Bloc notesuri magnetice | Carnete

Preturi ieftine la bloc notesuri magnetice

bloc notes magnetice personalizatePentru ca activam ca si tipografie in Bucuresti, realizam o gama variata de produse publicitare printre care si bloc notesuri magnetice cu sigla si datele clientilor, carnete magnetice cu spira metalica, agende cu spira personalizate.

Echipa cartidevizitaieftine.com va sta la dispozitie atat cu preturi mici, calitate impecabila dar si cu termen de executie si livrare foarte mic, minim 24h de la bunul de tipar.

Tiparim bloc notes magnetic de diferite dimensiuni, precum a4, a5, a6 sau 21x10cm, 1/3 din a4 in functie de preferintele clientilor. In tipografie avem diverse gramaje de hartie incepand de la 70gr pana la 200gr dar si cartoane incepand cu 250gr pana la700gr atunci cand se doresc grosimi atipice pentru proiecte inedite publicitare.

Clientii nostri de pana acum revin cu incredere deoarece ne dam toata silinta si reusim sa le trimitem produse exceptionale pe care ei le asteapta cu nerabdare. Toate aceste lucruri se intampla la pretui mici, calitate ireprosabila si termen scurt de executie si livrare.

Bineinteles ca sunt si exceptii in ceea ce priveste executia si livrarea atunci cand exista perioade aglomerate cum sunt targurile de mobila, nunti, baby expo, print expo sau alte expozitii diverse. Pentru bloc notesuri personalizate ieftin analizeaza lista noastra de preturi afisa mai jos si alege cantitatea dorita.

Comenzile de blocnotesuri magnetice personalizate sau solicitarile de pret se trimit numai pe email: cartivizitaieftine@yahoo.com

 • Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov indiferent de cantitatea comandata
 • Preturile sunt finale, noi fiind firma neplatitoare de tva, nu se mai adauga tva-ul.
 • Coperta se poate printa digital sau offset cu datele clientului: sigla, nume firma, date contact, etc. Optional se poate plastifia lucios sau mat. Colturile se pot rotunij.
 • Filele din interior se leaga cu spira metalica alba sau neagra, dar sunt cazuri in care se recomanda brosarea, lipirea cu termoclei.
 • Pentru alte cotatii de pret ce contin numar de file ce nu se afla in oferta de pret afisata, solicita o oferta de pret pe email.
 • Termenul de realizare si livrare este 1 pana la 4 zile lucratoare de la Bunul de Tipar.
 • Plata se face la primirea coletului, iar livrarea se face numai prin curierat rapid.

Daca te-ai hotarat asupra cantitatii de notesuri magnetice personalizate, atunci probabil ca vei avea nevoie si de serviciile noastre de machetare grafica sau design bloc notes magnetic unde avem preturi foarte bune.

Daca ai deja grafica, atunci comanda ta se va pune in aplicare mult mai rapid, fiind nevoie doar sa o trimiti pe email-ul nostru: cartivizitaieftine@yahoo.com

Cum comand bloc notes uri magnetice?

Pentru comanda ferma de bloc notes uri magnetice sau cotatii de preturi este de ajuns sa ne transmiti un simplu email in care sa ne mentionezi urmatoarele:

 1. Cantitatea dorita
 2. Grafica – modelul (daca nu ai model, iti putem face noi grafica contracost, la pret mic)
 3. Adresa de livrare
 4. Numarul de telefon la care sa sune curierul inainte de livrare
 5. Alte mentiuni: date facturare, ziua livrarii, informatii diverse legate de comanda

Dupa ce ai trimis email, noi vom reveni cu raspuns in aproximativ 60-120minute si solicitarea ta intra pe lista de lucru, urmand sa fie pusa in aplicare in cel mai scurt timp.

Informatii utile pt. bloc notes magnetic

Referitor la grafica sau design-ul produselor publicitare in general, nu doar a bloc notes-ului magnetic personalizat, este bine sa verifici claritatea imaginilor din fisier, aranjarea textului in pagina si mai ales convertirea acestuia la curbe (valabil pentru corel draw), convertire care face ca textul sa poata fi citit pe orice computer sau laptop, daca font-ul folosit lipseste la noi in tipografie si nu numai. Fiind fonturile convertite la curbe, ele se transforma in vectori ce pot fi recunoscuti in orice Corel am deschide fisierul.

