05 Nov

Carti de vizita cafea Organo Gold

written by No Comments posted in Carti de vizita

Carti de vizita Organo GoldAstazi prezentam un articol destinat clientilor care promoveaza cafeaua Organo Gold. Am tiparit 6.000 carti de vizita pe carton 300gr mat color pe o singura fata, cu design-ul propus de noi si cu modificari ulterioare ale clientului, pana la obtinearea bunului de tipar.

Indiferent cate nume au existat pe cartile de vizita, pretul a fost cumulat pentru toata cantitatea obtinandu-se oferta cea mai buna. Dupa cum se poate observa, printul este full color la rezolutie 300 dpi si calitate print impecabila. Taierea profesionala este facuta cu ajutorul ghilotinei noastre electrice din gama Ideal. In acest caz promovarea cu carti de vizita este mult mai eficienta decat cu flyere ieftine deoarece clientul considera ca o carte de vizita se poate pastra usor in geanta sau portofel, in plus, informatiile de pe carti sunt putine si esentiale, nefiind nevoie de un produs promovat prin flyere.

La orice conferinta care necesita carti de vizita sunt binevenite si mapele de prezentare cu buzunar personalizate . Transportul in Bucuresti si Ilfov este gratuit la comenzi de minim 70 lei. In alte orase transportul costa doar 18 lei indiferent de cantitatea comandata. Nu se platesc kilometri aditionali.

Comments are closed.