Amenajari interioare | Exterioare | Design

MOBILA - 01 MOBILA - 02 MOBILA - 03 Carti de vizita MOBILA - 04, amenajari, case, vile MOBILA - 05 MOBILA - 06 MOBILA - 07 MOBILA - 08 MOBILA - 09 MOBILA - 10 MOBILA - 11 MOBILA - 12 MOBILA - 13 MOBILA - 14 MOBILA - 15 Carti de vizita MOBILA - 16, amenajari interioare, design MOBILA - 17 MOBILA - 18 MOBILA - 19 MOBILA - 20 MOBILA - 21 MOBILA - 22 MOBILA - 23 MOBILA - 24 MOBILA - 25 MOBILA - 26 MOBILA - 27 Carti de vizita MOBILA - 28, amenajari interioare MOBILA - 29 MOBILA - 30 MOBILA - 31 MOBILA - 32 MOBILA - 33 MOBILA - 34 MOBILA - 35 MOBILA - 36 MOBILA - 37 MOBILA - 38 Carti de vizita MOBILA - 39 - amenajari interioare

Carti de vizita amenajari interioare – Design interior

Carti de vizita pentru amenajari interioare, firme de design interior sau mobila la comanda disponibile pe site-ul nostru special concepute sa acopere pana si cele mai exigente cerinte din domeniul amenajarilor interioare. Le tiparim in general pe carton 300gr. standard, acest carton fiind recomandat celor care aloca o importanta majora in predarea cartilor de vizita odata cu multumirea fiecarui client.

Cartonul standard este recomandat clientilor care isi doresc o promovare agresiva si rezultate rapide, sau atunci cand bugetul de promovare a afacerii este limitat. Cartoanele speciale sunt recomandate atunci cand functia pe care o detineti va permite sa aveti intalniri importante cu clienti medii si mari, unde este imperios necesar sa aveti un minim de carti de vizita la dumneavoastra.

Din experienta de-alungul anilor cu clientii nostri, am ajuns la concluzia ca promovarea cu carti de vizita se afla in topul clasamentului, pe locurile doi si trei fiind flyerele si pliantele. De ce cartile sunt bune material de promovare? Deoarece o carte de vizita personalizata se poate pune usor in portofel urmand sa fie oricand la indemana, spre deosebire de flyere sau pliante care in proportie de 70% sunt aruncate in primele 5 minute.

Modelele online gratis pentru firmele de mobila la comanda sau amenajari interioare, prezentate pe site-ul nostru sunt gratuite si se pot modifica gratuit cu datele dumneavoastra. Putem inlocui textul si imaginile cu unele pe care le doriti sau pe care ni le puteti transmite pe email.

Daca ati nimerit din intamplare pe site-ul nostru si nu doriti carti de vizita, ci va intereseaza firme de amenajari interioare, puteti accesa link-ul disponibil.

Preturile cartilor de vizita pentru amenajari interioare

Veti gasi pe site-ul nostru probabil cele mai bune preturi la carti de vizita pentru amenajari interioare iar principalele liste sunt afisate mai jos. preturi carti de vizita color fata 300gr CDVi preturi carti de vizita color fata verso 300gr CDVi preturi carti de vizita color fata verso alb negru 300gr CDViPuteti consulta intreaga lista de preturi accesand pagina de Preturi din meniul principal de sus, iar acolo puteti alege una dintre variantele disponibile:

 • carton 350gr.
 • carton 400gr.
 • plastifiere mata sau lucioasa
 • plastifiere soft touch
 • colturi rotunjite
 • transparente
 • multistrat
 • magnetice
 • lacuite selectiv cu lac simplu sau gonflabil
 • pliate in doua

De asemenea avem si alte produse tipografice, precum: postere, mape de prezentare, brosuri, catalaoage, reviste, foi cu antet, pliante, flyere, retete medicale si retetare personalizate, bloc notesuri personalizate, calendare personalizate, diplome personalizate, semne de carte personalizate si multe altele.

Cum comand carti de vizita?

