22 Jan

Carti de vizita cu cerneala gonflabila transparenta in relief – CDVi

written by No Comments posted in Blog carti de vizita

Preturi bune la carti de vizita cu cerneala gonflabila

Carti-de-vizita-cerneala-gonflabila-CDViAcum puteti gasi la noi carti de vizita cu cerneala gonflabila transparenta care scoate in relief orice element dorit de pe macheta grafica.

Aceste carti de vizita sunt realizate pe carton standard de 300gr. sau 350gr. printat digital sau offset in functie de cantitate. Dupa printare, colile se plastifiaza mat sau lucios, astfel stratul de cerneala gonflabila se va lipi pe stratul de plastic aplicat, obtinandu-se o rezistenta sporita a cartilor de vizita dar si a cernelei.

Aplicarea stratului de cerneala gonflabila se face prin procedeul de serigrafie. Altfel spus, serigrafia este procedeul de imprimare a obiectelor plane prin aplicarea de vopsea, lac selectiv sau cerneala gonflabila a unor elemente dorite de pe obiectele pentru personalizare.

Cerneala gonflabila se poate aplica si pe alte materiale promotionale nu doar pe carti de vizita cu cerneala gonflabila in relief. Astfel, se pot personaliza:

 • agende
 • plicuri
 • cutii
 • stickere decorative
 • etichete autocolante
 • alte obiecte plane ce se doresc in relief

Carti-de-vizita-cerneala-gonflabila-2-CDViCarti-de-vizita-cerneala-gonflabila-3-CDViDiferenta dintre lacuirea selectiva si cerneala gonflabila este aceea ca lacul selectiv nu se simte la atingere, ci se poate observa numai atunci cand obiectul lacuit sau cartea de vizita este miscata in lumina. Cerneala gonflabila scoate in relief elementele de pe cartea de vizita, dar se simte si la atingere, aspectul acesteia din urma fiind mult mai placut.

Pentru comanda va fi nevoie si de realizarea unui film serigrafic transparent, al carui pret va fi inclus in totalul comenzii finale.

Pentru oferte de preturi nu ezitati sa ne scrieti pe adresa: cartivizitaieftine@yahoo.com  - S-AR PUTEA SA GASITI CEL MAI MIC PRET LA ORA ACTUALA!

 1. Grafica se trimite pe email.
 2. Rezolutia trebuie sa fie 300dpi.
 3. Modul de lucru CMYK.

Pe langa macheta color, va trebui sa ne trimiteti un fisier separat cu elementele ce se doresc a fi lacuite selectiv cu cerneala gonflabila. Aceste elemente vor trebui sa aiba culoarea neagra.

In cazul in care doriti sa ne ocupam noi de realizarea machetei grafice, atunci va puteti lasa pe mana noastra si scapati de orice grija referitoare la cerintele pentru Bunul de tipar al comenzii.

Daca nu aveti inspiratie, va puteti uita in galeria noastra cu modele online gratuite, galerie ce cuprinde peste 1000 de modele ce se pot modifica in functie de preferintele dumneavoastra.

 • COMANDA MINIMA ESTE DE 500 bucati.
 • Termen de realizare: 4-5 zile lucratoare
 • Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov.
 • Plata se face la primirea coletului.

Avantajul acestor carti de vizita personalizate cu cerneala gonflabila consta in faptul ca au suprafata plastifiata mat sau lucios pentru protectie si rezistenta indelungata, iar cerneala rezista pe termen lung si nu se deterioreaza. Aceasta cerneala nu este precum lacul aplicat de imprimantele UV, acel lac se crapa sau se indeparteaza usor de pe carti deoarece nu are stabilitatea pe care o ofera serigrafia.

Comments are closed.