17 Nov

Carti de vizita Disco Ring Costinesti

written by No Comments posted in Carti de vizita

Carti de vizita pe post de bilete de intrare in club

Carti-de-vizita-Ring-Costinesti

Ne face o deosebita placere sa postam o imagine cu carti de vizita referitoare la Discoteca Ring din Costinesti. Desi au forma unor carti de vizita standard, acestea sunt folosite ca si bilete de intrare in club, sau la evenimente. Tiparite color fata-verso pe carton 300gr. mat aceste carti au efect scontat datorita design-ului superb care nu ne apartine, dar ne mandrim ca a fost tiparit la noi.

Dupa cum se poate observa, nuantele de gri au iesit impecabil, desi se stie ca la majoritatea firmelor sunt probleme cu aceste nuante, fie ies prea sterse, fie prea intense, insa la noi calibrarea aparaturii se face periodic, pentru a obtine cele mai bune culori atat la carti de vizita cat si la alte produse precum flyere ieftine sau mape de prezentare.

Chiar daca te-am trimis cu gandul la mare si soare, plaja si distractie, speram ca momentul in care citesti acest articol sa te prinda intr-o atmosfera placuta si cu o zi insorita in care abia astepti sa faci ceea ce iti place. Fie ca sunt bilete de intrare fie ca sunt abonamente simple, poti folosi cartile de vizita pentru mai multe servicii, nu nmai pe post de bilete de intrare.

Daca doresti o cantitate de carti de vizita color fata-verso nu trebuie decat sa ne contactezi pe email, sa ne lasi datele care doresti sa apara pe carti, iar noi vom reveni cu un design unic realizat numai pentru tine. Daca ai deja modelul, atunci deja ai scurtat timpul de executie al cartilor, urmand sa le primesti a doua zi, daca ai facut comanda pana in ora 15:00. Daca inca nu ai auzit de Disco Ring Costinesti, poti vedea site-ul lor aici.

Fisierele se trimit in formatele deja binecunoscute:

  • jpeg
  • tiff
  • psd
  • pdf
  • ai
  • cdr
  • power point
  • word

Daca nu te pricepi in realizarea unui model, lasa-te pe mana noastra si vom gasi solutia potrivita pentru tine. Viziteaza prima pagina a site-ului nostru cu carti de vizita si vei gasi toate listele de preturi impreuna cu cantitatile necesare, ca sa ai de unde alege. Mentionam ca transportul in Bucuresti si Ilfov este gratuit la comenzi de minim 70 lei. Totusi din experienta noastra recomandam minim 200 bucati deoarece pretul pe bucata scade considerabil, aceasta optiune fiind mai avantajoasa pentru persoanele din alte orase, unde transportul costa 18 lei.

Te asteptam cu comenzi de carti de vizita pe email-ul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com. Mult succes!

Comments are closed.