Comanda pentru cartile de vizita destinate designerilor de interior, firmelor de mobila la comanda se face foarte simplu. Fie completati formularul de mai jos, copiindu-l in email-ul dumneavoastra, fie ne trimiteti un email cu informatiile necesare si modelul ales de pe site-ul nostru. Email-uri se trimit si pentru oferte de pret, altele decat cele la carti de vizita.
comanda rapida

>> Buna ziua, As dori sa fac o comanda de carti de vizita.
>> Am atasat modelul in acest email  /  Modelul este de pe site-ul dvs. si are codul: ……..  /  Nu am model, doresc unul nou.
>> Cantitate: …… bucati
>> Tipar: Color 1 fata (daca doresti alta optiune, poti scrie Fata-verso)
>> Carton: 300gr. (sau poti alege carton de 350gr. / 400gr.)
>> Plastifiere: Nu / Da
>> Colturi rotunjite: Nu / Da
>> Adresa de livrare: ………………………….
>> Telefon la care sa sune curierul inainte de livrare: 07 ……………
>> Textul care sa apara pe cartile de vizita este:  (doar daca nu ai model, scrie-ne ce doresti sa apara pe cartile tale)
>> Va multumesc si astept confirmarea comenzii!

Daca nu va place niciun model de pe site-ul nostru, va putem realiza un model unic la comanda, la pretul de numai 30 lei / model. Noul dumneavoastra model nu va fi revandut niciodata pe site-ul nostru si nu va fi afisat in pagina cu modele carti de vizita mobila la comanda.Daca veti comanda la noi minim 500 carti de vizita, va putem face un model nou Gratuit, fara sa mai platiti 30 lei.

Daca aveti deja modelul realizat si doriti sa il tipariti la noi, este de ajuns sa ne trimiteti pe email

 1. grafica intr-unul dintre formatele: jpeg, tiff, pdf, psd, cdr, ai, bcw, word, power point
 2. adresa de livrare
 3. numar telefon la care sa sune curierul inainte de livrare
 4. date facturare

Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Transport si plata carti de vizita amenajari interioare

Transportul cartilor de vizita pentru amenajari interioare are loc cu ajutorul firmei de curierat Bookurier si se va face in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii pe email. Transportul in tara are pret fix. Nu se platesc kilometri aditionali.

Coletele pleaca din Bucuresti, sector 6 si se livreaza gratuit la o comanda minima (vezi detalii la pagina de Transport)

Plata cartilor de vizita se va face la primirea coletului, sau in avans cu OP. Se poate plati si prin internet banking.

Atentie: Nu se poate plati cu cardul la curier. Curierii nu au aparat POS.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie pe email sau telefonic atat pentru carti de vizita personalizate cat si alte produse publicitare.

carti de vizita - portofoliu 3 carti de vizita - portofoliu 1 carti de vizita - portofoliu 2 carti de vizita - portofoliu 4 carti de vizita - portofoliu 5 carti de vizita - portofoliu 6 carti de vizita - portofoliu 7 carti de vizita - portofoliu 8 carti de vizita - portofoliu 13 carti de vizita - portofoliu 9 carti de vizita - portofoliu 10 carti de vizita - portofoliu 20 carti de vizita - portofoliu 28 carti de vizita - portofoliu 14 carti de vizita - portofoliu 27 carti de vizita - portofoliu 24 carti de vizita - portofoliu 16 carti de vizita - portofoliu 33 carti de vizita - portofoliu 29 carti de vizita - portofoliu 23 carti de vizita - portofoliu 15 carti de vizita - portofoliu 25 carti de vizita - portofoliu 17 carti de vizita - portofoliu 21 carti de vizita - portofoliu 31 carti de vizita - portofoliu 34 carti de vizita - portofoliu 18 carti de vizita - portofoliu 26 carti de vizita - portofoliu 19 carti de vizita - portofoliu 39 carti de vizita - portofoliu 38 carti de vizita - portofoliu 32 carti de vizita - portofoliu 37 carti de vizita - portofoliu 40 carti de vizita - portofoliu 35
<
>