Veterinar | Saloane pt animale | Caini si pisici

ACESTE MODELE SUNT GRATUITE. Va facem modificarile necesare inainte de tiparire, apoi va trimitem pe email sa vedeti modelul modificat. Numai in urma acordului dvs. vom tipari comanda. Daca aveti alte sugestii referitoare la un model ales, nu ezitati sa ne informati pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com (copy+paste). Tot ce doriti sa scriem pe carti, ne puteti trimite pe email. La unele modele culorile se pot schimba dupa preferinta dvs. Pentru LISTELE DE PRETURI STANDARD cu cele mai mici preturi, mergeti mai jos pe pagina.

Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 01 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 02 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 03 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 04 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 05 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 06 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 07 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 08 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 09 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 10 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 11 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 12 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 13 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 14 Carti de vizita cabinet veterinar farmacie veterinara clinica 15preturi carti de vizita color fata 300gr CDVi preturi carti de vizita color fata verso 300gr CDVi preturi carti de vizita color fata verso alb negru 300gr CDVi

Prin solicitarea dumneavoastră pe email-ul nostru a unor informații sau procesarea unei comenzi, SUNTEȚI DE ACORD ca datele dumneavoastră sa fie colectate și folosite pentru realizarea comenzilor, conform regulamentului GDPR. (vezi Politica de Confidentialitate (GDPR)

De asemenea prin solicitarea dumneavoastră transmisa pe email-ul nostru, acceptați că AȚI LUAT LA CUNOȘTINȚĂ termenii și condițiile site-ului nostru. (vezi pagina Termeni si Conditii.)

NU ÎNCURAJĂM SPAM-UL, NU furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), NU comercializăm, NU oferim, NU facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, NU divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Puteți solicita oricând ștergerea din baza noastră de date a adresei dumneavoastră de email sau a datelor cu caracter personal transmise pe email-ul nostru.
Cel mai mare site de carti de vizita online iti propune o gama variata de modele inedite cu previzualizare destinate veterinarilor care doresc carti de vizita pentru functia de medic veterinar sau pentru servicii veterinare.

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai un cabinet veterinar, salon pentru animale, caini sau pisici, te servim cu carti de vizita ieftine ca pret si iti poti alege din arhiva noastra cu imagini speciale pentru medici veterinari, unul din modelele existente. In cazul in care niciun model nu te satisface, nu este absolut nicio problema, pentru ca ne poti solicita pe email realizarea unui model nou, special conceput pentru tine ca si doctor veterinar.

Dupa ce vizualizezi imagini referitoare la carti de vizita pentru veterinari, poti vedea si oferta de carti de vizita la pret mic dar te poti orienta pe site dupa alte modele carti de vizita existente in arhiva noastra, modele ce pot fi modificate ulterior. De asemenea, daca ai saloane pentru animale, saloane pentru caini sau pisici si ai nevoie de carti de vizita in Bucuresti, sau alte orase le poti primi a doua zi la sediul tau. Cartile de vizita se tiparesc pe carton 300 gr mat sau lucios iar la cerere tiparim digital si pe carton 350 gr.

Alege furnizorul tau numarul 1 pentru carti de vizita online ce iti pune la dispozitie modele pentru functia de doctor, medic veterinar si cabinet veterinar dar si pentru alte activitati ce au la baza serviciile veterinare sau au legatura cu informatii din medicina veterinara si cabinetele de veterinar.

/