24 Oct

Carti de vizita 5000 bucati la super pret

written by No Comments posted in Carti de vizita

Clientul Private Affairs a ales 5000 carti de vizita

carti-de-vizita 5000-bucati-ieftinePentru astazi am pregatit o imagine cu 5000 carti de vizita tiparite color fata-verso pentru clientul Private Affairs. Design-ul apartine clientului si dupa cum se poate observa, aceste carti de vizita sunt folosite pe post de cupoane de reducere sau vouchere promotionale. Este o modalitate excelenta sa poti promova afacerea printr-o astfel de metoda, deoarece costurile sunt foarte mici si impactul este eficient.

Poti obtine cresterea vanzarilor deoarece cartile de vizita sunt mult mai bune decat flyerele ieftine in acest caz, sigur flyerele sunt bune in promovare insa la nivel de reduceri promotionale, cartile bat flyerele cu siguranta. Cel care primeste o carte de vizita drept voucher de reducere, are tendinta de a pastra cu el cartea de vizita, mai ales ca este micuta, si nu ocupa spatiu.

Daca aveti curiozitatea ofertei de pret, ne puteti solicita pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com o oferta de pret personalizata, in functie de nevoi. Pot fi color o fata, color fata-verso, sau color o fata si verso alb-negru. Profitati si de ocazia ca in Bucuresti si Ilfov transportul este gratuit, iar in tara, cu numai 15 lei, orice colet cu carti de vizita tip abonamente sau vouchere de reduceri, poate ajunge a doua zi la sediul tau.

Dupa cum stiti, cartile de vizita se preteaza si in mape de prezentare personalizate, iar daca aveti mai multa informatie care nu incape pe o carte, atunci va sfatuim sa alegeti flyere ieftine din meniul nostru si cu siguranta veti obtine succesul de promovare dorit. Va multumim pentru atentia acordata si va dorim toate cele bune!

Comments are closed.