11 Nov

Carti de vizita pe carton crem cu striatii

written by No Comments posted in Carti de vizita

Carton crem striat pentru carti de vizita

 

Astazi va prezentam carti de vizita tiparite pe carton crem cu striatii. Procedeul de tipar este realizat prin print digital cmyk la rezolutie 300 dpi, tipar color o singura fata.

Dupa cum se poate observa, modelul este simplu dar superb, culorile folosite de client fiind printre cele mai potrivite care se preteaza la acest tip de carton crem striat. Trebuie retinut ca nu toate culorile se potrivesc pe cartoanele crem ci in general dau bine culorile mai inchise, deoarece se imprima mult mai clar.

Cartonul cu striatii este unul pretentios, mai ales la cartile de vizita unde datele printate digital sunt micute si printul nu are acces total printre striatiile cartonului. Niste culori pale nu ar da foarte bine deoarece ar iesi destul de sterse la print. Cantitatea minima pentru carti de vizita pe carton special este de 100 bucati, indiferent de tiparul ales, color 1 fata, sau color fata-verso.

De retinut, ca orice carte de vizita se potriveste perfect in buzunarul unei mape de prezentare personalizate, iar daca afacerea ta este inca la inceput de drum, este indicat sa folosesti o cantitate medie spre mare de flyere ieftine tiparite pe hartie lucioasa de 130gr. declarata anul trecut, cea mai folosita hartie din domeniul tiparului.

Toate comenzile se pot trimite pe emailul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com si unul dintre graficienii nostri va raspunde solicitarii tale.

Nu tiparim doar carti de vizita pe carton crem striat

Daca ai nevoie de alte cartoane speciale pentru carti de vizita, precum: olin, plike, oyster shell, sirio pearl, aquarello bianco, si altele, nu trebuie decat sa ne trimiti un email cu solicitarea ta si vom reveni cu un raspuns in functie de stocul existent. Ce nu este pe stoc, putem aduce a doua zi iar comanda de carti de vizita poate decurge normal.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov la comenzi de minim 70 lei, iar pentru alte orase se percepe o taxa unica de livrare de numai 18 lei. Toate preturile noastre sunt finale, nu platiti nimic in plus deoarece suntem firma neplatitoare de tva.

Comments are closed.