Zugrav

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 01 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 02 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 03 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 04 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 05 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 06 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 07 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 08 Carti de vizita zugrav vopsitor reparatii pereti 09PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1
Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.

Cartidevizitaieftine.com iti prezinta cateva modele gratis carti de vizita zugrav,modele ce pot fi modificabile in functie de preferintele tale. De asemenea iti oferim cel mai mic pret de print carti de vizita si te poti convinge de acest lucru, consultand lista de preturi din pagina principala a site-ului.

Daca ai un model realizat de tine il poti trimite pe adresa noastra de email si noi il imprimam in tiraj incepand de la 100 carti de vizita.

In bucuresti si alte orase comenzile ajung a doua zi.  Alege carti de vizita zugrav din modelele existente.