sau alb-negru (monocrom) pe hartie lucioasa sau mata dupa preferinte. Recomandam hartia lucioasa pentru un aspect foarte frumos si placut la atingere. Daca grafica contine culori vii si imagini clare, brosurile personalizate de prezentare vor iesi impecabil.

Ca si prindere ne ajutam de capse la mijloc care se pun cate 2 la fiecare brosura, dar mai putem realiza brosuri si cu inele metalice. In general recomandam tiparirea brosurilor cu interior pe hartie 150gr. lucioasa si coperta de 200gr.

Pretul este influentat si de durata manoperei la fiecare comanda in parte. Tiparirea si taierea nu sunt de ajuns pentru a realiza niste brosuri de prezentare profesionale, ci este nevoie de plierea copertilor si a paginilor, apoi de capsarea acestora, iar acestea necesita un anumit timp de executie.

Brosuri publicitare si cataloage online cu coperti laminate – plastifiate

O varianta frumoasa de brosuri publicitare sau cataloage publicitare o reprezinta varianta cu coperti plastifiate / laminate. Aceste coperti sunt folosite in special la brosurile sau cataloagele care stau pe unele mese unde se consuma bauturi (apa plata, cafea, sucuri, etc.) , plastifierea oferind protectia copertilor atunci cand din greseala se varsa un lichid peste ele.

Laminarea mai protejeaza si de murdarire, mai ales atunci cand copertile sunt in mare parte albe, si se pot vedea toate urmele de degete pe ele. Brosurile pot fi introduse in mape de prezentare cu buzunar personalizate atunci cand au loc targuri expozitionale sau evenimente de prezentare. La astfel de targuri, cele mai utilizate sunt: brosuri a4, brosuri a5 si in cazuri speciale chiar si brosuri a3 in formate inchise.

Sfaturi utile si fisiere acceptate bune de tipar la cataloage si brosuri online

Atunci cand aveti nevoie de brosuri publicitare sau cataloage publicitare , va veti pune ideile pe foaie si va veti gandi la un aspect placut si profesional.

Pentru aceasta va stam la dispozitie atunci cand nu va regasiti printre clientii care isi realizeaza singuri design-ul, dumneavoastra trebuind doar sa ne transmiteti textul intr-un fisier Word, dar si imaginile care doriti sa apara in brosuri.

Atunci cand alegeti imaginile, trebuie sa tineti cont ca acestea sa fie cat mai clare, pentru a putea fi tiparite calitativ, si pentru a va putea prezenta oferta cu brio in fata clientilor.

De obicei, recomandam ca grafica brosurilor sa fie una care se schimba rar, deoarece aceste brosuri nu au un pret foarte mic si atunci este de preferat sa faceti design-ul pe termen lung, fara a i se aduce modificari majore.

Daca totusi necesitatea o cere, este recomandat sa comandati brosuri a4 sau brosuri a5 lunare sau periodice. Fisierele acceptate pentru brosuri online si cataloage online sunt in unul dintre formatele: jpeg la calitate 300dpi, pdf, psd, cdr, ai, tiff.

Despre livrare si plata brosuri A4, A5, A6 sau alte formate

brosuri a4, brosuri a5, brosuri a3 atipiceDupa ce ne-ati trimis bunul de tipar pentru comanda de brosuri a4, brosuri a5 sau brosuri a3, urmeaza sa dam fisierul in lucru iar dupa tiparirea comenzii si ambalarea acesteia, vom apela la serviciile de curierat al firmei cu care colaboram.

Dupa preluarea coletului de catre curier, comanda de brosuri a4 sau brosuri a5 se va livra la adresa mentionata de dumneavoastra si neaparat trebuie sa ne lasati si un numar de telefon la care sa va gaseasca curierul. Plata coletului se va face la curier.

La cererea dvs. puteti face plata prin OP in termen de 3 zile lucratoare.  Livrarea este GRATUITA in Bucuresti si Ilfov. Pentru exemple de design brosuri si cataloage online a4 sau a5 puteti accesa link-ul nostru de prezentare. Ne puteti contacta si pentru alte produse publicitare deoarece tiparim toata gama de produse si incercam sa oferim cele mai bune preturi la:

 • afise
 • brosuri
 • bloc notes personalizate
 • carti de vizita
 • coli cu antet
 • calendare personalizate
 • felicitari
 • flyere
 • pliante
 • fluturasi
 • invitatii
 • mape de prezentare
 • plicuri personalizate
 • cd uri personalizate
 • printuri indoor si outdoor