Nu este cazul si Photoshop-ului deoarece acesta are o optiune de vectorizare automata, desi anunta ca lipseste fontul respectiv, comanda poate fi data in lucru. Acceptam toate formatele de fisiere pentru bloc notes magnetic personalizat, respectiv: cdr, psd, ai, pdf, jpeg, tiff, png, word, power point, bcf, excel. Atunci cand ne trimiteti doar un fisier CDR sau PSD este de preferat ca pe langa acesta, sa ne trimiteti si un fisier PDF sau JPEG pentru a le putea deschide pe ambele si a verifica daca imaginile corespund cu proiectul.

Se poate intampla ca in corel sa apara o grafica, iar jpeg-ul sa fie putin diferit, si atunci este bine sa verificam. Alta informatie utila ar fi bleed-ul de 3mm sau marginea de taiere, care se refera la aranjarea in pagina a tuturor obiectelor si textelor care sunt prea aproape de margini. Nu asezati nicioadata textul fix in marginea graficii, deoarece nu vom putea taia comanda, ghilotinele electrice avand o marja de eroare de 1mm.

Este de preferat sa aveti o zona de siguranta pe care sa nu o depasiti, textul poate fi arnajat in interiorul graficii la 3mm distanta de margini, valabil si pentru sigla firmei sau alte elemente care risca sa dispara la taiere. Calitatea imaginilor sau a fisierelor pentru bloc notes magnetic personalizat trebuie sa fie la rezolutie de 300dpi si neaparat lucrate in modul cmyk. Daca iti este prea greu sa tii cont de informatiile noastre, ne poti trimite noua fisierul si iti vom spune noi daca este bun de tipar sau il putem modifica noi gratuit pentru a putea fi tiparit.

Nu printam doar bloc notesuri magnetice

Fiind o tipografie cu peste 11 ani de experienta, ne-am axat pe realizarea de produse publicitare diverse, nu printam digital sau offset doar bloc notesuri magnetice. La noi vei putea gasi si afise publicitare imprimate policromic calitativ dar si flyere ieftine sau pliante tiparite pe hartie 130gr lucioasa, de asemenea poti gasi Reviste publicitare sau Brosuri si Cataloage cu coperti din carton si interior mai subtire sau integral din acelasi tip de hartie.

Atunci cand ai nevoie de carti de vizita pe carton special sau carti de vizita magnetice, le poti comanda cu incredere la noi. Sunt produse atipice dar cu impact major, iar un al produs inedit il reprezinta cartile de vizita transparente din folie polipropilena de 0,8mm echivalentul unui carton de 500gr. Tot pe langa bloc notesuri ieftine magnetice putem realiza mape de prezentare personalizate cu buzunar si loc pentru carte de vizita in interior.

Pentru campanii de promovare putem realiza vouchere personalizate, taloane de reduceri, cupoane, bilete de intrare dar si carduri personalizate pentru fidelizare. Putem sa iti fim alaturi si atunci cand ai un eveniment important in viata ta, precum nunta sau botezul, unde iti putem oferi printare meniuri de restaurant, invitatii nunta, botez dar si carduri de masa – plicuri pentru bani.

Pentru ca anul are patru anotimpuri, finalul de an poate aduce in biroul dumneavoastra calendare personalizate de perete, birou sau buzunar, si tot la sfarsit de an puteti oferi felicitari personalizate in plicuri personalizate realizate la noi in tipografie.In domeniul medicinei putem oferi o gama variata de produse, insa cele mai cautate sunt retetele si retetarele medicale personalizate, iar pentru institutiile de invatamant putem fi de ajutor cu printarea ieftina si calitativa de diplome personalizate nominale sau simple.

Expozitiile si targurile au nevoie nu doar de bloc notesuri magnetice, ci mai au nevoie de sisteme de expunere roll up banner, postere publicitare, bannere printate uv sau autocolant perforat. Ne bazam pe aparatura noastra de ultima generatie si putem efectua nenumarate produse clasice sau atipice la comanda simpla doar cu un simplu email.

Te asteptam pentru orice solicitare si vom incerca sa gasim solutia potrivita atat ca pret cat si ca timp de executie si calitate.