Carti de vizita Pictor | Tablouri pictate | Pictura – CDVi

Carti de vizita pictor | Pictura pe sticla, lemn | Tablouri pictate

ACESTE MODELE carti de vizita pictor, tablouri pictate, pictura SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 01Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 02Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 03Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 04Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 05Carti de vizita Pictor, tablouri pictate manual, pictura pe sticla, picturia COD Pictor 06

PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-300gr-CDVi1Preturile nu contin TVA.
TRANSPORT Bucuresti / Ilfov : 10 lei | TRANSPORT Alte localitati: 18 lei
PLATA: La primirea coletului sau OP in avans.
TERMEN LIVRARE: 1-3 zile lucratoare (exceptie week-end)
Design unic: 35 lei | Refacere model deja existent: 25 lei
DESIGN GRATUIT la comenzi de minim 1000 carti de vizita
Daca ati ales un model GRATUIT de pe site-ul nostru, NU veti plati costul design-ului si nici modificarile acestuia.PRETURI-Carti-de-vizita-ieftine-actualizate-Color-fata-verso-300gr-CDVi1

Cel mai mare site cu carti de vizita online iti propune o gama variata de modele inedite cu previzualizare destinate pictorilor sau creatorilor de tablouri pictate manual pe lemn, sticla, etc. care doresc carti de vizita pictor.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai un atelier de pictura, sau esti pictor cu experienta, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru pictura, unul din modelele existente.

In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si pictor. Dupa ce vizualizezi imagini referitoare la carti de vizita pentru atelierele de pictura poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior.

De asemenea, daca ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr.

Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru pictor, tablouri picate manual pe lemn sau sticla dar si pentru alte activitati ce au la baza pictura sau au legatura cu informatii din domeniul picturii sau artei in general.