19 Jan

Carti de vizita Personalizate – Pret BOMBA! – CDVi

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

Cum pot fi personalizate cartile de vizita?

Atunci cand vine vorba de promovare cartile de vizita personalizate au un rol important pentru afacerea dumneavoastra. Daca v-ati aflat in ipostaza ca cineva sa va solicite o carte de vizita si sa spuneti ca nu aveti, atunci este timpul sa va ocupati si de acest aspect.

Personalizarea incepe inca de la alegerea tipului de carton pe care doriti imprimarea, astfel daca doriti o promovare ieftina si agresiva, atunci cu siguranta va recomandam cartonul standard de 300gr. cel mai ieftin dar si cel mai cerut in ultimii ani. Acesta se poate oferi in cantitati mari, mai ales daca alegeti colaborarea cu noi, deoarece veti gasi cel mai bun pret la ora actuala.

Daca doriti carti de vizita personale pe care sa le oferiti unor parteneri importanti sau unor viitori parteneri, este bine sa aveti carti de vizita personalizate pe un carton special sau colorat in masa, de preferat negru si imprimat in culori simple cu eventuale straturi de lacuire selectiva.

Dupa alegerea cartonului, va trebui sa optati pentru o macheta grafica profesionista, iar acest lucru se poate face cu ajutorul unor graficieni cu experienta precum avem si noi in tipografie sau puteti apela la o firma care se ocupa doar de machetare si design carti de vizita dar probabil ca veti plati si un pret pe masura serviciilor oferite.

Personalizarea cartilor de vizita poate include si:

  • colturi rotunjite
  • plastifiere lucioasa sau mata
  • lacuire selectiva
  • cerneala gonflabila
  • print cu alb 
  • print in relief

Toate acestea se pot realiza si de catre tipografia noastra din Bucuresti unde incercam sa oferim calitate premium si livrare rapida de regula in mai putin de 24 de ore. Pentru informatii sau cereri de oferta intrati la pagina noastra de Contact si puteti sa ne trimitei un email, iar in cel mai scurt timp unul dintre colegii nostri o sa va raspunda.

Cartile de vizita personalizate pe loc?

Exista anumite momente in viata cand au loc urgente, printre aceste urgente se poate strecura si nevoia de a avea urgent carti de vizita personalizate pe loc. La noi in tipografie se pot personaliza rapid insa va trebui sa veniti dupa ele in cazul in care le doriti rapid. Personalizarea se poate face online la fel si comanda, printr-un simplu email la adresa noastra cartidevizitaieftine@yahoo.com in care sa mentionati necesitatile dumneavoastra.

Cele mai cautate carti de vizita personalizate sunt in Bucuresti si Timisoara, acestea aflandu-se pe locurile de top. Locurile urmatoare sunt ocupate de Brasov, Cluj si Ilfov. Servim clienti din toata tara si livram prin curier rapid la pret fix de livrare fara plata unor kilometri aditionali.

Informatii si comenzi puteti afla la pagina noastra de Contact.

 

Comments are closed.