23 Oct

5000 carti de vizita cu calendar pe verso

written by No Comments posted in Carti de vizita

Cum arata 5000 carti de vizita cu calendar

carti de vizita cu calendar

Astazi va prezentam o imagine cu 5000 carti de vizita tiparite color fata-verso, pe o fata cu datele clientului, iar pe verso cu personalizate cu calendar pe anul 2016.  Daca vrei sa vezi toata oferta noastra la calendare, intra pe pagina Calendare personalizate. Grafica este refacuta de noi, dupa ce clientul ne-a trimis doar o imagine cu modelul vechi pe care l-a avut.

A trebuit sa refacem logo-ul in format vectorial, bun de tipar atat pentru cartile de vizita, cat si pentru flyere ieftine 21x10cm si pixuri personalizate comandate tot la noi, in acelasi pachet promotional. Oferta de pret a fost cu design si livrare gratuite in tara, nu in bucuresti, unde la orice comanda primiti transportul gratuit.

Pentru mai multe oferte de pret puteti intra pe pagina noastra principala www.cartidevizitaieftine.com iar daca aveti o lucrare atipica ce nu se regaseste pe site-ul nostru, ne puteti trimite un email si unul dintre colegii nostri va prelua solicitarea dumneavoastra.

Va asteptam pe site atat pentru carti de vizita cat si pentru alte produse precum mape de prezentare cu buzunar, la care avem de asemenea cel mai bun pret din Romania, brosuri, cataloage sau reviste, si altele.

Comments are closed.